Fristadstandläkarna

Fristadstandläkarna

Ring 016-51 07 97 www.fristadstandlakarna.se
4.7

Välkommen till Fristadstandläkarna! På Fristadstorget 8A i Eskilstuna hittar du Fristadstandläkarna. Vi erhåller hög kompetens och har arbetat med tandvård i många år. Vi har lång erfarenhet av tandimplantat, tandkirurgi, tandvårdsrädsla och estetisk tandvård. Vill du skaffa tandställning så har vi SureSmile skenor som reglerar...

12 omdömen om Fristadstandläkarna

Maija-Liisa Å
Skrev om Fristadstandläkarna

Jag har tandläkarskräck. Men här på kliniken kunde jag hantera den. Nu har jag nya fina tänder och vågar le igen. Ett mycket bra team med bra bemötande, tålamod och kunskap. Rekommenderas varmt.

Bene Tandvård
4.8/5 i betyg av 509 omdömen 4.8 av 509 omdömen

Barnens Pappa har gått hos Bene i exakt två års tid.. Vi upplever d som att Vi har "stolpat" Oss fram hela vägen och än idag, två år senare eft att betalat in ett större belopp till kliniken så har Han fortf inte blivit klar med Sina tänder med mkt lidande, fysiskt/psykiskt till följd! I enbart ett år, sista året så har Vi väntat på att kliniken skall få hem rätt material till implantaten, Han har blivit lovad vid tre lr fyra tillfällen att skruvarna kmr, skruvarna kmr, nu e d löst osv osv.. Kliniken vägrar att helt lr tillfälligt ordna fram en annan/pålitlig leverantör, kliniken vägrar se Sig om eft ett bättre alt, Herregud, d finns en männsika bakom detta.. För Er som läser detta lär förstå att d inte ens finns ngr lämpliga bortförklaringar i ämnet, snarare bedrövligt/högst oproffsigt, empatilöst och uselt! Ett implantat sattes ända upp i bihålan, enligt beprövade metoder/vetenskap så sätts aldrig ett implantat utan tillräckligt omgivande benvävnad överhuvudtaget.. Kliniken går inte att prata med, bara viftar undan "problemet"... För sådana summor så ska d bara fungera, d påverkar barnens Pappa oerhört negativt, både i livskvalité och i sociala sammanhang då Vi är en helt vanlig småbarnsfamilj.. Ärendet kmr härmed också att föranleda ett ärende hos berörd tillsynsmyndighet och dokumentation lär göras hos oberoende tandläkare.. Kliniken är skyldiga Oss ett större belopp då det fortfarande fattas tänder och om kliniken inte återbetalar Min å barnens Pappas pengar så blir det också frågan om en polisanmälan för bedrägeri.. Om Vi måste så kmr företaget att recenseras på flashback.org

Tommy Leif Henry E
Skrev om Fristadstandläkarna

Tackar George Koc med crew på Fristadstandläkarna som gör ett strålande jobb och lyfter lite extra på hatten idag för tandhygienist Gulli! Fristadstandläkarna har ett rakt igenom proffsigt förhållningsätt att arbeta, på alla plan.

Dan J
Skrev om Fristadstandläkarna

Trevligt bemötande och Proffsigt utförda arbeten !

DentOn Tandvård
4.9/5 i betyg av 572 omdömen 4.9 av 572 omdömen
BadgeTwoYears

jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrepp och kontroller beskrivs väl så att man förstår.

Valentina S Valentina S
Lars W
Skrev om Fristadstandläkarna

Bra och snabb kontakt när jag ringde . Kort väntetid och bra bemötande . Bra och trovärdig behandling

Fredrik K
Skrev om Fristadstandläkarna

Mkt proffsig tandläkare. Bara bra saker att säga. 100% nöjd. Lätt att ha o göra med. Kunden först.

Bene Tandvård
4.8/5 i betyg av 654 omdömen 4.8 av 654 omdömen
BadgeFiveYears

Hej, Jag har många besök tidigare och blir alltid bra behandlat ! Och komme i fortsättning gå till Bene när jag har besvär❗️

Rita Maria E Rita Maria E
Clas H
Skrev om Fristadstandläkarna

Trevligt och proffesionellt bemötande. Jag var där på en årlig kontroll som inte krävde ytterligare åtgärder. Denna mottagning har tidigare gjort omfattande behandlingar.

Christina B
Skrev om Fristadstandläkarna

Alltid ett trevligt bemötande, man går nöjd därifrån.

Sundbyberg Dental
4.9/5 i betyg av 98 omdömen 4.9 av 98 omdömen

Väldigt bra service och Ali är en grym tandläkare i världsklass. Rekommenderar starkt denna Tandklinik.

Andreas Y Andreas Y
Tord W
Skrev om Fristadstandläkarna

De är alltid professionella och trevliga. Denna gång så fick jag en krona på en kindtand.

NEZIR S
Skrev om Fristadstandläkarna

Är mycket nöjd med min upplevelse hos fristadstandläkarna.Allt från trevligt bemötande i tel och reception till proffsigt och mycket god omhändertagande utav tandläkaren och sköterskan.Rekommenderar starkt Fristadstandläkarna.

Tandläkare Helen Almström
4.9/5 i betyg av 993 omdömen 4.9 av 993 omdömen

Enkelt att få kontakt med tandläkare Helen och sköterska Rebecka via telefon och väldigt uppskattat med sms-påminnelse inför besöket. Utmärkt service och högsta kvalitet på tandvård. Fräscha, ljusa och centralt belägen klinik.

Madeleine R Madeleine R
GABRIELLA A
Skrev om Fristadstandläkarna

Bästa tandläkarna. Jag är där ofta och åker från Södertälje till Eskilstuna för att jag är så nöjd. Personalen har ett jätte fint bemötande och jag har gjort flera behandlingar som tandblekning hos dem. Jag är så nöjd med allt, men framförallt min tandläkare George. Rekommenderar Fristadstandläkarna starkt, ni kommer inte ångra er!!:)

Gun Marie-Louise A
Skrev om Fristadstandläkarna

En mycket trevlig klinik som alltid vill hjälpa och hitta tider. Jag går hos Babak och har följt med honom från hans förra jobb. Alltid proffsig och noggrann och alltid i samråd med mig. /Marie-Louise

Tandläkare Lena Kristofersson
4.9/5 i betyg av 831 omdömen 4.9 av 831 omdömen
BadgeTenYears

Drog ut en visdomstand. Processen var snabb, smärtfri och odramatisk. Lena är oerhört proffisionell och trevlig. Rekommenderar henne verkligen.

Claes Stefan V
Skrev om Fristadstandläkarna

Fristadstandläkaren Babak gör slarviga undersökningar och lämnar råd som förorsakar patienten onödiga kostnader och onödigt lidande. Verkar inte ta sitt arbete på allvar. Välj ett annat företag. Det finns många i Eskilstuna t.ex. Folktandvården. Fristadstandläkarna verkar sätta ekonomiska intressen framför patientens.