Tycker allt har funkat kanon, trevlig och bra bemötande
Gustav Walther
Gustav Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Strängnäs
.Gustav Walther har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Gustav Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.4. Gustav Walther har haft 16 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2024-10
10 omdömen om Gustav Walther
Lättillgänglig, snabba återkopplingar i mitt ärende, kompetent, förtroendeingivande, trevlig!
Väldigt bra då han var kunnig och trevlig
Mycket trevlig och engagerad i sina kunder på ett både professionellt och personlig sätt! Han återkopplar frekvent och är snabb på att svara. Man känner att man aldrig går runt i undran. Väldigt bra!
Köpte lägenhet via Gustav, affären gick väldigt fort och enkelt.
Gustav har varit en trygg och informativ person i sitt arbete han har även varit väldigt trevlig och förtroendeingivande.
Gustav har varit väldigt trevlig och hjälpsam..
Mycket nöjd med hur uppdraget att sälja vår bostadsrätt har genomförts. Trevligt bemötande, tydlig kommunikation och lyhördhet inför våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Gustav.
Jag har inte träffat honom så många gånger. Det var ju bara ett objekt. Detta hade jag ju tittat på , på nätet och blivit mycket sugen på. Jag fick hjälp snabbt . Detta är min första lägenhets letande så min erfarenhet av att anlita mäklare är ingen. det är ju klart med första biten, handpennig lagd och nu återstår försäljning av min fastighet
Trevlig engagerad. Tyvärr dålig kunskap om marknadspriset. Vi verkar betala nästan en halv miljon över marknadspris då jag litade på en utbildad mäklares bedömning.