Tobias är glad och positiv och vi vi snabbt igenom en bra affär. tyvärr svarade han inte på min intresseanmälan eller på mina mail som gjorde att jag kunde ha missat alltihop. Men det löste ju sig till slut.
Tobias Westman
Tobias Westman är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Tobias Westman har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Tobias Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.8. Tobias Westman har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
203 omdömen om Tobias Westman
Vi har haft ett enkelt och bra samarbete. Jag han varmt rekommendera Tobias
Fint bemötande och mycket bra hjälp vid försäljningen av fastigheten. Rekommenderar Tobias Westman Fastighetsbyrån Ulrcehamn varmt.
Tobias mötte oss med ett vänligt leende och med en ärlig approach runt hela huset och processen med att köpa. Han var tillmötesgående med alla frågor, tog sig tiden och hjälpte oss på alla steg från visning till köp. Lindade inte in ev problem med huset utan det kändes som att alla korten låg på bordet från start. 10/10 helt enkelt! Vi är nöjda med både huset och affären.
Hej Tobias var en mycket duktig mäklare- Han jobbade mycket snabbt. och hade koll på allt runt omkring. Han var en bra fotograf tog mycket bra bilder på huset vi sålde . Vi är mycket nöjd med det arbete han gjorde.
Tobias skötte våran husförsäljning till belåtenhet. Allt har gått smidigt. Han är positiv och ställde upp när vi behövde råd och vägledning.
Super trevlig, insatt och tydlig. Vi är nöjda!
Proffsigt bemötande. Tog sig extratid för att visa huset. Väldigt bra kundkontakt hela vägen.
Först blev jag vänligt bemött men jag underströk att jag inte ville bli stressad och påskyndad utan ville gå lugnt tillväga, ingen brådska. Trots detta försökte Tobias skynda på en snabb affär för han hade redan köpare som var intresserade av området. Jag ville vänta till jag kom till Sverige ett par veckor senare. Han skulle ta semester... Han föreslog 800.000 trots att han visste att dessa köpare hade 1,2M från en tidigare visning,, men det visste ju inte jag.. Jag sa minst 985.000. Till sist skaffade jag en annan köpare...
Han är kunnig, kompetent, trevlig, hjälpsam