First Motors AB

3.6

9 omdömen om First Motors AB

Sven S
Skrev om First Motors AB

Varning! Tyvärr måste man ge en stjärna! Sålde en bil med trasig turbo de skrev i annonsen något med luften. Testa bilen ordentligt innan och kolla att annonsen stämmer överens med bilen du får. Kolla också vad som står i kontraktet han kryssade i Reparationsobjekt så friskriva sig från ansvaret. Nu menar han själv att det kunde vara turbon men åker 4 timmar med bilen till Stockholm. Ingen hjälp från hans sida bara bortförklaringar. Blir en Stämmning raka vägen faktiskt. Återigen kolla bilen innan och inte priset....

Svar från First Motors AB

Du kontaktade oss så fort vi annonserade ut bilen på blocket. I den annonsen stod det att bilen var ett reparationsobjekt pga att det var ett ljud som kom från bilen och att vi misstänkte att det kunde vara läckage från nån slang eller möjligtvis nåt annat. Bilen lades ut med ett pris som var 30.000 kronor mindre än vad den var värd. Vi har filmat och varit väldigt tydliga med dig att bilen hade ett problem men du valde ändå att beställa hemleverans till Stockholm. Du skrev även till oss att du visste vad felet var, du misstänkte...

Sandra W
Skrev om First Motors AB

Otroligt bra affär, väldigt bra service och bemötande! Rekomenderar starkt

Kenneth P
Skrev om First Motors AB

” Köpt en AUDI 4W av Säljare Ibrahim/ägaren. I köpet skulle ingå 4 bra S-hjul som skulle passa på bilen. Men de visade sig vara 2 olika stora, som med den felaktiga rullomkretsen kan skada 4-hulsdriften. Söker dem för rättelse men de ringer /mailar ej ens tillbaka för lösa detta. SKAMLIGT tycker jag, så ingen stjärna!” fr Kenneth

Mosalam M
Skrev om First Motors AB

Grymma personal , köpte en BMW 520 och är väldigt nöjd med bilen. Tack för en trevlig affär.

Maher M
Skrev om First Motors AB

Väldigt bra serivce, seriösa och trevliga

Frida Caroline S
Skrev om First Motors AB

Mycket bra service , kan varmt rekommendera🙂

Ashraf G
Skrev om First Motors AB

Grym service, köpte mig en BMW x3 från 2014, otrolig nöjd. Kommer göras flera affärer

Mansor H

Bra service, väldigt nöjd med bilen. Tack Ibrahim för hjälpen 🙏🏻

Emelie A
Skrev om First Motors AB

Det är en iklistrad bild och inte äkta recensioner när du söker på Google, det säger väl en del. Köper du bil här så ha en klumpsumma i sparkapital ifall du behöver reparera bilen dagen efter köp för fel som inte handlaren har redovisat från början.

Svar från First Motors AB

Tack för ditt omdömde, du har köpt en bil för 39.900kr och du fick underkänt på besiktning på grund av handbromsen otillräcklig, vi erbjud oss att laga bilen utan extra kostnad men det vill inte ni, utan ni vill avbryta köpet.