Artur Lyan

Artur Lyan

Artur Lyan är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Artur Lyan har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Artur Lyan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.7. Artur Lyan har haft 12 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2024-10

15 omdömen om Artur Lyan

Sedan starten hos Reco 2024
Rebecka B
Kungsängen

Väldigt trevlig och varm kille som gör sitt yttersta för att det ska bli en bra affär och upplevelse!

Jennifer B
Svartbäcken

Professionell och lyhörd. Överraskade genom att göra det lilla extra. Vilket ledde till försäljning.

Karin Helena Elisabeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Herrhagen

Vi kände oss trygga under hela processen som gick smidigt hela vägen.

Tuva J
Svartbäcken

Artur uppvisade en jättebra balans av professionell och personlig och gav oss en väldigt fin och smidig köpupplevelse. Från första kontakt till påskrivning av kontrakt besvarade han alla våra funderingar, stora som små, och vi kände oss trygga och informerade genom hela processen.

Jonas B
Svartbäcken

Artur är en trevlig prick. Det känns dock som att han skulle kunna vara aningen mer påläst inför visning.

Per Oscar G
Tuna Backar

Trevligt bemötande, lugn och tydlig. Mycket hjälpsam med att förklara köpes processen, gjorde hela upplevelsen av att köpa en bostad bättre och kännas tryggare.

Miriam I
Tuna Backar

Artur har hjälpt mig att både sälja och köpa lägenhet. Han är kunnig, lyhörd och engagerad som mäklare och jag kan varmt rekommendera honom till andra kunder.

Glenn L
Köpte sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Stenhagen

Artur bemötte oss på bästa vis, utstrålade vänlighet och ett betryggande lugn. Vi fick svar snabbt på alla våra frågor och funderingar, allt var toppenbra!

Liv Torun Linnéa Skoglund L
Köpte sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Stenhagen

Min uppfattning om Artur är att han är en väldigt lugn, vänlig, ödmjuk och professionell person. Han upplevs inte för "sälj-aktig" utan låter en själv utforska och komma med frågeställningar utan att prata över någon. Vi rekommenderar honom verkligen!

Miriam I
Tuna Backar

Jag har anlitat Artur för att både sälja min nuvarande lägenhet och för att köpa ny bostad. Artur är lyhörd, kunnig och mycket professionell i sin roll som mäklare och sätter alltid kunden i främsta rummet. Jag kan varmt rekommendera Artur när ni behöver hjälp med ert nästa drömboende.