Väldigt bra mäklaren, trevligt att ha med att göra.
Fastighetsbyrån Uppsala
Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Uppsala? Eller kanske undrar du bara hur mycket din bostad kan vara värd? Vi på Fastighetsbyrån kan det här med bostadsaffärer och kan hjälpa dig med allt vad gäller fastigheter och boende i Uppsala! Vi är 12 medarbetare som sitter på Marknadsgatan 7H i Gränby C och mellan...
3685 omdömen om Fastighetsbyrån Uppsala
Sedan starten hos Reco 2015
Jag är supernöjd och hade gett mer än 5/5 om det gick! Mäklaren var otroligt professionell, lyhörd och alltid tillgänglig. Hela processen var smidig och trygg tack vare hans engagemang och värdefulla tips. Det märktes verkligen att Mateo brydde sig om att jag skulle bli helt nöjd. Rekommenderas varmt!
Otroligt engagerad och trevlig mäklare som gör det lilla extra för att se till att det blir en bra bostadsaffär. Hon har hållt oss uppdaterade om vad som händer under hela säljprocessen - från fotografering, visningar, kontakt med intressenter till kontraktskrivning och tillträde. Samt hållt koll på läget i bostadsmarknaden och gett tips och råd och diskuterat med oss hur vi ska gå tillväga.
Mycket engagerad mäklare som svarar på alla frågor snabbt och arbetar hårt för att hjälpa oss med vår försäljning.
Gita är en jätte bra mäklare som har ett stort tålamod och är trevlig under hela processen. Hon är även hjälpsam i frågor om finansiering samt kommer med jätte bra tips och råd. Hon är även jätte flexibel och har gjort upp mycket tid för min köpare. Har fått ett super bra intryck av henne.
Tack Emelie för bra jobb! Väldigt bra och proffsigt bemötande och alltid tillgänglig.
Bra bemötande, dialog och bra kommunikation
Trevlig, kunnig och engagerad!
Emelie är energisk, positiv, lyssnar och hjälper alltid till, oavsett tid på dygnet. Tack för en snabb och skön försäljning!
Fredrik var en stöttepelare genom hela processen, erfaren mäklare som man kan lite på!
Mateo är mycket vänlig, kunnig och engagerad. Det kändes tryggt att jobba med honom. Det gick snabbt och blev intensivt med försäljningen men Mateo var alltid tillgänglig och tydlig i vår samtal och kommunikationer. Han levererade på alla möjliga sätt.
Professionellt och bra bemötande. Tillgänglig och snabb återkoppling.
Trevlig, saklig och anträffbar. Gjorde allt han kunde under försäljningen.
Påläst, proaktiv , vänligt och professionellt bemötande
Robert är kunnig, har en lugn framtoning och är bra att ha att göra med. Vi var överens om prisbilden och slutpriset motsvarade våra förväntningar. Vi rekommenderar honom varmt.
Emellertid är professionell och samtidigt en personlig mäklare som vill det bästa för kunden! Med en varm utstrålning som får mig att känna mig viktig som kund..
Proffsig, tydlig, lugn. Genomförde allt väl
Väldigt professionell, seriös, effektiv!
Löste allting snabbt och smidigt! Rekommenderar!
Gita is probably one of the best Maklare's in Uppsala! When we met her back in the summer, she left an impression and level of service that I haven't seen before. Finally, we decided we were ready to put our apartment back on the market, Gita made sure we had all the market knowledge available to us, made sure we had realistic expectations and was able to sell the apartment within 1 week of putting it live on their own website, we didn't even put it on Hemnet. Anyone who has met her, thinks she is amazing on the buyer side...
Ett mycket vänligt och varmt bemötande fick vi av Robert från första kontakt och genom hela processen. Vi kände oss väldigt trygga i vårat bostadsköp och hade en god kommunikation i köpet av bostad genom Robert som mäklare. Han är väldigt proffesionell och tog sig verkligen tid att svara på alla våra funderingar. Förklarar på ett lugnt och metodiskt på ett sätt som gör att man förstår Vår upplevelse av bostadsköpet är genomgående bara positiva och vi kan varmt rekommendera Robert som mäklare.
Gita,är mycket tillmötesgående och lyhörd mäklare som gör sitt yttersta för att få till en bra affär för både säljare och köpare. Gita har levt upp helt till mina förväntningar och lite till. Jag kan varmt rekommendera Gita som mäklare!
Sålde mitt hus via Kristoffer och måste säga att det var en fantastiskt trevlig mäklare att ha att göra med. Lätt att prata med och han lyssnar till mina önskemål, Proffesionell och kunnig. Rekommenderas!
Otroligt driven och sakkunnig! Jobbade till 21:00 för att få saken gjort.🌟🌟🌟🌟🌟
Allt fungerade smidigt och enkelt. Amir svarade snabbt på frågor och var lätt att kommunicera med. Rekommenderas vid fastighetsköp.
Amir arbetade mycket professionellt och med stort engagemang. Han bemötte oss med förståelse och med hög grad av kompetens. Vi behövde stöd för att göra en bra försäljning och Amir tipsade oss om hur vi skulle renovera, hur vi skulle arrangera lägenheten inför visning samt hur vi skulle agera i samband med budgivning. Amir gav oss även tips på hantverkare och städfirma.
Effektiv, kunnig, kundorienterad, vänlig. Gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av vårt hus.
Professionell och gott bemötande. Svara snabbt på frågor. Enkel och smidig process.
Vi blev mycket väl bemötta. Vi startade i en rörig situation med ett eventuellt köp av en grannlägenhet och, om det blev så, en försäljning av vår lägenhet. Amir beskrev snabbt och förståeligt hur vi kunde jobba, lägga ut vår lgh som kommande försäljning, tipsade om smärre renovering, städhjälp mm. Vi hade kontinuerlig kontakt de månader vi inte riktigt visste om vi kunde gå vidare. Vi hade höga förväntningar. Min roll som ordf. i Brf gör att jag har mycket kontakt med mäklare. Kontakten med Amir sticker ut, mycket positivt!...
Vi är mycket nöjda med Kristofer som är väldigt trevlig och sympatiskt. Tillmötesgående, serviceinriktad, enkel att kontakta och snabb att återkoppla.
Väldigt trevligt och professionellt sätt. Effektiv handläggning av vår försäljning. Lyckat slutresultat!
Han var otroligt hjälpsam och uppdaterade oss om allt som hände under hela försäljningen. Vi känner att han gjorde sitt yttersta för att både vi som säljare och köparna skulle vara nöjda. Tack!
Hej Jag tyckte Gita hade ett jätte trevligt bemötande. Snabb på Återkoppling så vi är jätte nöjda med köpet av Gimogatan 2a Hade jag inte redan sålt vårat hus hade jag bett Gita vara våran mäklare
Väldigt nöjd med Mateo och Fastighetsbyrån. En otroligt bra upplevelse. Rekommenderar i alla fall.
“Hej Gita, stort tack för ditt fantastiska arbete! Din professionalism, engagemang och expertis gjorde hela processen smidig och trygg. Jag rekommenderar dig varmt till andra. Stort tack igen!
Gita agerar som en proffsig mäklare. Hon är uppmärksam på mina behov som köpare och var snabb med information (som var saklig och väsentlig) och bra på att driva köp/säljprocessen. Den förbättringspotential som hon visade i den försäljning som jag deltog i är att hon kan behöva anpassa tempot till deltagarnas genom att lyssna ännu mer än hon redan gör på de som deltar och deras behov.
Gita Erlandsson har på ett trevligt och kompetent sätt skött sitt uppdrag när det gäller mitt köp av bostad. Har mina varma rekommendationer. Kristina Lekhammar
Mateo är en mäklare som verkligen bryr sig om både säljare och köpare. Han finns tillgänglig så gott som hela tiden och känns oerhört lätt att kommunicera med - jag kan starkt rekommendera honom!
Superbra, och en väldigt bra uppbackning av sina kollegor.
Duktig och trevlig. Försöker inte pressa dig till att köpa direkt, utan respekterar om du vill göra en besikta en bostadsrätt eller reda ut frågor med bostadsrättsföreningens styrelse.
Väldigt trevlig och varm kille som gör sitt yttersta för att det ska bli en bra affär och upplevelse!
Om jag skulle sälja min lägenhet vill jag ha Mateo som mäklare. Super smart, trevlig och duktig kille.
Trevlig, kunnig och jobbar med tät dialog mot sin kund
Professionell och lyhörd. Överraskade genom att göra det lilla extra. Vilket ledde till försäljning.
Vi kände oss trygga under hela processen som gick smidigt hela vägen.
Mycket trevlig, kunnig och svarar snabbt när man har frågor. Hjälpte oss när vi köpte ny bostad!
Bra att ha och göra med. Svarar snabbt och håller en uppdaterad genom processen.
Allt har funkat utmärkt med Adam. Bra kommunikation och bemötande. Lyhörd för både säljare och köpare. Rekommenderar Adam starkt.
Artur uppvisade en jättebra balans av professionell och personlig och gav oss en väldigt fin och smidig köpupplevelse. Från första kontakt till påskrivning av kontrakt besvarade han alla våra funderingar, stora som små, och vi kände oss trygga och informerade genom hela processen.
Trevligt bemötande och snabb återkoppling i alla våra frågeställningar