Emma Ahlstedt

Emma Ahlstedt

Emma Ahlstedt är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Emma Ahlstedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Emma Ahlstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Ahlstedt har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

31 omdömen om Emma Ahlstedt

Sedan starten hos Reco 2022
Timmy M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Ahlstedt en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Jag och sambon köpte vår bostadsrätt av Emma och är mycket nöjda. Vi hade träffat henne på visningar för andra bostäder och hon stack redan då ut som en bra mäklare. Emma är flexibel, kunnig, trygg och rolig. Rekommenderar starkt!

Paulina T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Ahlstedt en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Vi fick mycket bra bemötande från Emma och det var en snabb och smidig process att sälja lägenheten med henne! Engagerad och gav god kommunikation under alla steg. Vi är väldigt nöjda!

Lydia K
Sofia

Trevligt bemötande från första mötet, enkel att få tag på och svarade snabbt på telefonsamtal och sms. Affären gick smidigt och vi hade god kommunikation genom hela köpet. Hon förklarade allt tydligt för oss som förstagångsköpare. Vi är mer än nöjda!

Hugo C
Katarina

En bra mäcklare som kämpar för det bästa för kunden

Linda N
Katarina

Proffesionellt, kunnigt och helt fantastisk! Rekommenderas!!!

Lars E
Maria

Supermäklaren Emma! Med stort engagemang o driv ledde hon oss fram till en mycket bra försäljning av vår lägenhet. Kan verkligen rekommendera Emma för din försäljning! Lasse o Lotta

Jenny L
Högalid

Jättebra! Var duktigt att höra av sig och återkoppla. Rekommenderar Emma starkt!

David L
Högalid

Bra och smidig process. Snabb och enkel dialog med bra kommunikation. Allt som allt, bra!

Christina E
Sofia

Hej Vi är mycket nöjda med vårat samarbete med Emma Ordning och reda allt gick enligt överenskommelse som vi bestämt Trevligt bemötande och snabbt arbete Kan varmt rekommendera Emma till andra säljare Vi kände oss trygga i affären Mvh Tommy och Tina

OLOF K

Engagerad, duktig & trevlig. Kort sagt en mycket bra mäklare