GMS Städ

GMS Städ

gmsstad.se
  • BadgeTwoYears
4.2

Välkommen till GMSstäd – Ditt Första Val för Exceptionell Städning i Stockholm! GMSstäd, grundat med passion och engagemang, är din pålitliga partner för städning och flytttjänster i hjärtat av Stockholm. Sedan vår grundande har vi levererat högkvalitativ service och skapat skinande rena utrymmen åt både privatpersoner och...

89 omdömen om GMS Städ

Sedan starten hos Reco 2023

Matias D
Skrev om GMS Städ

Väldigt trevligt bemötande, Städarna var en timme senare. De gjorde ett jobb som väl kompenserade detta.

Staffan L
Skrev om GMS Städ

GMS städ hjälpte mig med flytt. Trevliga och hjälpsamma. Löste problem när dessa uppstod. Jag kan rekommendera.

Margareta R
Skrev om GMS Städ

Bra bemötande, men jag sa till om att jag ville ha kökslådorna städade och det gjordes inte.

Malle-Leena A
Skrev om GMS Städ

Bra o snabbt bemötande vid bokning av storstädning! Bra städpersonal gjorde bra o noggrant jobb. Köket blev super. Trevliga o lätt prata med när det behövdes (engelska) Bokar gärna fler gånger !

Kristina W
Skrev om GMS Städ

Blev mycket trevligt bemött. Vi hade höga förväntningar och dessa infriades. Gillar verkligen de kvinnor som har städat hos oss. Väldigt flitiga och sympatiska.

Helena F
Skrev om GMS Städ

Jag var väldigt nöjd med städningen och jag fick snabbt svar på mina frågor innan bokad tid.

Sanja D
Skrev om GMS Städ

Jätte nöjd . Professionella och noggrana .

Karin H
Skrev om GMS Städ

Vi hade behov av att byta städabonnemang och jag skickade runt lite förfrågningar. GMS städ var de som hörde av sig snabbast med ett bra erbjudande. Vid kontakt får man alltid väldigt snabba svar och mycket trevligt bemötande . Vi är jättenöjda med städresultatet, t o m över förväntan

Mona S
Skrev om GMS Städ

Mycket trevlig städpersonal, som utförde sitt uppdrag mycket grundligt.. välbehövlig grovrengöring av köket.

Margareta B
Skrev om GMS Städ

Väl bemött. Gott samarbete. Bra städresultat.. Mycket nöjd.

Britt B
Skrev om GMS Städ

Chef Gabriel tog emot min beställning av städning, proffesionellt och effektivt. Är mycket nöjd med GMS STÄDS första städning i mitt hem. Känner mig lugn och trygg, inför kommande städningar.

Liisa K
Skrev om GMS Städ

GMS-städ. Jag ville göra storstädning, och fick flera offerter. GMS-städ var snabba på att svara och jag beslutade mig att anlita dem. Gabriel svarade snabbt och vänligt på mejl. Jag signade offerten, och vi beslutade datum för städning till den 16.10. De ändrade städtid från förmiddag till eftermiddag, och det funkade för mig. Gabriel skulle hämta nycklarna utanför mitt arbete på förmiddagen. Han hörde inte av sig, och jag skrev ett sms till honom att jag måste gå om 20 minuter. Jag fick inget svar och det var helt...

Svar från GMS Städ

Hej Liisa, Vi uppskattar din ärliga feedback och förstår att vi inte levde upp till de förväntningar du hade på oss. Det är tydligt att vi har brustit i både kommunikation och utförande, och det ber vi om ursäkt för. Vi kommer att använda din återkoppling för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår i framtiden. Vi skulle också gärna vilja kompensera dig för detta, om du är öppen för en lösning.

Rut B
Skrev om GMS Städ

Trevligt bemötande vid telefonsamtal och av lokalbårdaren

Renee E
Skrev om GMS Städ

Efter en del missförstånd ibörjan (om tider)så är vi mer än nöjda med vår städerskas utmärkta jobb,väldigt noggrann.och duktig.Vi beslällde hemstädning var 3 vecka.Mycket nöjda efter 1 gången,hoppas det förtsätter så.

Valentina S
Skrev om GMS Städ

Super trevlig bemötande och super bra städning

Ewa L
Skrev om GMS Städ

Städerskan gjorde ett utmärkt jobb, det blev rent och snyggt. Väldigt smidigt och inga konstigheter.

Christine P
Skrev om GMS Städ

Snabb kontakt, trevligt bemötande. Är jättenöjd, kommer absolut anlita de igen!

Elisabeth S

Punktlighet,noggrannhet och vänlighet. Allt utan anmärkning 👍

Katharina B
Skrev om GMS Städ

Enkel bokning och kommunikation. Bokat 2 gånger med relativ kort varsel och fick det datumet jag önskade. Jättetrevlig städpersonal som jobbar noggrant och bra. Jättenöjd med resultatet och bemötandet.

Matilda Hanna K

En av dem bästa städfirmorna i Stockholm. Jag har haft många städfirmor. Denna är toppklass och mycket noggranna samt trevliga.

Tony K
Skrev om GMS Städ

Jag är väldigt nöjd med Gmsstäd. Allt från bokning till själva städningen flöt på bra och smidigt. De var väldigt noggrana och mitt hem känns som ny! Jag kommer verkligen att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till alla som behöver städning!

Inger V
Skrev om GMS Städ

Hej, ursäkta aningen sen återkoppling. Jag hade endast kontakt med Gabriel. Ingen med dem som var här och gjorde jobbet. Dom gjorde ett fantastiskt jobb. Jag fick uppfattningen av att det tog lite längre tid än vad det brukar. Det enda som inte blev åtgärdat är en fläck på mattan vid soffan. Men det är inte hela världen. Sedan var ett litet lerfat sprucket och det är inte heller hela världen. På det stora hela så är jag väldigt nöjd. ///Inger Wiberg

Sofia J
Skrev om GMS Städ

Trevlig personal, snabb och god service samt gott resultat.

Catrine J
Skrev om GMS Städ

Nja, detta hade kunnat göras bättre!! De hade glömt ta med egen dammsugare som vi kommit överens om, så golven är dammiga. Fönstren är strimmiga o flammiga Badrummet blev inte rent med smutsiga kakelfogar. Kaklet ovan spisen är inte avtorkat. Ugnsplåtarna är inte rena, men ugnen ser fin ut. Jag hoppas de kommer tillbaka och åtgärdar!

Anette A
Skrev om GMS Städ

Trevlig städpersonal som gjorde ett bra jobb, jag är jättenöjd

Julia F
Skrev om GMS Städ

Väldigt smidigt att boka tid! Dock verkade inte kommunikationen internt vara på topp gällande viss info. En del saker som ej blev avtorkat men överlag väldigt bra pris och super trevlig kille som kom och städade!

Kvalitet A
Skrev om GMS Städ

Pålitlig och smidig arbetspartner som gör sitt bästa för att ställa upp i alla lägen. Vi är mer än nöjda.

Kjersti N
Skrev om GMS Städ

Från första kontakten blev jag intresserad av G M S pga Gabriels trevliga bemötande och snabba återkoppling på mina frågor. När sen jättetrevliga Charlie med en medhjälpare dök upp och genomförde min flytt blir mitt betyg det högsta. Trevliga, hjälpsamma killar! Tack!

Samya M
Skrev om GMS Städ

Tack av hela mitt hjärta för: rena och noggranna arbete Bra jobbat!

Anita T
Skrev om GMS Städ

Bemötandet OK Förvånades över att de inte hade redskap med sig En annan sak som jag förvånades över var att de inte rullade ihop mattorna efter dammsugning så de kunde torka golvet. Det var det mest förvånande Hälsningar Anita Thyden

Hietala L
Skrev om GMS Städ

Toppenbra städat men det va lite missar i kommunikationen då städerskan kom en timme tidigare än utsedd tid.

Jelena P
Skrev om GMS Städ

Jättenöjd med städningen! GMS Städ har trevlig personal, bokas smidigt. Rekommenderar varmt!

Kerstin C
Skrev om GMS Städ

Besvikelse att inte kunna kommunicera med personen Eftersom inte kunde så bra svenska. Städningen helt ok

Jafar A

Mycket skickliga och duktiga

Inger R
Skrev om GMS Städ

Jag är mycket nöjd med städningen Hen gjorde ett bra arbete med kort tid på sig för alla arbetsuppgifter. Jag kommer att anlita Gnstäd igen1

Anne W
Skrev om GMS Städ

Jätteduktig och noggrann så nöjd rekommenderar

Malin V
Skrev om GMS Städ

Tjejerna var vänliga, trevliga, lyhörda, serviceminded och väldigt noggranna. Hemmet blev som nytt!

Alexander M
Skrev om GMS Städ

Beställde hemstädning veckovis. Dålig personal som inte städade enligt överenskommen specifikation, trots flertalet chanser. Slutade med vattenskada då städerskan lämnade rengöringsflaska att ligga och droppa på parkettgolvet. Bolaget lovade inledningsvis att åtgärda skadan tillsammans med sitt försäkringsbolag, men drog medvetet ut med det på tiden för att senare informera mig om att jag fick lösa det själv med min egna hemförsäkring. Ytterst oseriöst bolag och skulle inte rekommendera till någon.

Izabela N gillar detta
Ingrid B
Skrev om GMS Städ

Hade inga förväntningar på storstädning men blev glatt överraskad rent och fint även i kökslådorna 😀

Christer M
Skrev om GMS Städ

Vi beställde städning 1 gång/månad. Inga problem! GMS var bra med exceptionellt kort svarstid på mail/sms. Personalen som kom talade god engelska (Albanien) och vi lovades samma person nästa gång. Vi kan varmt rekommendera GMS!

Lise-lott H
Skrev om GMS Städ

Trevligt bemötande. Noggrann städning. Ska anlita dom igen.

Kerstin E
Skrev om GMS Städ

Trevligt bemötande. Fönsterputs. Personen var inte fullt informerad om vad som skulle göras, men det löste vi.

Carl H
Skrev om GMS Städ

Jag är mycket nöjd med gmsstäd. Kundtjänst är alltid snabba på svar och städhjältarna är alltid pålitliga och noggrana. Har både haft hemstäd och fönsterputs via dem och städningen talade för sig själv, fanns absolut inget att klaga på.

Marzena S
Skrev om GMS Städ

Bra bemötande från beställning till slutförd visningstädning och fönsterputs. Inget att anmärka på resultatet blev skinande.

Bernd G
Skrev om GMS Städ

Beställde putsning av glasrutor. Blev sådär,

Erik F
Skrev om GMS Städ

Smidigt och enkelt, rent och fint.

Robin N
Skrev om GMS Städ

Mycket bra städ och flytt till ett bra pris

Klara L
Skrev om GMS Städ

Hemstäd. Hade inga städprodukter eller material med sig vilket jag förväntade mig. Slutresultatet blev bra. Trevligt bemötande. Det var något förvirrat i slutet ang nyckel, nästa städtillfälle osv. Städaren visste inte att han skulle få med sig nyckel. Han fick ringa till sin chef efter att jag sa till. Löste sig till slut.

Ninnie K
Skrev om GMS Städ

Hej! Jag har redan pratat med företaget efter uppdraget.

Margareta N
Skrev om GMS Städ

Snabbt och effektivt svar varje gång jag undrar något. Trevlig personal. Det blev över förväntan rent och blankt efter städning av lägenheten.