Jag har fått ett mycket trevligt bemötande, känner mig omhändertagen. Företaget lever upp till mina förväntningar. Jag kommer att fortsätta att gå hos företaget trots att jag får betydligt längre att ta mig till salongen, nu när salongen flyttar. Jag klipper mig mest, men har nu gjort en permanent som ser bra ut. .
FRANS Hår & Stil
Välkommen till FRANS Hår & Stil - en stund i lyx! Är det dags att fixa festfrisyren eller vill du bara vara lite vardagsfin? Vi kan fixa frisyrer av alla dess slag. Vi befinner oss i Uppsala och är en professionell frisörsalong. Tjänster: Klippning, färgning, balayage, slingor i hätta, extensions, slingor, total makeover,...
193 omdömen om FRANS Hår & Stil
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Fint bemötande, lyssnade in vad jag som kund ville och kunde ge förslag till det. Väldigt fint klippt.
As bra och väldigt professionellt, jag har länge varit missnöjd med mitt hår och för den första gången på 5 år blev jag nöjd med mitt hår
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Trevlig personal. Inger förtroende. Lyssnar på kunden . Kunniga på färgning och klippning. Ligger centralt och har bra tider.
Tack Carina för ditt fina omdöme. Välkommen tillbaka till oss :)
Trevlig och positiv personal. Mycket nöjd med min frisyr.
Tack snälla Marie för ditt fina omdöme. Varmt välkommen tillbaka :)
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Trevlig personal, fin lokal och bra frisörska som vågade klippa kort. Tack !
Tusen tack Lena för ditt fina omdöme och feedback! Varmt välkommen tillbaka :)
Mycketb nöjd med Moa, rar, omtänksam, hjälpsam, lyhörd mm
Tusen tack Gunni för så fint omdöme och feedback! Varmt välkommen tillbaka :)
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Jag har haft problem att hitta en frisör där jag känner mig hörd. Men WOW för Moa på Frans! Hon var både lyhörd och otroligt duktig på det hon gjorde. Jag ville ha en ordentlig förändring och det fick jag. Så kul att få bli nöjd!
Vad roligt att höra Evelina! Tack för så fint omdöme och feedback :) Varmt välkommen tillbaka!
Började 20min sent då hon stod och småpratade med kunden innan trots att jag satt och väntade. När det hade gått 25 min efter utsatt sluttid och luggen ännu inte var färdig sa jag till då jag annars skulle missa mitt tåg. ”Stylingen” tog så lång tid men gav mindre resultat än om jag hade gjort det hemma på 5 min. Fick ändå betala fullt pris och sedan springa till tåget. Förstår att man kan ha en dålig dag, men detta var otroligt oproffsigt från början till slut så kan tyvärr inte lämna ett gott omdöme.
Vad tråkigt att höra Karin, vi tar till oss din feedback!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Frisören lyssna på min vision och klippte därefter. Blev precis som jag tänkte mig! Väldigt nöjd.
Vad härligt att höra Carin! Tack för så fint omdöme :)
Hur trevliga som helst. Proffsiga. Lugnt och skönt ställe. Jag kommer tillbaka
Tusen tack Gullan för ett så fint omdöme och feedback! Varmt välkommen tillbaka! :)
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Duktiga och glada personal .Bra service
Tack så mycket för ditt fina omdöme Nosheen! Välkommen tillbaka till oss :)
Great service, Felicia was very understanding, pleasant and professional!
Thank you very much for your nice review Maria! :)
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Elin var verkligen super trevlig! Jag hade en speciell situation i att min 3 månaders bebis fick följa med och ville amma osv, Elin tog allt med ro och vi löste det så att jag fick en välförtjänt klippning och bebisen var mätt och nöjd 😃
Tack så mycket för ditt fina omdöme Lisa! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Frisören Moa var väldigt lyhörd och bemötte mig väl samt gjorde en toppenklippning. Bra konsultation både innan och under klippningen. Jättebra!
Tack så mycket för ditt fina omdöme Ebba!! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Bra upplevelse! Trevlig bemötande och proffsigt frisör som gav bra tips. Vanlig klippning som levde upp till mina förväntningar.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Mattias! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Frisören Moa var lyhörd av vad jag ville göra med håret, hur jag ville ha frisyren i framtiden. Kollade med mig att det var okej det vi hade bestämt, så skön tvätt och massage av hår botten. Kommer att fortsätta att boka tid hos Moa.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Helena. Moa är toppen! Du är varmt välkommen tillbaka :)
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Jag blev.mycket väl omhändertagen och ompysslad och klippningen blev precis som jag ville ha det!
Tack så mycket för ditt fina omdöme Elisabet! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Trevlig personal man känner sig hörd och sedd. Fick exakt de jag frågade om med hårfärg och klippning. Det jag valde var en bayalage samt en klippning.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Vera! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
JDet var första gången jag var på salongen. Jag blev väldigt bra mottagen av Celia . Man märkte direkt att jag var viktig. Hon lyssnade på vad jag upplevde för problem i mitt hår och kom med olika förslag beroende på hur jag tänker just nu och plan för framtiden, mycket proffsig. Jag kände mig trygg och avslappnad vilket var ganska länge sedan jag upplevdt hos tidigare frisörer jag varit hos. Jag kommer att fortsätta gå till henne och hoppas att jag har hittat en frisör som lär sig mitt svåra hår.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Maud! Vi håller med om att Celie är fantastisk! :) Du är varmt välkommen tillbaka :)
Fantastiskt bra klippning. Trevliga, lyhörda och förklarande under alla steg.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Rickard! Du är varmt välkommen tillbaka :)
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Super bra på alla sätt! Kunnig personal och mycket trevligt.
Vad fint omdöme du gett oss Ann-sofie! tusen tack. Du är varmt välkommen tillbaka till oss :)
Trevlig frisör som gav produktrekomdetioner!
Tack så mycket för ditt fina omdöme Ellinor :) varmt välkommen tillbaka till oss!
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Härlig atmosfär, proffsig och trevlig personal! Så nöjd med klippningen och tipsen från Felicia. Rekommenderar Frans till alla.
Vad fint omdöme du gett oss Amelia! tusen tack. Du är varmt välkommen tillbaka till oss :)
Min frisör gjorde ett jättebra jobb och hon var så mjuk och behaglig på handen. Trevlig var hon också. Helt underbart med massagestol under tiden håret blev tvättat. Kommer helt klart att återvända dit
Tusen tack Anna för så fin feedback och omdöme! Varmt välkommen tillbaka! :)
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Ny frisyr , proffesionellt o visat intresse för vad just jag behövde och skulle passa i.
Tack så jättemycket Anna för så fint omdöme och feedback! Varmt välkommen tillbaka :)
Bra bemötande, kom med bra förslag och tog hänsyn till mina önskemål.
Tusen tack Carin för så fin feedback! Varmt välkommen tillbaka :)
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Jättenöjd med resultat och bemötande
Tack så jättemycket Hanna för ditt fina omdöme! :)
Frisören var kunnig, inlyssnande, och extremt duktig! Kände mig trygg. Och blev så nöjd!!
Tack så mycket Hanna för ditt fina omdöme! :) vad glada vi blir att du känner så och är nöjd. Välkommen tillbaka :)
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Viste precis vad jag ville och vad som passade mig... Toppen..
Vad kul att du är nöjd! Tack Pernilla för ditt fina omdöme! :)
Slingorna är superbra. Hårklippning är ok. Lägen på salongen passar mig utmärkt.
Tack Anna för ditt omdöme! Välkommen tillbaka :)
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Jag har varit hos Frans frisörer förut och blir alltid väldigt nöjd. Den här gången var det Felicia som slingade och klippte mitt hår.Supernöjd! Priset är dock lite dyrt för en pensionär….
Tack Anneli för ditt fina omdöme! Felicia är super duktig! välkommen tillbaka :)
Gällde en klippning av en tvåårig pojke och frisören bemötte honom väldigt bra och med gott tålamod. Resultatet blev också jättefint, precis som önskat. Det som drar ner betyget är priset - 500 kr för 30 min klippning av ett barn. Men det visste jag ju vid bokning och överlag är jag väldigt nöjd!
Tack Matilda för ditt fina omdöme! :) Vad kul att ni är nöjda. Välkomna tillbaka!
Alldeles underbar. Lovisa är skånska det säger allt. En bra klippning perfekt 🙏 💐 ha en bra helg..
Fantastisk service och fick direkt tid att klippa mig. Supertrevlig och professionell frisör! Kände att jag var i trygga händer. Rekomenderar absolut Frans hår och stil till andra!
Tack Olivia för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir :) välkommen tillbaka.
Jag klippte min vildvuxna frisyr kort. Fick otroligt fint bemötande och den snyggaste frisyren jag haft på år.
Gud vad roligt att höra Julia! och tack för ditt fina omdöme. välkommen tillbaka till oss :)
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Isabell är den bästa frisören jag varit hos!
Visst är hon fantastisk? Tack för ditt fina omdöme Johanna! :)
Jag blev bra bemött och fick mina önskemål uppfyllda. Salongen var fin och personalen var trevlig! Jag klippte håret
Tack Tove för ditt fina omdöme! välkommen tillbaka till oss :)
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Ett jättefint bemötande och riktigt duktig frisör! Är supernöjd med allt!
Tack för ditt fina omdöme! Vad kul att du känner dig nöjd :)
Jag blev väldigt väl bemött och blev nöjd med resultatet!
Tack så mycket Isabella för ditt fina omdöme! :)
Min upplevelse var väldigt bra. Jag var där för att byta frisör, var lite nervös då jag på en annan salong inte fått den frisyr jag förväntade mig. Frisören på Frans Hår&Stil var trevlig, inkännande, noggrann, kommunicerade kontinuerligt så att vi var överens om hur hon skulle klippa.
Vilket fint omdöme Louise! tusen tack för det och vad roligt att du blev så nöjd med din upplevelse hos oss. välkommen tillbaka :)
Alltid nöjd efter besök hos Frans. Går till Erica och jag gillar att hon alltid lyssnar in vad det är för resultat man vill ha 😊
Tack så mycket för ditt fina omdöme Josefine! Erica är grym! :) välkommen tillbaka.
Hos Frans Hår & Stil får man ett personligt och vänligt bemötande. Moa tar tid för att sätta sig in hur man vill ha sitt hår och möter med ett varmt leende. Resultatet motiverar att man får betala ganska mycket. Hjalmar
Tack så mycket för ditt fina omdöme Jalmar! välkommen tillbaka :)
Jag blev mycket nöjd när jag slingade håret hos FRANS och skulle verkligen rekommendera FRANS då frisörerna och stylisterna är mycket duktiga och hjälpsamma!
Gud vilket fint omdöme Fanny! tusen tack för det :) välkommen tillbaka.
Trevlig lyhörd frisörska som både kändes socialt skicklig och duktig o noggrannteknisk klippning. Har redan rekommenderat stället. Hon ställde bra frågor som fick mig att fundera lite extra.
Tack så mycket Annika för ditt fina omdöme! vad glada vi blir. välkommen tillbaka :)
Jättetrevligt och fint bemötande. Blev även supernöjd med resultatet!
Tack så mycket Nike för ditt fina omdöme! :)
Jättenöjd med min färg. Proffesionellt bemöt, en trevlig salong som jag varmt rekommenderar till andra. Elin är en grym frisör.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Eloise! Vi håller med om Elin! Välkommen tillbaka :)
Mycket inlyssnande frisör som ställde mängder med frågor och var mån om att jag som kund skulle bli nöjd.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Linda ! :) välkommen tillbaka.
Proffsigt från tvätt till klippning! Mycket nöjd med det personliga bemötandet och att det fanns tid för att stämma av och lyssna in min behov.
Vad glada vi blir att du är nöjd Marie! tack för ditt fina omdöme. välkommen tillbaka :)
Supertrevlig salong och service! Jag är så nöjd med klippningen. Tack till Felicia!
Tack för ditt fina omdöme Hedvig! Felicia är grym! välkommen tillbaka :)
Felicia gjorde ett fantastiskt jobb. Kunde inte varit med nöjd!
Vad härligt att höra Joel! Tusen tack för din fina feedback och omdöme!