Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

• BadgeThirteenYears
3 853
4.8

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...

3853 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala

Sedan starten hos Reco 2015

Kerstin Lovisa V
Sålde sitt hus med hjälp av Mateo Hampton Coleman en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Saklig, trevlig och lagom personlig

Theo N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amir Ekbatani en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Väldigt trevlig och smidig att ha och göra med! Amir är alltid snabb med att hålla en som köpare uppdaterad om budgivningen och säljarens åsikter. Alltid snabba svar och bra service rekommenderar varmt!

Katarina F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Farhand en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Från första stund fick jag förtroende för Sebastian Farhand. Förtroendet har hållit genom vårt samarbete, även i min tidiga samtidiga jämförelse med andra mäklare hos andra fastighetsförmedlingar I mitt fall har det varit en relativt lång process med specifika förutsättningar. Sebastian har visat ett tålamod, en flexibilitet och en respekt för mina önskemål som kund som är beundransvärd. Utan att han kompromissat med en mäklares förutsättningar att förhålla sig till i fråga om regler, moral, sekretess mm. Dessutom är...

Jan Mikael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Bra bemötande, snabb med att svara på frågor även sent på kväll/helg (jobbigt att behöva ha sådana förväntningar på sig) jobbade på bra med förslag och strategier för att få lgh såld.

Matilda H
Sala Backe

Trots en trög marknad lyckades Amir sälja min lägenhet snabbt. Han har uppdaterat mig längs vägen och varit lyhörd för mina önskemål. Väldigt smidig affär helt enkelt och jag är mer än nöjd!

Mario V
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Gamla Uppsala

Everything was clear and and the process was carried out as smoothly as possible.

Salim C
Sala Backe

bra kille snabb i tråden saker o ting händer hela tiden o bra på fixa det man vill ha

Kristina R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Herrhagen

Hellberg är en trevlig, rak och effektiv mäklare, som tog sig an uppdraget att sälja vår lägenhet med energi och entusiasm. Han är lätt att ha att göra med, engagerad och alltid tillgänglig.

Kjell Oskar H
Almunge

Ok Jag tror och tycker att han gjort så gott han kunnat otur att det varit kärvt på marknaden.

Zane K
Almunge

Tack så mycket, Robert år snall och förståelse.

Emils K
Almunge

Mycket lätt att kommunicera och komma överens om

Pelle B
Sålde sitt hus med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Vårdsätra

Förberedd, erfaren, trevlig och noggrann

Inger Margareta H
Almunge

Han är lugn o saklig o vi har bara bra erfarenheter med honom

Rezhwan A
Sålde sitt hus med hjälp av Kristofer Hamberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Vänge

Bra bemötande, ganska bra förslag från honom, smidigt och ordning på allt

Martin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mateo Hampton Coleman en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Mateo var rak och väldigt aktiv för att sälja vår lägenhet.

Pedram M
Sala Backe

En mäklare som aldrig ger upp och kämpar till 100%. Otroligt nöjd med Amirs insats i denna svåra marknad.

Valkyria G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mateo Hampton Coleman en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Trevlig mäklare som bemötte oss på ett bra sätt. Jag uppskattade hans förmåga att återkoppla och hålla oss informerade under processen.

Simon J
Eriksberg

Snabba svar och väldigt trevligt bemötande.

Gunilla S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Heikkilä en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Nyby

Adam var väldigt trevlig. Snabb i vändningarna. Allt gick väldigt fort. Hörde av sig ofta med uppdateringar.

Nickol N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Fålhagen

Jag är väldigt nöjd med en smidig försäljning. Emelie kom med goda råd, var engagerad och fanns alltid tillgänglig under hela processen. Jag skulle utan tvekan anlita henne igen!

Alva H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Farhand en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Snabbt och smidigt bemötande.

Kristina P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Helmfrid en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Fålhagen

Oerhört kompetent, rutinerad, strukturerad och väl förberedd! Insåg dock i efterhand att vi gick upp i bud trots att det inte fanns någon annan budande spekulant.

Marcus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Luthagen

Gita har gjort ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Med väldigt bra kommunikation och information har Gita gjort ett jättebra jobb. Gita har varit väldigt duktig på att förklara även hur hela försäljningsprocessen går till och komma med hjälp och information. Med hennes lugna personlighet och effektivitet är hon ett givet val. Jag rekommenderar Gita starkt.

Svar från Gita Erlandsson

Stort tack för detta fina omdöme Marcus! Vad roligt att höra att du är supernöjd med samarbetet, processen i sig och mig och Fastighetsbyrån som din mäklare! Jag är så glad att jag har fått hjälpa dig till en lyckad affär och ser framemot framtida samarbeten 💫. Tills dess så hoppas jag att du kommer trivas i din nya bostad och jag ser framemot att få svänga förbi och se hur du har fått det! 😀

Khavar G
Årsta

Rebecca är väldigt trevlig, nästan alltid tillgänglig. Vi var jättenöjda med henne som mäklare.

Elisabeth D
Främre Luthagen

Mycket trevligt bemötande, återkopplade snabbt. Professionellt agerande under hela processen. Kan varmt rekommendera Emelie Helmfrid!

Joakim D
Främre Luthagen

Vi är mycket nöjda med Emelie Helmfrid på Fastighetsbyrån Uppsala! Professionell och positiv, snabb och lyhörd inför våra önskemål. Hittade rätt köpare till oss. Tack för det Emelie!

Johan E

Otroligt lätt att ha att göra med Rekommenderar starkt Sebastian

Fanar H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Hellberg en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Herrhagen

Alltid tillgänglig och består med information i processen. Var behjälplig med allt som hade med försäljningen av bostad att göra.

Nathalie Å
Sävja

Mycket engagerad, trevligt bemötande.

Benjamin R
Fålhagen

Väldigt trevligt bemötande och mycket hjälpsam då jag aldrig gått igenom denna processen tidigare.

Ingrid Karin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Artur har ett väldigt trevligt och professionellt bemötande, och är mycket lättillgänglig - hjälp eller rådgivning går alltid att få. Han har varit inlyssnande, flexibel och väglett mig genom köpet från start till slut. Jag rekommenderar varmt Artur som mäklare!

Emmie E
Årsta

Vi har både köpt och sålt med Rebecca som mäklare och fått ett fantastiskt bemötande både som köpare och säljare. Rebecca är otroligt trevlig, professionell och det märks att hon brinner för sitt jobb. Vi har aldrig behövt gå och undra något för Rebecca är alltid snabb på att besvara frågor oavsett dag eller tid och extremt noga med att uppdatera! Vi är otroligt tacksamma för det enorma arbete Rebecca lagt ned på vår lägenhetsförsäljning.

Ines J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Artur är flexibel och tillmötesgående och skötte försäljningen smidigt! Han har en ängels tålamod när man har tusen frågor och är alltid tillgänglig. Jag både köpte och sålde genom Artur och är mycket nöjd!

Hannah B
Gottsunda

Hon är så trevlig och gjorde mig känna bekväm. Hon svarar bra på frågor och funderingar och förklarade allt som jag behövde veta.

Mukesh D
Gottsunda

It was very nice working with Rebecca. She is polite easy to approach and fulfilled my expectations.

Emma D
Sala Backe

Planen för försäljning förändrades under ett tidigt skede. Sebastian var aktiv och följde upp hur vi skulle gå tillväga för att bäst lösa vår situation. Sebastian var lyhörd, aktiv, lätt att få tag på, pratade i klartext hela tiden. Var duktig på att ge förslag och olika planer på upplägg.

Ibtissam K
Sävja

Trevlig och glad person och positiv

Jenny R
Årsta

Otroligt angagerad, proffsig, finns alltid tillgänglig eller återkopplar snabbt om hon är upptagen!Väldigt tydlig och förklarar allt på ett väldigt bra sett.Kompetent, en stjärnmäklare i mina ögon!

Mohamed H
Sävja

Bra mäklare , lätt at jobba med samt tydligt

Lia W
Köpte sitt hus med hjälp av Amir Ekbatani en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Stenhagen

Tack för den fantastiska hjälp jag fått vid köpet av min bostad. Från första kontakten till kontraktsskrivningen har Amir varit otroligt professionell, kunnig och engagerad. Amir var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor, förklarade alla steg tydligt och gjorde hela processen smidig och trygg. Jag är väldigt tacksam för det stöd jag fått och kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare. Stort tack för en utmärkt service!

Amel A
Årsta

Grymt engagerad och punktlig. Saklig och svarar alltid när man behöver hjälp.

Per Vilhelm Olof A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Nyby

Otroligt lyhörd och bra på att återkoppla. Tydlig och bra på alla sätt. Klockren affär från första kontakt till kontraktskrivning. Även väldigt trevlig och sympatisk. Gillar Även det tekniska biten med alla länkar inför tillträde. Bra samarbete och alla verkar ha koll på läge!

Svar från Gita Erlandsson

Stort tack, vad roligt att höra och att det verkligen har känts toppenbra genom hela köpprocessen🙏💫

Kate A
Valsätra

Robert var väldigt proffsigt och gav oss bra information när det efterfrågades samt såg till att vi hade förstått allt under påskrivningen om någonting var lite oklar för oss.

Catrin J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amir Ekbatani en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Vårdsätra

Bra bemötande, professionell och trevlig.

Alireza A
Gränby

Trevligt bemötande vid vissning. Hjälpsam under budgivning. Smidig och pedagogisk vid kontraktsskrivning.

Svar från Gita Erlandsson

Jättetack Alireza! Så roligt att just du blev köparen av fina lägenheten och gott att höra att processen i sig också känts tydlig och bra! Hoppas att du kommer stormtrivas i ditt nya hem!🌟

Peter J
Gränby

Hej! Jag är jättenöjd med hennes arbete som slutade med framgång, trots svårt marknadsläge. Hon är ung men ändå mycket kunnig, engagerad och kvalitetsmedveten. Jag känner mig mycket nöjd med hennes insats och ger mina varmaste rekommendationer. Vänliga hälsningar Peter Josephson

Svar från Gita Erlandsson

Stort stort tack bästa Peter för omdömet men framförallt för samarbetet och förtroendet att få ha hjälp dig i din bostadsresa!🙏🌟

Helena H
Centrum

Gita är en driven säljare. Hon månar om sin kund och pushar o stöttar. Rekommenderas!

Svar från Gita Erlandsson

Tusen tack Helena för den fina rekommendationen och samarbetet! 💫 Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig framåt i bostadsresan och är det något du funderar över eller behöver hjälp med, så är det bara att hojta till! 😀Jag hoppas att du och familjen kommer trivas i ert nya fina hem🌸

Aleksandar C
Kvarngärdet

Från första kontakten med Mateo hade jag en bra känsla och oroade mig inte. Mateo lyssnade och kunde svara på mina frågor och han kunde ta itu med mina problem. Mateo kunde vägleda mig och hjälpte även till med sin kompetens. Mateo visade engagemang och energi i sitt arbete under försäljningsprocessen. Mateos kommunikation var utmärkt. Vi hade regelbunden kontakt och jag visste hela tiden hur det gick framåt. Mateo är en snäll person, lätt att samarbeta och prata med. Jag rekommenderar honom varmt och jag skulle definitivt vända mig till honom igen i framtiden.

Marie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Eriksberg

Karin Heldesjö var klar och tydlig och mycket mån om att informera mig och hålla kontakt. Karin var lätt att nå och hörde snabbt av sig vid kontakt. Karin var precis lagom trevlig utan att på något sätt vara påträngande eller insmickrande. Jag kände mig mycket väl bemött och kände mig trygg i att ärendet skulle skötas på bästa sätt. Jag skulle absolut kunna rekommendera Karin Heldesjö på Fastighetsbyrån.

Cathrin G
Valsätra

Mycket trevligt bemötande. Inga direkta förväntningar. Men Robert skötte allt mycket bra. Det gick relativt smidigt att sälja huset, vi är nöjda.