HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

• BadgeElevenYears
2 169
4.9

Vill du hitta en fastighetsmäklare som är engagerad och vet hur bostadsmarknaden på Södermalm och i Gamla Stan fungerar? Då har du kommit helt rätt! Vi som jobbar på HusmanHagberg brinner för vårt uppdrag och har hjärtat med i varje affär. Dessutom är vi inte knutna till varken bank och försäkringsbolag och vi kan ge dig oberoende...

2169 omdömen om HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan

Sedan starten hos Reco 2013

Isabella Cecilia Louise D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Lundin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Katarina

Trevlig och proffesionell! Höll mig informerad genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Hanna!

Pavel M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Hornstull

Felicia var utmärkt genom hela processen. Rekommenderas!

Daniel W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Pedersen en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Mariaberget

Svarade snabbt på frågor och var informativ på visningen.

Jessica Maria S
Södermalm - Sofia

Hanna hjälpte mig att sälja min lägenhet under hösten. Som förstagångssäljare kändes det lite överväldigande inför att sätta igång men Hanna gjorde att processen kändes trygg och smidig från första möte till försäljning. Hanna är en kompetent, noggrann och flexibel mäklare! Jag rekommenderar henne varmt.

Jan N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Katarina

Allt fungerade jättebra.från början till slut

Dennis B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Gatara en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Mosebacke

Väldigt snabb respons vid kontakt, flexibel, mycket service minded, professionell med ett trevligt bemötande. Har följt upp uppkomna frågor på ett snabbt och bra sätt.

Henrik S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jerry Johnsson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Sofia

Jerry är vänlig och verkar väldigt kunnig och erfaren, detta naturligtvis sagt av en person som egentligen inte själv kan något om mäkleri. Vi uppskattar också väldigt mycket att han inte har den här obehagliga "säljstilen" som vi tyvärr har mött hos andra mäklare (inte många, de flesta har varit bra på det sättet), utan varit enkel och jordnära i sin kommunikation.Han är också väldigt snabb att återkoppla när information och papper skyfflas fram och tillbaka. Vi har bara bra att säga om Jerry.

Johan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Pedersen en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Louise har varit närvarande långt innan själva säljprocessen började, och det var också därför vi valde henne. Hon har varit en duktig rådgivare, och skött hela processen med finess och professionalism! Vi har känt ett stort förtroende för Louise, och kan varmt rekommendera henne!

Monica S
Södermalm - Mariaberget

Mycket bra, kunnig, hjälpsam och trevlig! Klar och tydlig!

Isabella G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Hornstull

Hela processen gick både väldigt smidigt och snabbt. Felicia var trevlig, snabb med att återkomma gällande eventuella frågor och funderingar. Jag kunde inte varit mer nöjd och rekommenderar henne varmt: både vid försäljning av egen lägenhet och sökande efter ett nytt hem. Stort tack till Felicia som hjälpte mig att hitta en lägenhet jag kommer trivas så bra i och för det professionella bemötandet.

Jens R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Schöön en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Katarina

Proffsigt och hela tiden gott bemötande under hela processen!

Camilla N
Södermalm - Katarina

Gott intryck från första mötet till signerat avtal. Proffsig, god lokalkännedom, angelägen och trevlig. Mycket bra återkoppling och information under hela processen.

Julia T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Persson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Magnus ingav ett stort lugn och det kändes tryggt att ha att göra med Magnus vid vårt lägenhetsköp. Oerhört nöjda!

Kajsa H
Södermalm - Sofia

Felicia har varit ett mycket värdefullt stöd igenom hela den både ekonomiska och känslomässiga process som det är att byta boende. Tillgänglig, snabb, proffsig och en kunnig rådgivare i alla avseenden och skeden! Jag hoppas Felicia fortsätter som mäklare under lång tid framöver så att jag får möjlighet att samarbeta med henne igen. Rekommenderar henne varmt!

Jonas B
Södermalm - Sofia

Trevlig och bra att ha att göra med. Rekommenderas.

Bo S
Södermalm - Mosebacke

Jerry mäklade proffsigt, lugnt och flexibelt. Han skapade direkt en trygg och förtroendefull situation och bidrog med förslag och lösningar som jag som ovan lägenhetsköpare inte känner till. Jerry har förstått att även köparen behöver stöd. Jag uppfattade det dessutom som att även säljaren uppskattade Jerrys arbete.

Catherine H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jerry Johnsson en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Mosebacke

Pålitlig, kunnig och trevlig!

Christoffer U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Gatara en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - SoFo

Väldigt trevlig och professionell. Under en relativt tuff marknad hjälpte han oss till en bra affär - sambon och jag är nöjda!

David E
Södermalm - SoFo

Det är andra gången vi anlitar Josefine och vi känner oss väldig nöjda. Det viktigaste i ett samarbete är kommunikationen tycker jag, och Josefine är väldig tydlig i sin kommunikation. Hon är lyhörd, skicklig och väldig professionell. Rekommenderar henne stark!

Tommy C
Södermalm Vintertullstorget

Lugn och sansad. Lätt att ha att göra med. Otroligt driven och kunnig. Rekommenderas.

Per I
Södermalm - Sofia

Väldigt driven och bra mäklare. Förtroendegivande mot köparna, viktigt vid min försäljning där många var förstagångsköpare.

Sanna E
Södermalm - SoFo

Vi är supernöjda med Josefine som hjälpt oss vid två försäljningar. Josefine är vaken, förberedd, noggrann, lyhörd och snabb i all kommunikation. Vi känner oss trygga med att Josefine alltid gör sitt yttersta för att det ska bli en bra och smidig affär för alla inblandade.

Malin M
Södermalm - Sofia

Proffsig och trevlig! hade ett så fint tålamod med alla mina frågor, och visade lägenheten en extra gång.

Alexander S
Södermalm - Skanstull

Really enjoyed working with Felicia. Super clear communication from start to finish and came prepared from the intro call to the signing. She asked about what I needed from a broker and lived up to that, which is usually not the case.

Fredrik H
Södermalm - Skanstull

Christoffer är otroligt engagerad och proffessionel. Han är målinriktad och får ut max av en bostadsförsäljning. Han har varit extremt flexibel och hjälpsam speciellt då jag är bosatt utomlands och jag har behövt sköta försäljningen på distans. Christoffer är alltid lätt att nå och alltid beredd att svara på frågor. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.

Anders H
Södermalm - Högalid

Det är tredje gången jag anlitar Josefine och har alltid blivit bemött med samma professionalism. En toppenmäklare!

Julia W
Södermalm - SoFo

Supertrevlig, engagerad och hjälpte oss köpa vår drömlägenhet innan visning! Hon var alltid tillgänglig och hela processen gick väldigt smidigt.

Carola K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Gerdin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Zinkensdamm

Andreas är väldigt trevlig, tydlig i sin kommunikation och en engagerad mäklare. Han följer snabbt upp vid frågor och finns tillgänglig genom hela processen. Han inger stort förtroende.

Yangyi Z
Södermalm - Skanstull

Felicia har varit otroligt trevlig och hjälpsam under hela processen. Oavsett om det gällde frågor om objektet, kontrakt eller annat, var hon alltid snabb att svara och såg till att jag fick den information jag behövde. Felicia arbetade effektivt och gjorde hela köpprocessen smidig och problemfri.

Elvira C
Södermalm - Zinkensdamm

Vi är supernöjda med Josefine Schöön! Det gick smidigt från början till slut med vår försäljning och vi kan verkligen rekommendera Josefine om man ska sälja på Södermalm igen.

Johanna L
Södermalm - Hornstull

Vi är supernöjda med Louise. Hanterar processen professionellt och tryggt. Louise är tydlig i sin kommunikation, tillgänglig och trevlig!

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Gerdin en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Zinkensdamm

Vi är väldigt nöjda med Andreas gedigna arbete

Lovisa B
Södermalm - Högalid

Louise har verkligen överträffat alla förväntningar av vad vi förväntade oss av en mäklare. Alert och proffsig. Kom även med värdefulla tips när vi köpte! Vi kunde inte varit mer nöjda!

Marcus L
Södermalm - Zinkensdamm

Väldigt bra bemötande och professionellt agerande genom hela processen.

Thea L
Södermalm - Mariatorget

Super bra! Profesjonell og herlig. Kändes tryggt

Johan Ola N
Södermalm - Östra Sofia

Mycket bra. Engagerad, snabb, bra på att kommunicera. Smidig affär.

Melinda A
Södermalm - Mariatorget

Josefine är tydlig, duktig och snäll!

Emil E
Södermalm - SoFo

Professionell, trevlig och enkel att ha att göra med.

Linnéa B
Södermalm - SoFo

Andreas är som en mycket professionell bästa kompis. Dvs står vid ens sida, är tillgänglig och tillmötesgående och vill ens bästa samtidigt som han är tydlig, ihärdig och proffsig i sitt mäkleri. Vi har anlitat Andreas flera gånger och det har alltid varit toppen!

Maria C
Södermalm - Katarina

Vi är jättenöjda med försäljningen av vår lägenhet och kan varmt rekommendera Louise som mäklare. Hon är lyhörd, professionell och engagerad!

Simon L
Södermalm - Högalid

Vi kan verkligen rekommendera Louise som var mycket proffsig genom hela processen. Hon gav en träffsäker värdering och visade prov på stort kunnande som ingav ett lugn till oss som säljare. Lyhörd och naturlig i sitt bemötande!

Elton E
Södermalm - SoFo

Proffsig, lyhörd, trygg! Tog stort ansvar för helheten under försäljningsprocessen vilket var viktigt för mig då jag sålde lägenheten "på distans".

Max L
Södermalm - Hornstull

Väldigt trevlig och hjälpsam. Kände att han ville det bästa för både köpare och säljare, och skötte det otroligt smidigt. Han hade svar på alla våra frågor, och fick fram yttlerligare info från brf styrelsen väldigt snabbt. Så som köpare kunde vi nog inte haft det smidigare :)

Susanne S
Södermalm - Hornstull

Christoffer var lyhörd, informativ och väldigt trevlig i sitt bemötande. Han infriade verkligen mina förhoppningar om en snabb och framgångsrik försäljning av min lägenhet. Sammantaget upplevde jag att Christoffer tog ansvar, var aktiv, engagerad och mycket professionell under hela processen, och vill därför varmt ge Christoffer mina bästa rekommendationer.

Victor C

Öppen, ärlig och förtroendeingivande

Kajsa G
Södermalm - SoFo

Andreas har varit proffsig och tillmötesgående under hela processen, kan varmt rekommendera honom vidare.

Helena L
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Södermalm - Sofia

Nu var det just mäklaren Felicia Steiner vi hade att göra med, men så klart är hon anställd på HusmanHagberg...så kanske är det arbetsmiljön som gör henne till en så bra mäklare :) Allt stämde. Felicia var snabb, tydlig, hjälpsam, pålitlig och hade riktigt bra humor så allt gick väldigt smidigt. Kan varmt rekommendera henne <3 ...och HusmanHagberg då :)

Gabriel P
Södermalm - Hornstull

I sin helhet var upplevelsen bra och min mäklare trevlig och dynamisk. Med det sagt hade hon inte nämnt att varken kylskåp eller diskmaskin fungerade förens vi skrivit på hälften av avtalen. Det slutade i att säljaren ersatte oss med 2500(!) kr för både kylskåp och diskmaskin.

Ebba L
Södermalm - Hornstull

Andreas var vänlig och varmt från första stund! Väldigt tillmötesgående, professionell och trevlig. Svarade snabbt och löste allting snyggt!

Martin H
Södermalm - Skinnarviksberget

Bästa mäklaren vi har haft! 5 av 5 på alla punkter. Extra plus för riktigt bra och snabb kommunikation. Vi rekommenderar Louise starkt!