Alexander Yossef

Alexander Yossef

Alexander Yossef är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Alexander Yossef har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Alexander Yossef har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Yossef har haft 4 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

4 omdömen om Alexander Yossef

Sedan starten hos Reco 2024
William S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Skytteholm

Jag brukar inte skriva recensioner, men Alexander är den trevligaste och mest genuina mäklare jag har träffat. Han svarade på alla våra frågor och tog sig verkligen tid för oss. Han förtjänar verkligen ett topp betyg // william

Rita H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

Mycket trevlig och ambitiös mäklare som gjorde allt in i det sista för att få oss nöjda vilket vi blev. Tack till Alexander för allt han gjort för oss under dessa månader.

Yasmin A
Huvudsta

Efter många år arbete och boendet utanför Sverige var vi mycket osäkra på hur skulle vi hantera en bostadsköp. Alexander bemöte oss mycket väl och professionellt, var alltid tillgängligt och svarade på alla våra frågor med all tålamod och gjorde att vi kände oss tryga. Vi rekommenderar honom starkt.

Dany H
Huvudsta

Alexander Yossef har varit en mycket professionell och engagerad mäklare i försäljningen av min lägenhet på Bygatan 15 i Solna. Han visade stort kunnande, kommunicerade tydligt och höll mig uppdaterad genom hela processen. Hans förmåga att skapa intresse och förhandla fram ett bra slutpris överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Alexander för framtida bostadsförsäljningar!