Blev rekomenderad av en kompis att besöka Stekpannan på söder. Min absoluta favoritrestaurang alla gånger. Supergod mat, mycket att välja på , schysta priser och trevlig personal. Kommer från Umeå men varje gång jag besöker Stockholm försöker jag boka bord där. Bordsbeställning är ett måste då det är full jämt, åtminstone på helgerna.// Mona
Fatbursbrunns HB
Restaurang Stekpannan har blivit det självklara valet vid affärsmiddagar, familjemiddagar och en romantisk middag för två...
15 omdömen om Fatbursbrunns HB
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
God mat, god service och goda priser.
Otroligt gott!
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
Trevlig personal, god mat & prisvärt ställe!
Fick inte ta en dricka på uteserveringen med min dotter och våra båda hundar. "vi serverar mat här"
Bra service och god mat
Systersonen skulle fylla år; vi skulle äta och fira på nåt ställe på Söder. Syster som jobbar i kvarteren föreslog Stekpannan. När jag kom dit blev jag skeptisk; såg ut som stället låg i en av stadens sämre förorter, och att det här var den lokala syltan. Med förväntningarna krossade som is av en stavmixer släntrade jag in i lokalen. Sen kom maten, och allt var förlåtet. Gott, mycket, proffsigt och bara till belåtenhet. Nu har jag omvärderat hela Södrastationsområdet och slår ofta en lov i dessa urbana södermalmskvarter.
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
MMM..JÄTTEGOD MAT, vällagat och mycket god. Trevlig personal och bra service. Tack för en trevlig kväll!! Lovar att vi åtekommer.
Mysig lite restaurang på söder. maten lever verkligen upp till sit ryckte och priset är helt ok!
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
kanongod mat till bra priser i en trevlig miljö, här får man verkligen valuta för pengarna
En riktigt bra resturang. Trevlig personal. Riktigt god mat. Brukar äta deras plankstek och den är grym. Fast alla deras kötträtter är riktigt bra. Mycket folk så boka bord. Helt okej lunchställe också. Rekomenderas ++++
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Härlig och mysig restaurang. Trevlig personal och mycket god mat!
Restaurang med stor mysfaktor. Dock måste man vara uppmärksam på att boka bord vid löning, speciellt under helgerna.Supertrevlig personal. Klassisk kvarterskrogsmeny med det lilla extra. Man går garanterat inte därifrån hungrig. Rejäla portioner med bra priser. Min dotter brukar alltid ta vitlökssniglar till förrätt.
God mat och trevlig personal i mysig miljö. Maten serverades utan dröjsmål och var helt efter beställning! Rekommenderas!
En helt ok kvarters krog på söder, tog en pasta som smakade väldigt bra. Var där en lördag runt sex tiden och det var helt fullt redan då, vi hade tur som fick ett bord för två utan att ha beställt bord. Min bords kavaljer är allergisk mot många saker och servitrisen var jätte gullig och förstående och tyckte inte alls det var jobbigt att prata med kockarna. Väldigt bra service önskar att det fanns fler servitriser som hon. En riktig reco tjej med andra ord =)