Frisör Extend

extend.nu
  • BadgeFourYears
  • BestInSweden2025
4.9

På Extend är vi specialiserade på klippning och avancerade färgningar. Vi har ett brett och alternativt utbud och erbjuder både enklare mode klippningar, till mer extrema frisyrer, både med löshår och starka extremfärger. Vi sätter inga gränser på vad man kan göra med håret, däremot är det viktigt att som kund vara inlyssnande...

801 omdömen om Frisör Extend

Sedan starten hos Reco 2022

Emma L
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Hanse är toppen! Han lyssnar alltid på vad jag vill, svarar på alla frågor och förklarar på ett tydligt sätt. Med sin kunskap och skickliga teknik är det honom jag vänder mig till när det är dags att fräscha upp min balayage.

Lena A
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia har ett behagligt sätt och ett fint bemötande. Hade inga förväntningar då det var första gången jag var på extend. Men med hennes yrkesskicklighet och engagemang så blev det mycket bättre än jag förväntat mig. Mycket lyhörd.

Sonja D
Skrev om Frisör Extend

Å så trevlig och behagligt Min frisör elev är väldigt lättsam att prata med och väldigt gullig. Hon får 5 Stjänor

Micke B
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Har känt Magnus sedan1984. Upplever honom som en mycket bra frisör från den gamla skolans utbildning. Det baserar jag på att jag själv är utbildad herrfrisör under senare delen av 1970-talet.

Karin S
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Hon skapar magiiiiii! Hon lyssnar på det kunden, och kommer med bra tips. En grymt bra frisör.

Louice P
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Proffsigt resultat! Tar till extra tid där det behövs och jobbar i övrigt snabbt utan att tumma på kvalitén. Fina färger och bra tips!

Katrin L
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är bäst! Jag blir alltid nöjd när jag går till honom. Han är en konstnär som älskar vad han gör. Dessutom alltid trevliga samtal under tiden.

Leo H
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Klippningen blev jättebra. Tack!

Lisa H
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Som vanligt lämnar man och känner sig som en magisk varelse efter ett besök hos Therese. Tack! 🤩💜

Anna J
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Jag blev bemött väldigt bra, tevligt och positivt. Hanse är en fantastisk person och han tar sina kunder på allvar. Jag känner mig väldigt trygg hos Hanse så han brukar få fria händer när det gäller mitt hår. ( jag säger ungefär hur mycket jag vill klippa och sen om jag vill färga mörkt el ljust) då brukar han ge förslag på färg vad som passar ihop osv. Blir alltid ett bra resultat, jag har ALLTID varit nöjd när jag går där ifrån. Hanse är bäst. Klippning och färgning

Johanna T
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Jag tror det är den bästa frisören och människan i hela världen!

Cecilia B
Skrev om Frisör Extend

Jag har haft två besök på kort tid. Först hos Linda i Hejsta för slingor och ny extremfärg. Det är helt fantastiskt att få sådan mästerlig behandling av Linda som oerhört skicklig, inkännande, uppfinningsrik, smart och rolig i hennes underbara Hejsta. Man känner sig som en del i familjen! Sedan hos Emma på Folkungagatan för fransfärgning och lashlift. Det var första gången jag testade och Emma var väldigt duktig och förklarade precis vad hon gjorde. Resultatet blev jättebra och jag kan starkt rekommendera att testa!

Evelyn B
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Bästa frisören jag haft! Hanse lyckas alltid få ens hår att se fantastiskt ut. Väldigt kunnig och trevlig frisör :D

Annika S

Go och Glad! Grymt nöjd med min nya frisyr❣️

Anna T
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Förmodligen min bästa frisör upplevelse . WAW vilken klippning det blev !

Tiina R
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Min frisör Magnus G är inte bara otroligt skicklig, utan också en sann konstnär i sitt yrke. Med varsam hand, känsla för stil och ett öga för detaljer lyckas han alltid få fram det bästa i varje hår. Det märks att han har stor erfarenhet och en genuin passion för sitt arbete – varje besök är en kombination av professionell omsorg och trevligt samtal. Jag känner mig alltid trygg i hans stol och går därifrån med ett leende och en frisyr som känns helt rätt.

Tove W
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Bra bemötande, trevligt men tog inte riktigt in vad jag sa och jag är väldigt missnöjd med slutresultatet.

Svar från Felicia M

Hej Tove, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att du kände att bemötandet var trevligt, men det är naturligtvis tråkigt att höra att slutresultatet inte motsvarade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda och vi rättar gärna till om något inte känns helt rätt – men för att vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt behöver vi få veta det i direkt anslutning till besöket. När flera månader har gått är det tyvärr väldigt svårt för oss att bedöma eller åtgärda...

Hanna Å
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Jag är förstagångs kund på Extend och blev fint bemött av Therese som hade en härlig inställning och attityd gentemot förändringen jag ville göra. Vi blekte och lade i en grå toning med två slingor. Jag var splittrad över resultatet när jag kom hem men Therese bokade in mig utan kostnad och fixade så det blev mer jämnt, jag är nöjd. Det känns fint att vi har en frisör salong i Stockholm som förstår att alla inte vill ha samma sak, alla vill inte ha det som är trendigt. Här går du hem med en riktig BANGER till frisyr, om det är din grej helt enkelt.

Kristina I
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är alltid väldig trevlig och proffsig. Jag känner ett stort förtroende för hans kunskaper och talang. Ser fram emot nästa besök!

Doris V
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Jag har gått till Magnus i typ fyra år och jag är så nöjd och glad över mitt hår varje gång. Han är SJUKT duktigt och håret håller hur länge som helst. Oavsett om jag har slingat eller klippt. Han är jättenoggrann, jätteduktig, lyssnar och han är världens skönaste människa. Gå till Magnus!

Anita G
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus klippte mig och jag är mycket nöjd med hur jag blev bemött,; inlyssnande och med omtanke, och slutresultatet blev jag mycket nöjd med.

Marie L

Jätte gullig och kul kille.. Haft honom som frisör i väntan 30år

Cecilia F
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Magnus är magisk! Det finns inget bättre sätt att beskriva hans arbete. Bäst helt enkelt.

Chris B
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Hands down, the best hair dresser in Stockholm. Always more than happy!!

Andrea F
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Jag har gått till Therese i många år och alltid varit super nöjd! Hon lyssnar verkligen på kunden. Jag har velat spara ut mitt hår och tyckt att när jag gått till andra så har de klippt för mycket. Men Therese har bara klippt det hon behövt och mitt hår växer friskt mot den längden jag önskar! Förutom klipp så är hon grym på att färga hår. Trots mitt kolsvarta hår har hon färgat det pastell rosa, jag har även haft blont, lila och grönt. Hon är en fantastisk frisörska så rekommenderar henne starkt!

Clara C
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Blev super super nöjd med mitt resultat!

Lennart J
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Först och främst... Magnus är inte en Frisör, han är en Kreatör. Han börjar med att ta ett varv runt mitt huvud, kammar till lite åt det ena och det andra hållet. Hmm...funderar.. tar upp en sax...tittar på mitt hår..tar upp en annan sax...börjar lite med kammen och saxen han till slut bestämt sej för...å sen tror jag banne mej att han börjar snacka med vart enda hårstrå jag har kvar på huvet! - Hur vill Du ligga? Vart ska vi ta vägen med Dej då? Å titta här då, en virvel! Eller hur!!! ...och jag är alltid skitnöjd när...

Julia Ö
Skrev om Frisör Extend

Jag klippte mig hos Emma som är trainee hos extend. Hon har verkligen känsla för hår! Jag blev så nöjd!

Vanessa F

Han är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elinor O
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Alltid proffsigt och väl genomfört. Jag är alltid nöjd när jag går från salongen. Bästa frisören i stan.

Filip H
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Varm, vänlig och mycket professionell!

Henrik H
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

jättetrevlig och bra frisör! jag har inte haft det så trevligt hos frisören på länge!

Karin K
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Fantastisk frisör! Lyhörd o snäll, även rolig och lite edgy. BÄST!

Alva L
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Så trevlig, professionell och good vibes!!

Ullis W
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Pålitlig noggrann och otroligt noga med att ha ett fint och personligt bemötande. Vill aldrig byta frisör.

Lena J
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Jag är alltid nöjd , fantastisk frisör, rekommenderar honom varm , han kan trolla ❤️

Emma S

Jag har gått hos Hanse i över 10 år och blir alltid lika nöjd 👌

Julia G
Skrev om Frisör Extend

Otroligt trevlig och glad personal. Förväntningarna var att förstärka min naturliga hårfärg och jag gick därifrån jättenöjd! Vi diskuterade olika strategier tillsammans och kom överens om vad vi skulle göra. Jag köpte klippning och nyansering

Marie S
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Blir alltid lika bra. Går därifrån supernöjd. Rekommenderar verkligen!

Mikaela K
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Alltid proffsigt bemötande, trevliga besök med skillad färgexpertis. Wouldn’t go anywhere else!

Rodi C
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jag är nöjd, fick den längd jag ville ha och inspiration för ny frisyr.

Dzemila S
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Service och professionalism i världsklass!

Malin T
Skrev om Hanse A en del av Frisör Extend

Hanse är proffsig och får en alltid att känna sig väl omhändertagen! Resultaten är oxå alltid fantastiska oavsett om det är färg eller klipp som står på schemat.

Frida E
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Felicia är både trevlig och väldigt noggrann i sitt arbete. Hon tog sig tid att gå igenom håret innan blekning för att på rätt sätt kunna hantera de olika färgnyanserna jag hade när jag kom. Hennes personlighet gör det lätt att känna sig bekväm och i trygga händer. Extra plus för Extend är att alla frisörerna alltid är måna om att lära sina kunder något nytt, oavsett om det gäller färg, produkter eller styling.

Doris A
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

She was really nice and helpfull! She did a great job!

Susanne W
Skrev om Magnus G en del av Frisör Extend

Mycket duktig frisör, både klippning och färgning blev super! Bemötande också super!

Moa O
Skrev om Linda W en del av Frisör Extend

Linda är väldigt trevlig och är lätt att prata med. Hon vägledde mig rätt när det kom till min hårfärg och det är tydligt att hon sitter på många års kunskap. Nästa gång jag behöver färga håret kommer jag definitivt boka tid med Linda!

Marina F
Skrev om Frisör Extend

Väldigt välkommnande och trevligt bemött, hjälper till med färg/hår ideer när man själv inte har nån aning, det gillar jag :)

Nadia B
Skrev om Therese N en del av Frisör Extend

Therese did a great job with my hair cut and hair color.

Emy C
Skrev om Felicia M en del av Frisör Extend

Jättetrevligt bemötande. Hjälpte mig att hitta en bra kort frisyr som passade mig. Rekommenderar varmt!