Robin Ljungviken

Robin Ljungviken

Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn

Robin Ljungviken har varit registrerad mäklare sedan 2013-09. Robin Ljungviken har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Ljungviken har haft 25 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

242 omdömen om Robin Ljungviken

Sedan starten hos Reco 2015
Helena S
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Gällstad

Vi har varit och tittat på fler hus med Robin, han har alltid varit tillmötesgående och flexibel.

Marie A
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Gällstad

Vi fick ett proffsigt och engagerat engagemang. Robin hörde av sig hela tiden med information så vi visste vad som hände. Det kändes tryggt och var mycket uppskattat. Försäljningen gick lätt och smidigt och robin hade hela tiden svar på våra frågor.

Kristin L
Hökerum

Trevlig, tillgänglig och proffsig. Kan rekommenderas varmt.

Lage Bertil E

Energisk och kunnig,pratar bra med kunder som köpare och säljare9

Lennart B
Tranemo

Det har fungerat bra genom hela processen. Nöjd köpare kan rekommendera Robin.

Natasha S
Kölingared

Toppen och trevlig utan att vara påstridig. Upplevdes som genuin och ärlig, lätt att relatera till och skapa relation. Robin har varit jätte behjälplig under hela processen av köpet. Snabb återkoppling och undersöker de frågor man har.

Kathrin O
Tvärred

Robin skötte allt till min fulla belåtenhet.

Lena S
Tvärred

Han var bra på att uppdatera mig om läget. Allt till belåtenhet.

Mattias G
Röshult

Han var mycket påläst och skötte arbetet snyggt

John H
Kölingared

Robin är en fantastiskt bra mäklare, lugn, trygg och ger bra resultat.