Väldigt snabb respons vid kontakt, flexibel, mycket service minded, professionell med ett trevligt bemötande. Har följt upp uppkomna frågor på ett snabbt och bra sätt.
Christoffer Gatara
Christoffer Gatara är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Christoffer Gatara har varit registrerad mäklare sedan 2018-08. Christoffer Gatara har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Gatara har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
För mig är yrkesrollen som mäklare en livsstil. Där jag ständigt finns till hands för mina kunder. Med mitt engagemang för service och positiva driv ser jag till att varje affär når sin fulla potential.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Väldigt förstående och lyhörd med en förmåga att se det ljusa och positiva i varje situation. Hårt arbetande och alltid tillgänglig.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med nära och kära. Som tidigare elitidrottare är träning en väldigt stor del av mitt liv. Matlagning är också ett väldigt stort intresse.
2023-11 - 2024-10
211 omdömen om Christoffer Gatara
Väldigt trevlig och professionell. Under en relativt tuff marknad hjälpte han oss till en bra affär - sambon och jag är nöjda!
Christoffer är otroligt engagerad och proffessionel. Han är målinriktad och får ut max av en bostadsförsäljning. Han har varit extremt flexibel och hjälpsam speciellt då jag är bosatt utomlands och jag har behövt sköta försäljningen på distans. Christoffer är alltid lätt att nå och alltid beredd att svara på frågor. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
Väldigt trevlig och hjälpsam. Kände att han ville det bästa för både köpare och säljare, och skötte det otroligt smidigt. Han hade svar på alla våra frågor, och fick fram yttlerligare info från brf styrelsen väldigt snabbt. Så som köpare kunde vi nog inte haft det smidigare :)
Christoffer var lyhörd, informativ och väldigt trevlig i sitt bemötande. Han infriade verkligen mina förhoppningar om en snabb och framgångsrik försäljning av min lägenhet. Sammantaget upplevde jag att Christoffer tog ansvar, var aktiv, engagerad och mycket professionell under hela processen, och vill därför varmt ge Christoffer mina bästa rekommendationer.
Driven, noggrann och tydlig. Rekommenderar starkt att använda Christoffer när ni ska sälja
Christoffer är kunnig, engagerad och lyhörd. Vi är mycket nöjda med processen och Christoffers insats. Vi kan varmt rekommendera Christoffer.
Allting fungerade till vår fulla belåtenhet. Vi är mycket nöjda.
Han är snabb, vänlig och hjälpsam
Toppen mäklare! Skapar en härlig stämning, är tydlig och vet det som man som köpare vill veta. Väldigt nöjd över bostadsköpet och processen kunde inte varit lättare.