Han är bäst. Jag är alltid lika nöjd med resultatet.
Frisör Extend
På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger. Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande...
684 omdömen om Frisör Extend
Sedan starten hos Reco 2022
Therese var kompetent och förstod vad jag ville uppnå med frisyren och höll konversationen på en lagom nivå.
Alttid nöjd med frisyr ochbästa bemötande.
Magnus är mycket kunnig och har lång erfarenhet av sitt yrke som frisör. Han är lyhörd för mina önskemål och synpunkter som kund och mycket trevlig i sitt bemötande. Jag känner mig trygg i att återkommande anlita honom för att klippa och färga mitt hår.
Jättefint och personligt bemötande och väldigt inkännande till mina önskemål och behov. Jag blev så himla nöjd med min klippning. Stort tack till Magnus på Extend☺️
Trevlig, roligt och tog sin tid för att det skulle bli bra!
-mycket väl -förväntan för en bra upplevelse och ja Klippte mig, vi listade ut en bra lösning till idén jag hade och det gick bra
Hanse är riktigt bra, en hårmagiker. Han gör ett utmärkt jobb med att blanda färg och få de bästa färgerna. Han är också en fantastisk person.
Så noggrann och förstår precis vad man menar när man försöker förklara. Som en bonus är Magnus en mycket trevligt person.
Så klart tycker jag att han är den allra bästa frisören.
Riktigt duktig när det gäller både klippning och färgning! Bra kunskap när det gäller hur man färgar och bra idéer i vad man kan göra.
Magnus är bäst. Alltid nöjd när jag lämnar salongen.
Magnus har i många år klippt mig! Han är professionell kan liksom ”läsa” hår, har känsla för mitt allt tunnare går! Man har det jättetrevligt med Magnus, vi har gemensamma intressen, skrattar mycket! Själen mår bra där i stolen! Också håret gillar Magnus! Högsta poäng! Hälsningar Inger Liljefors 👍🌟👍
Avfärgning, blekning, extremfärg och klippning. Blev helt perfekt resultat som alltid. Kompetent och vänlig personal ❤️
Väldigt snäll och trevlig, gav bra information och förklarade vad som gjordes!
Magnus har en otrolig förmåga att möta o utläsa mina behov o förväntningar. Som alltid går jag från Magnus o är så nöjd o glad
Köpte en vanlig klippning, Felicia var trevlig och pratade inte särskilt mycket, vilket jag tyckte var bra eftersom jag inte är så social. Bra service och trevlig atmosfär.
Bemötte mig på ett super fint sätt, hon var super duktig och var verkligen engagerad att få till mitt hår på sättet jag ville ha det. Förväntningarna var bilder och tankar jag delade med mig av, som uppfylldes perfekt. Jag blekte luggen och gjorde den grön, samt gjorde raccoon tails och gjorde dem gröna också. Färgade resten av håret svart och sedan scene hår klippning och styling på slutet. Hon gjorde ett fantastiskt jobb, och kunde inte hittat någon bättre för att genomföra projektet.
Therese är den bästa frisör jag haft. Hon har gett mig råd om hur jag ska ta hand om mitt hår så det mår bra. Hon lyssnar på vad jag vill med min frisyr och hårfärg och tillsammans har vi hittat en färg och form som jag trivs med.
Therese är en väldigt skicklig frisör, alltid glad och trevlig
Alltid lika supernöjd. Klippning och slingor. Hanse är en mycket duktig frisör och har hjälp mig så att jag verkligen trivs med mitt hår. Stor kompetens och ett trevligt bemötande.
Kände mig trygg och avslappnad. Super proffsigt bemötande och lyhörd för vad jag ville med håret.
Therese är en klippa. Proffsig, inlyssnande och inspirerande.
Kommunikativ & Lyhörd på vad önskan var och kunde leverera ett toppen resultat!✨ Mycket trevlig vilket är ett stort plus! Jag rekommenderar varmt!🫶
I always have a hard time finding someone that cuts short hair in a way I like, but Felicia has never disappointed me. I'm very happy to let her have free reign of my hair when I visit, because I know I will leave with fair better looking hair than when I arrived. Felicia has always treated me well and asked for my opinions on what she's doing. I always look forward to my appointments with her as she is a fun person to chat with. I'm also happy to have someone to nerd out about Halloween with. The current services...
kan varmt rekommendera Umbra. med erfarenhet av olika salonger så stannar jag kvar hos Umbra många år framöver
Lyssnar mycket , förklarar tydligt utförandet och var super härlig att hänga med. Allt vad man vill ha. 10/10
Fantastiskt duktig och inkännande människa! Jag tog bort mina dreads och hon klippte en bra vacker kort frisyr på mig. Kommer gå tillbaka!
Bäst! Alltid nöjd och supertrevlig!
Alltid kul att bli klippt av Felicia och man blir alltid nöjd!
Bra, trevlig, kompetent excellent. Denna senaste klippning tog han för mkt av min lugg den rackaren.
Toppen Skicklig Trevlig Erfaren Trygg
Hade ett otroligt fint och tjockt hår som jag lagt ner mycket pengar och tid på och ville testa att gå över till Extend då jag har crazycolor-hår i lila och behöver en frisör som verkligen är expert på blekning. Så gick dit för en testklippning för att känna av frisören. Första intrycket var jättefint då samtliga frisörer berömde håret. Bad min frisör att klippa igenom toppar noggrant och vi stämde av att behålla längden. Ändå fick jag en uppklippning som påminner om en hjälm runt huvudet, och måste nu vänta 3 år för...
Hej! Det var tråkigt att höra att du blev missnöjd med din klippning. Jag upplevde det själv som att du ville bli av med dom trasiga topparna, så vi klippte minimalt på längden, men lite mer på överhåret, då det var trasigt. Mer än max 4-5 cm klipptes dock inte på överhåret, så det borde rimligen växa ut relativt snart. Inte tar det tre år. Hår växer ca 1 cm i månaden. Jag är som sagt ledsen för att inte ha levt upp till dina förväntningar. Anledningen till att jag bad dig meddela till nästa frisör att du har hår som tar...
Autentisk,varm,proffessionell,välkomnande, intresserad av människor,sensitiv,har humor lätt för att skratta, en källa till glädje,varsam.
Magnus är en mycket skicklig och erfaren frisör med fingertoppskänsla. Han ger tid och omsorg i sitt hantverk och som kund går jag alltid därifrån nöjd. Dessutom är han jättetrevlig!
-Väldigt trevlig, roliga samtal :) -En klippnibg av topparna, så jag är super nöjd med resultatet -Jätte bra! Jag köpte ett silver balsam
Amazing, funny, knowledgeable! Found my new hairdresser in Stockholm.
Trevlig, proffsig, duktig på färger. Ibland är det svårt att beskriva exakt vad man vill göra, då är Therese inkännande och bra på att förstå vad man önskar och se till att fixa önskat resultat. Rekommenderar henne absolut :)
Det var bra! Resultatet blev som jag förväntat mig. Bra bemötande.
Was able to fix my boring hair perfectly!! Feels so much better :)
vänligt, empatiskt, inlyssnande, kreativt
Therese är alltid väldigt lyhörd och proffsig. Kommer gärna med tips och råd. Jag har klippt mig hos henne i 10 år och går absolut ingen annanstans
Gått hos Magnus över 20 år. Det säger allt.
Magnus är toppen, jag har gått till honom i över 15 år!!!!
Mycket professionell och kunnig. Lugn, metodisk och informativ. Stark rekommendation!
Linda lyckas alltid på ett påhittigt sett förstå vad det är man är ute efter och göra jobbet 10ggr bättre än vad man någonsin kunde förväntat sig.
My mom got the natural hair color with highlights to hide her grays. It was good as soon as the master finished, but then when my mom started to look through the hair she found sooooo many gaps of gray. Too much paid for this poor services. Later the color faded and the hair became real damaged.
I'm sorry to hear that your mom wasn't completely satisfied with the color. We discussed the color choice together and decided to go with a more transparent color for her roots to create a softer transition and avoid a harsh line of demarcation as her hair grows out. I understand that she might have preferred a more opaque result, and I wish she had contacted me sooner. I'm always happy to make adjustments for my clients to ensure they're thrilled with their hair, and I would have gladly redone the roots with a more full-coverage...
It took me some time to gather myself to write this review. I honestly liked Felicia as a person, how she treated me as a customer and her energy! But regarding my hair.. i cried as soon as i left the salon.Maybe I should have said that it is wrong and I don’t like it right away but I don’t like to hurt people’s feelings. I expected to get blue color, I got dark purple. Ok, in understand i used box color before, but if you know your work then you should know what you are doing - warn your customer or don’t even start working...
Dear Mihaela, Reading your review truly saddened me. I remember our appointment so differently, and it breaks my heart to hear that you were unhappy with the result and that you felt you had to wait so long to express your disappointment. I wish you had reached out to me sooner, as I would have been more than happy to address your concerns immediately. I distinctly remember discussing the challenges of achieving your desired "galaxy" look, especially with your previous box dye. I emphasized that reaching the exact...
Första klippning på cirkus 25 år från en frisör Vart precis så bra som det kunde bli Jätte nöjd Bokat tid för mig själv igen
Magnus G är jättebra! Han har alltid varit mycket bra. Jag är alltid lika nöjd när jag varit hos min frisör Magnus G!