Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Fullersta Vederi

Fullersta Vederi

Idén till Fullersta Vederi startade en vårdag när Joakim Wiking stod hemma i trädgården och klyvde ved. En syssla han alltid älskat att göra och så småningom blev drömmen om att starta eget verklighet. Fullersta Vederi är idag proffs på trä(d) och erbjuder avancerad trädfällning, sektionsfällning, vedhantering av fällda träd...

32 omdömen om Fullersta Vederi

Yvonne E
Skrev om Fullersta Vederi

Positivt, kunnigt, synnerligen trevliga utförare av diverse trädgårdsbaserade tjänster!

Tack så mycket för det omdömet Yvonne🙏 //Joakim

Reco tipsar!
Linds Trädfällning AB
4.9/5 i betyg av 1395 omdömen 4.9 av 1395 omdömen
BadgeNineYears

Fällning av en björk. Snabbt o proffsigt.

Erik
Skrev om Fullersta Vederi

Trevligt bemötande. Jag fick det jag efterfrågade utfört d.v.s. beskärning av träd och buskar. Kvistar och grenar fraktades bort.

Svar från Fullersta Vederi

Tack för omdömet Gunilla🙏. Verkligen ledsen för hjulspåren i gräsmattan på föreningens yta. Jag kommer förbi med mer dress och gräsfrön om det skulle behövas. //Joakim

Julia F
Skrev om Fullersta Vederi

Det fungerade mycket bra, väl utfört arbete och allt runt omkring. Trevlig och kunnig personal.

Svar från Fullersta Vederi

Tack så mycket för fina omdömet! //Joakim

Tullinge Lack Aktiebolag T

Clockckcigkckcicococogogocogococ

Ellinor O
Skrev om Fullersta Vederi

Jättetrevligt bemötande och professionellt utfört!

Svar från Fullersta Vederi

Tack så mycket för fint omdöme!🙏 //Joakim

Vera Ö
Skrev om Fullersta Vederi

Bra utfört arbetet, smidigt. Trevligt och proffesionellt.

Svar från Fullersta Vederi

Tack för fina omdömet och uppdraget med granarna🙏🌲🌲 //Joakim

Peter S
Skrev om Fullersta Vederi

Snabbt, effektivt och bra priser. Jag kan rekommendera Fullersta Vederi. Peter Skeppstedt Advokat

Linus J
Skrev om Fullersta Vederi

Vi tog hjälp av Jocke på Fullersta Vederi när vi skulle fälla några höga granar som stod tätt intill ett hus. Trevlig, snabb och duktig, han gjorde ett toppen jobb Rekommenderas varmt!

Nasersha A
Skrev om Fullersta Vederi

Han har lagt ner mycket tid på arbetet Jag är jättenöjd. Han har bland annat gav mig fina råd vad och hur ska vi använda vedet och även att ta ner andra träd så får vi fråga honom. Som person är han jätte trevligt och

Tack Naser för fina omdömet🙏. /Joakim

Trädkoll S
Skrev om Fullersta Vederi

Alltid super trevligt, Snabba och bra arbeten.

Christina C
Skrev om Fullersta Vederi

Mycket trevligt bemötande. Nöjd med utförande av beskärning av stort träd och nedsågning av träd Snö kom mitt I arbetet, trots det gjordes ett riktigt bra arbete att ta rätt på alla stora grenar och många kvistar. Rekommenderar varmt Fullersta vederi.

Tack för fina omdömet Christina🙏

Henrik H
Skrev om Fullersta Vederi

Seriöst och trevlig bemötande samt väl utfört arbete enligt offert

Tack Henrik🙏 Kommer förbi med gödsel till buskarna om några veckor. /Jocke

Mikael S
Skrev om Fullersta Vederi

Tog ned ett antal träd där vi också fick hjälp med att klyva allt på plats. Inga konstigheter, vettiga priser och bra rådgivning. Kommer anlita igen.

Svar från Fullersta Vederi

Tack för fina omdömet och att du tog dig tid att svara🙏 //Joakim

Rikard P
Skrev om Fullersta Vederi

Kör allt mitt från dom! Suverän service, bra priser och framförallt riktigt bra produkter! Ska snart beställa mer

Svar från Fullersta Vederi

Tack Rickard🙏 Jag sparar det jag har kvar till dig👍🏻.

Pirjo A
Skrev om Fullersta Vederi

Anlitade Fullersta Vederi på bortforsling av gran ris ! Allt till min belåtenhet och det blev billigare, än deras offert ! Väldigt saklig och respektfull. Kan varmt rekommendera Fullersta Vederi och jag kommer att anlita dom igen !

Bill N
Skrev om Fullersta Vederi

Allt fungerade på bästa sätt, från första bemötande till avslutat jobb, fick fullt förtroende från början. Tjänsten avsåg tre delmoment: klippning av två stora granhäckar (sammanlagd yta upp mot 400 kvadratmeter), beskärning el vamling av stort gammalt vildvuxet pilträd samt bortforsling av stor mängd ris och sly och annat trädavfall.

Annika G
Skrev om Fullersta Vederi

Jag anlitade Fullersta Vederi för jag behövde få träd fällda och kapade, jag har tidigare anlitat andra firmor för samma tjänst men det är Fullersta Vederi jag har återkommit till. Jag har blivit bra bemött, både proffsigt och trevligt, har jag haft några frågeställningar så har vi kunnat diskutera dem. De gör ett bra jobb till en rimlig kostnad. Jag har även fått tips och råd om hur jag ska tänka kring vissa träd, vilken kondition de är i och skicket på dem. Vi har ett fortsatt samarbete inplanerat. Mvh. Annika

Anders S
Skrev om Fullersta Vederi

Fick hjälp med att fälla ett par träd på tomten inklusive bortforsling. Allt mycket smidigt och proffsigt! Rekommenderas verkligen!

Riitta J
Skrev om Fullersta Vederi

Jag har bara haft positiva kontakter med Joakim på Fullersta Vederi, snabba kontakter med besök och sedan trädfällning på mycket effektivt och professionellt sätt. Extra hjälp med uppsågning av stammarna och tjockare grenar uppskattades. Mina förväntningar infriades till fullo.

Bengt-Olof H
Skrev om Fullersta Vederi

Företaget var mycket snabbt att ge en fullständig offert med ROT-avdrag. Priset var precis lagom så jag kunde direkt göra en beställning. Något senare kom jag på att jag också ville ha en stor ren uppsågad till ved - inga problem! Inte nog med det - vedklamparna klövs upp också utan extra kostnad! Sammantaget blev min upplevelse mycket positiv och jag anlitar gärna företaget flera gånger när jag har behov. Nu gällde det omvårdnad av ett träd.

Alfred P
Skrev om Fullersta Vederi

Trevlig bemötande och kom i tid och städade efter sig.

A.w. H
Skrev om Fullersta Vederi

Bra, seriöst företag med kunden i fokus.

Lumber M
Skrev om Fullersta Vederi

Professionellt bemötande, trevlig och enkel att ha o göra med

Peter S
Skrev om Fullersta Vederi

Jag har anlitat Fullersta Vederi vid ett flertal tillfällen med olika trädgårdstjänster. Bolaget är mycket tillmötesgående och arbetar snabbt samt effektivt. Jag är jättenöjd med Fullersta Vederi. Därför vill jag mycket varmt rekommendera bolaget. Peter Skeppstedt Advokat

Josef O
Skrev om Fullersta Vederi

Snabb, proffsig och supertrevlig!

Trädkoll S
Skrev om Fullersta Vederi

Joakim på Fullersta är en glädje att ha och göra med. Alltid proffsigt resultat. /Niclas

Lars A
Skrev om Fullersta Vederi

Fullersta Vederi anlitades för trädfällning av död björk inkl. kubbning. Arbetet utfördes till stor låtenhet. Att rekommendera. Hälsn. Lars

Yvonne E
Skrev om Fullersta Vederi

Trevligt bemötande, snabb och positiv kontakt och utförande av begärd tjänst! Häcken blev "som ny".

Svar från Fullersta Vederi

Tack! Va kul att ni blev nöjda👍🏻

Anneli A
Skrev om Fullersta Vederi

Bolaget får högsta betyg från första besöket till färdigställandet. Personalen på plats utförde det avtalade arbetsmoment snabbt säkert och i paritet med de som upptagits i avlämnad offert.

Svar från Fullersta Vederi

Tack! Va snällt, och tack för fikat. Det satt fint när det började regna på oss😊

Jan A
Skrev om Fullersta Vederi

Bra jobb till bra pris! Tydlig och detaljerad offert

Svar från Fullersta Vederi

Tack så mycket, och tack för att du tog dig tid att lämna omdöme.

Helena I
Skrev om Fullersta Vederi

Snabb och professionell! Supertrevlig kille!

Tack så mycket Helena, och tack för uppdraget🙏 //Joakim

Misagh S
Skrev om Fullersta Vederi

Mycket bra, trevliga samt professionellt både jobb och bemötande

Tusen tack för ditt omdöme Misagh! Lycka till med din tomt framöver. //Joakim