Det var superbra städat och dessutom till bäst pris av de 6 företag jag tog in offert från. Jag kontrollerade flertalet detaljer för att vara säker på att inte få några anmärkningar eller dylikt från de som köpt vår lägenhet och allt var tipptopp. Kanonbra med telefonsamtalet där några dagar före städdagen för att klargöra nyckelhantering etc. Har inget att anmärka på, är veerkligen supernöjd!
Flyttstädningsakuten AB
200 omdömen om Flyttstädningsakuten AB
Fantastiskt fint städat, till och med grannarna var imponerade av de skinande fönstren. Kan varmt rekommenderas
Snabb återkoppling på förfrågan. Dock vid det bokade tillfället dök städteamet inte upp. Ägaren var snabb att boka ny tid (turligt nog fungerade det tidsmässigt) och erbjöd ekonomisk kompensation. Det nya städteamet kom punktligt på avtalad tid, var väldigt tillmötesgående och gjorde ett mycket bra jobb!
Bra svarstid och tillgänglighet, och perfekt resultat!
Hejsan David, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även blev nöjd. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Bokade flyttstäd av lägenheten och blev supernöjd med resultatet. Kan verkligen rekommendera deras tjänster.
Hej Anna Maria, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Är väldigt nöjd med flyttstädningen av min lägenhet, trevligt bemötande från personal och tiderna hölls som vi kommit överens om. Allt gick smidigt och lätt, fick godkänt med plus i kanten av besiktningsman/hyresvärd. Kommer absolut att rekommendera er i fortsättningen. Hälsn Bm
Hej Brittmarie, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Kom på utsatt tid. Väldigt bra utfört. Mer än nöjd med resultatet. 5/5
Hejsan Johan, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Jättenöjd med städningen! Fick hjälp snabbt och städningen gick igenom besiktning utan problem!
Hejsan Miranda, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Med mycket små instruktioner och önskan om speciell tid för städ, genomfördes denna städning på ett mer än bra sätt. Jättenöjd med insatsen från Flyttstädningsakuten i Osby
Hej Tomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att få höra att du även blev nöjd med kontakten. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Bra utförd städning och lätt att ta kontakt med via både via mail och telefon! Rekommenderar starkt😊
Hejsan Frida, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även utöver städresultatet blev nöjd med kontakten kring din flyttstädning. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstäd eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Personalen var väldigt trevlig och det blev bra städat.
Hej Alexander, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket bra städfirma som löste flyttstädet snabbt och enkelt! Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Flyttstädningsakuten till andra. Mvh Josefine & Filip
Hejsan Amanda, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Har egentligen bara en sak o säga, supernöjd ! Jättefint jobb, både hela lägenheten o fönstren. Svarar snabbt och väldigt god service! Köparna var också väldigt nöjda.
Hej Anna, Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning och att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Kom i tid. Gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderar.
Hej Anna, Vad roligt att höra att du är nöjd med din flyttstädning och att du rekommenderar oss vidare. Skulle du vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gärna åter till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket nöjd med städningen som utfördes på Värmlandsgatan 4 a. Hälsningar Lena Björkrud
Hejsan Lena, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Bokningen skedde smidigt, nyckelhanteringen fungerade bra samt rent och fint överallt i lägenheten.
Hej Henrik, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Använde mig av Flyttstädningsakuten i samband med överlämnade av min bostadsrätt. Fantastiskt nöjd med resultat där det inte fanns något alls att anmärka på. Enkel dialog från första kontakt och även snabbhanterat då jag mitt under städningen önskade lägga på tilläggstjänster. Personalen på plats hörde även av sig via telefon vid frågor vilket gjorde att eventuella missförstånd gick att undvika. Utförandet helt enligt önskan då det är många bollar i luften kring en flytt. Rekommenderar starkt.
Hejsan Joel, Tack för ditt fina betyg av din flyttstädning! Det glädjer oss att du blev nöjd med allt från kontakt till flexibiliteten - samt inte minst städresultatet! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Supernöjd med flyttstäd av dotterns lägenhet. Smidigt, välstädat. Perfekt helt enkelt! Rekommenderar till hundra procent! Bra bemötande av personalen som utförde flyttstädningen.
Hej Sofie, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar Flyttstädningsakuten AB
Jag är mycket nöjd med både flyttstädning och kontakten med företaget. Bra avtal som gjorde att jag visste vad som gällde. Kan varmt rekommenderas
Hejsan Britt, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att höra att du även blev nöjd med kontakten hos bokningen/ kundtjänst och att våra avtal gjorde det tydligt för dig som kund. Vi önskar dig varmt välkommen åter om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket bra kontakt och duktiga städare. Supernöjd. Kommer absolut anlita dem igen vid ev flytt
Hej Peder, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Flyttstädningsakuten i Örebro. Dagarna innan städningen var bokad börjar städledaren sms:a om att de önskar byta dag. Flera sms och sent på kvällen. Vi hade bokat det här i flera veckor innan och allt var planerat på dagen. Fanns inte utrymme att ändra nåt. Jag fick flera förslag men sa nej till alla. Samma dag kontaktar någon av städarna mig på whats app?(!) ca. 3h efter avtalat att städarna skulle börja, och säger att de inte kommer tiden som var överenskommet utan några timmar senare. Jag svara att så länge de är klara...
Trevligt bemötande, de städade jättefint. Är supernöjd, kan rekommendera.
Hej, Så roligt att höra att vi lyckats leverera våra tjänster till sådan belåtenhet. Tack för dina fina ord! Skulle du vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gärna åter till tjänst. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Enkelt och smidigt från beställning till genomförande och fakturering!
Hejsan Karl Fredrik, Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning att städningen blev väl utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Företaget var trevlig och gav ett mycket bra pris för städning av två stora lägenheter. Då inget klagomål lades fram vid besiktningen så är min upplevelse att personalen var noggrann och gjorde ett bra jobb.
Hej Emma, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Bra kommunikation, trevlig personal och mycket väl utförd flyttstädning som vid besiktningen fick mycket positiv respons.
Hejsan Carina, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar Flyttstädningsakuten AB
Allt fungerade smidigt, från beställning till genomfört arbete. Städningen var grundligt och noggrannt genomförd och vi är mer än nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!
Hej Ann-Marie, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Otroligt dåligt. Städning var en katastrof och inga åtgärder vidtogs.
Snabba och effektiva. Bra kvalitet på städningen. Smidigt med onlinebokning och fast pris.
Hejsan Catrin, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Bästa hjälpen man kan tänka sig! Gjorde ett toppjobb med trevligt bemötande! Snabbt och smidigt utförande!
Hejsan Johan, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Trevligt bemötande både från kundcenter och städpersonal. Offerten stämde överens med slutfakturan på flyttstädningen. Fastighetsförvaltaren godkände städningen direkt. Jag känner mig glad och nöjd efter att ha haft med Flyttstädningsakuten att göra.
Hej Joakim, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Jag är mycket nöjd. Motsvarade mina förväntningar till fullo och resultatet blev bra. Kontakten med Flyttstädningsakuten var enkel och tydlig. Jag kan starkt rekommendera deras tjänst.
Hej Peter, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Toppenresultat med städningen och bokningen gick lätt som en plätt. Städledaren var mycket hjälpsam och trevlig. Rekommenderar starkt!
Hejsan Adam, Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning att städningen blev fläckfritt utförd. Vi står gärna till din tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Jättebra och noggrann städning. svarar i tid. Rekommenderar!
Hej Maria, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Kontaktade dom via mail ang flyttstäd, snabba att svara och fick all info via de. Bokade dom då det kändes seriöst och fick bra pris. Stort plus att dom ringde i förväg och talade om att dom var lite försenade. Finns verkligen inget att klaga på, rent och fint blev de!!
Hej Malin, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket duktiga och pålitliga. Allt fungerade perfekt. Allt ifrån offertförfrågan till leverans och fakturering. Även mycket smidig hjälp med rutavdrag genomfördes. Kan bara varmt rekommendera.
Hejsan Pontus, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även blev nöjd med kontakten i samband med bokning och offert. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstädning eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Flyttstädningsakuten gjorde ett toppenbra jobb, över förväntan. Lätta att få tag på och trevliga!
Hej Annelie, Vad roligt att höra att vi gjort en kund nöjd. Tack för dina fina ord. Skulle flyttstädning bli aktuellt i framtiden, är du varmt välkommen. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Jag beställde flytt städning måste rekommendera denna företag. Snabbt bekräftelse via mail vid beställning, Man får veta också vem som kommer på städningen. De kom i tid, rent på alla de ytor som gjorde inte en fläck kvar!
Hejsan Phisit, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Väldigt nöjd med flyttstädningsakutenAB! Noggranna och smidig kontakt samt snabbt svar. Både jag och min förra hyresvärd är supernöjda med deras arbete!
Hejsan Emelie, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Och dessutom att höra att du även blev nöjd med kontakten hos kundtjänst till flexibiliteten. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Håll er långt borta från detta bolag! Bokade flyttstädning och det var slarvigt städat överlag, bolaget var först tillmötesgående med att komma och åtgärda bristerna men städarna som kom och skulle åtgärda var omotiverade och hade inte korrekt utrustning med sig. Till råga på allt slutade bolaget svara på mejl, hävdade att städningen nu var korrekt utförd och gick inte att få tag på via telefon. En riktig bluff!
Hejsan Stefan, Vilken tråkig läsning. Så skall det självklart inte gå till vid nyttjande av våra städtjänster. Vänd dig gärna till kundtjänst så skall vi se över detta. Mvh, Flyttstädningsakuten AB
Vi blev mycket nöjda med flyttstädningen av vår trerummare! Kyl, frys och spis såg ut att vara i nyskick samt fönstren glänste. Hyresvärden var förstås också glad att allt såg så bra ut. Jag kan varmt rekommendera Flyttstädningsakuten AB.
Hej Karin, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder! Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Snabb svarstid, väl utfört arbete, trevliga.
Hej Linda, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket trevligt bemötande från första kontakten till avslut. Städning perfekt! Tackar och bugar!
Hejsan Hans-Owe, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Värt varenda krona. Vilka duktiga killar! Jag trodde aldrig de skulle bli klara, och då menar jag inte att det tog lång tid utan att de var noggranna. Ena killen backade ut ur huset torkandes golvet efter sig. Tack för hjälpen
Hejsan Ulf, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du blev nöjd med städningen. Noggrannhet är A och O för oss och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Första gången vi anlitade flyttstäd. Valde de jag hittade som var billigast. Vi är så nöjda med resultatet. Bra kommunikation via Mail. Killarna som städade var väldigt serviceminded och frågade och visade vissa saker i lägenheten de ej fick bort. (Slitage) Rekommenderar varmt! ⭐️
Hejsan Sofie, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen och kontakten kring den. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Den här firman har bestämt sig för att jag som kund ska vara nöjd med deras arbete. Proffsigt och bra bemötande. Också bra att de fakturerar först efter att de har följt upp resultatet med mig.
Hejsan Karl Magnus, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Skulle ni vara i behov av flyttstädning i framtiden, står vi gladeligen till tjänst. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Mycket trevligt bemötande när vi skulle boka flyttstäd. Vid besiktning av städningen var vi mkt positiva till hur rent och fräscht det var. Vi är mycket nöjda med städningen och rekommenderar firman varmt
Hejsan Carina, Vad kul att höra att det gick smidigt med handläggning av din bokning att städningen blev väl utförd. Vi står gärna till er tjänst återigen, om det skulle bli aktuellt med flyttstädning i framtiden. Med vänliga hälsningar , Flyttstädningsakuten AB
Otroligt bra hanterat admin och bra återkoppling via Mail. Noggrann och fin städning till rimligt pris.
Hejsan Ella, Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du även blev nöjd med kontakten i och med bokning. Vi hoppas att vår städfirma även i framtiden kan hjälpa dig med flyttstädning eller andra städtjänster! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Anlitade Flyttstädningsakuten och de kom punktligt och utförde ett bra jobb. Kan rekommendera Flyttstädningsakuten. Nöjd .
Hejsan Ingrid, Så roligt att höra att du blev nöjd med flyttstädningen, det glädjer oss att höra! Vi hoppas att du kommer att hålla oss i åtanke vid behov av ett pålitligt städföretag för dina städbehov i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Vi har anlitat flyttstädsakuten vid 3 flyttar och vi har aldrig varit missnöjda. De gör ett bra jobb, prisvärda, är pålitliga och puntliga. Vi är supernöjda och kommer använda oss av er vid flyttar i framtiden!
Hejsan Felicia, Oj, vilket fint betyg. Tack snälla för återkoppling. Det gör oss väldigt glada när vi våra kunder blir så nöjda. Tack för förtroendet att återkommande, få vara behjälpliga vid er flytt med städningen. Vi ser fram emot nästa gång. Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB
Är så nöjd med flyttstädningen! Inget att anmärka på förutom en liten miss på en lampa. Men egentligen inget att prata om. Rekommenderas varmt!
Hej Maria, Tack för att du valde oss för din flyttstädning. Det glädjer oss verkligen att du blev nöjd med städningen, frånsett missen med lampan. Varmt välkommen åter om du skulle vara i behov av mer städhjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Flyttstädningsakuten AB