Fastighetsbyrån Ulricehamn

Fastighetsbyrån Ulricehamn

• BadgeTenYears
Ring 0321-279 90 Dela

Vackert belägen vid Åsunden hittar du orten Ulricehamn. Sjönära läge, gågata med kullersten och ett rikt utbud på aktiviteter. Vi på Fastighetsbyrån känner till allt om området och vet precis var du har dina bästa boendemöjligheter. Vi har koll på alla former av bostäder och hjälper dig genom hela affären. Allt från värdering...

821 omdömen om Fastighetsbyrån Ulricehamn

Sedan starten hos Reco 2013

Helena S
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Gällstad

Vi har varit och tittat på fler hus med Robin, han har alltid varit tillmötesgående och flexibel.

Marie A
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Gällstad

Vi fick ett proffsigt och engagerat engagemang. Robin hörde av sig hela tiden med information så vi visste vad som hände. Det kändes tryggt och var mycket uppskattat. Försäljningen gick lätt och smidigt och robin hade hela tiden svar på våra frågor.

Kristin L
Hökerum

Trevlig, tillgänglig och proffsig. Kan rekommenderas varmt.

Marc B
Vegby

Marcus Nyberg gav oss expertråd och hjälpte oss att reda ut komplicerade frågor. Med sitt vänliga och hjälpsamma sätt är han en god representant för sitt yrke.

Ann-Christin J
Gällstad

Jag blev lugnt och mycket trevligt bemött av Marcus Nyberg. Mina förväntningar på Marcus var ett fint samarbete och det blev det. Marcus kan varmt rekommenderas.

Ingbritt A
Gällstad

Trevlig, lugn, förtroendeingivande Ett bra samarbete Uppfyllde förväntningarna, höll oss informerade genom telefon och sms. Sålde med + Tack Marcus Hälsningar Ing-Britt

Rose-Marie J
Gällstad

Jag blev lugnt och mycket trevligt bemött av Marcus Nyberg. Mina förväntningar på honom var gott samarbete och där har jag inget att klaga på. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som vill sälja sitt hus.

Birgitta E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Centrum

Trevlig kille som återkopplade snabbt och gav ett seriöst intryck.

Lage Bertil E

Energisk och kunnig,pratar bra med kunder som köpare och säljare9

Marie A
Vegby / Ängsö

Tobias är glad och positiv och vi vi snabbt igenom en bra affär. tyvärr svarade han inte på min intresseanmälan eller på mina mail som gjorde att jag kunde ha missat alltihop. Men det löste ju sig till slut.

Ewa Q
Vegby / Ängsö

Vi har haft ett enkelt och bra samarbete. Jag han varmt rekommendera Tobias

Jan M
Ulricehamn

Fint bemötande och mycket bra hjälp vid försäljningen av fastigheten. Rekommenderar Tobias Westman Fastighetsbyrån Ulrcehamn varmt.

Peter S
Ulricehamn

Tobias mötte oss med ett vänligt leende och med en ärlig approach runt hela huset och processen med att köpa. Han var tillmötesgående med alla frågor, tog sig tiden och hjälpte oss på alla steg från visning till köp. Lindade inte in ev problem med huset utan det kändes som att alla korten låg på bordet från start. 10/10 helt enkelt! Vi är nöjda med både huset och affären.

Lennart B
Tranemo

Det har fungerat bra genom hela processen. Nöjd köpare kan rekommendera Robin.

Natasha S
Kölingared

Toppen och trevlig utan att vara påstridig. Upplevdes som genuin och ärlig, lätt att relatera till och skapa relation. Robin har varit jätte behjälplig under hela processen av köpet. Snabb återkoppling och undersöker de frågor man har.

Kathrin O
Tvärred

Robin skötte allt till min fulla belåtenhet.

Lena S
Tvärred

Han var bra på att uppdatera mig om läget. Allt till belåtenhet.

Mattias G
Röshult

Han var mycket påläst och skötte arbetet snyggt

Åke J
Trädet

Hej Tobias var en mycket duktig mäklare- Han jobbade mycket snabbt. och hade koll på allt runt omkring. Han var en bra fotograf tog mycket bra bilder på huset vi sålde . Vi är mycket nöjd med det arbete han gjorde.

John H
Kölingared

Robin är en fantastiskt bra mäklare, lugn, trygg och ger bra resultat.

Birgit A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Ulricehamn

Bra bemötande, helnöjd med Robin som mäklare.

Lars C
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn

Tobias skötte våran husförsäljning till belåtenhet. Allt har gått smidigt. Han är positiv och ställde upp när vi behövde råd och vägledning.

Ellen S
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn

Super trevlig, insatt och tydlig. Vi är nöjda!

Lars C
Ulricehamn

Vi är mycket nöjda med Marcus Nybergs hjälp och bemötande vid vårt lägenhetsinköp.

Ann-Marie C
Ulricehamn

Marcus är en mycket trevlig, sympatisk, inkännande mäklare. Vi är mycket nöjda med hans hjälp och bemötande i samband med vårt lägenhetsköp.

Josefine H
Kölingared

Proffsigt, snabbt och lyhörd! Supernöjda!

Adam Gregor Robert E
Ulricehamn

Proffsigt bemötande. Tog sig extratid för att visa huset. Väldigt bra kundkontakt hela vägen.

Helena J
Vegby

Mycket pålitlig mäklare med en realistisk framtoning - kort sagt han känns mycket gedigen. Han ger info på ett sätt som är lätt att förstå och ta till sig.

Thorbjörn W

Han är så BRA Kan rekommendera om verkligen

Britt-Lis W
Ulricehamn

Väldigt nöjd med Marcus, han har trevligt bemötande, levde upp till vå

Patrik J
Stadsskogen

Ordnat försäljningen på ett smidigt sätt.

Emma K
Tvärred

Engagerad och tillgänglig. Har varit ett bra stöd under hela processen.

Maja G
Stadsskogen

Marcus har varit väldigt trevlig och professionell genom hela processen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Adam Gregor Robert E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Nyberg en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Ulricehamn

Bra och proffsigt bemötande.levde upp till våra förväntnigar.

Dea M
Tvärredslund/Tvärred

Först blev jag vänligt bemött men jag underströk att jag inte ville bli stressad och påskyndad utan ville gå lugnt tillväga, ingen brådska. Trots detta försökte Tobias skynda på en snabb affär för han hade redan köpare som var intresserade av området. Jag ville vänta till jag kom till Sverige ett par veckor senare. Han skulle ta semester... Han föreslog 800.000 trots att han visste att dessa köpare hade 1,2M från en tidigare visning,, men det visste ju inte jag.. Jag sa minst 985.000. Till sist skaffade jag en annan köpare...

Dirk A
Vegby

Han är kunnig, kompetent, trevlig, hjälpsam

Kim J
Grönahög

Bra bemötande och snabba svar.

Jesper J
Villastaden

Marcus har ett mycket trevligt bemötande! Och med både säljare och köpare i fokus har han visat en otrolig förmåga som mäklare!

Lars G
Hökerum

Väldigt kunnig och tillmötesgående i hela processen. Fick all hjälp man kan tänka sig.

Tobias G
Hökerum

Tydlig, hjälpsam och alert mäklare som värnade om en bra process för samtliga parter. Toppen!

Hans S
Ulricehamn

Marcus är ett proffs ut i fingerspetsarna. Snabb respons i alla frågor och är tydlig med allt. Vi hade höga förväntningar och dom blev införlivade, kommer definitivt använda Marcus i allt rörande köp&sälj av fastigheter i framtiden.

Michael H
Ulricehamn

Marcus genomförde hela försäljningen på ett mycket bra sätt

Katarina K
Ulricehamn

Vi blev bemötta på ett trevligt och lyhört sätt av Marcus. Han är en god kommunikatör, kunnig och bra på att förklara. Han jobbade intensivt med att slutföra försäljningen av fastigheten på ett så bra sätt som möjligt. Kan varmt rekommenderas!

Inga-Lena B
Blidsberg

Han var helt ok och gjorde vad jag förväntade mig av en mäklare.

Niclas K
Ulricehamn

Ett fint bemötande där vi fick svar och mycket god hjälp genom hela köpet.

Joakim H
Blidsberg

Engagerad och lätt att kommunicera med

Magnus S
Ulricehamn

Artig och trevlig, en lugn framtoning och upplevs besitta stor kunskap om rollen som mäklare och marknaden.

Christina J
Ulricehamn

Svårt att uttala sig då försäljningen gick väldigt fort och därmed lite kontakt med mäklaren. Dock inte mycket att klaga på under den kontakt som var. Möjligen att mäklaren hade en tendens för att försöka ”snabba på” så att säga och på så sätt snabbt få affären i hamn.

Nadira D
Ulricehamn

"Enkelt och lättsam, otroligt tillgänglig(24 tim) och snabb på återkoppling och löpande information om vad som hände. Finns inget negativt alls att påtala, genomgående bra från start till mål. " Nadira, Fahlmansgatan 21

Zeljko D
Ulricehamn

Professionell, smart , effektiv. Kul .