GMS Städ

GMS Städ

gmsstad.se
  • BadgeThreeYears
4.2

Välkommen till GMSstäd – Ditt Första Val för Exceptionell Städning i Stockholm! GMSstäd, grundat med passion och engagemang, är din pålitliga partner för städning och flytttjänster i hjärtat av Stockholm. Sedan vår grundande har vi levererat högkvalitativ service och skapat skinande rena utrymmen åt både privatpersoner och...

125 omdömen om GMS Städ

Sedan starten hos Reco 2023

Pradeepa S
Skrev om GMS Städ

Fantastisk! Bra samarbete och bra kommunikation.

Jan H
Skrev om GMS Städ

Vi är nöjda förutom puts av 3 fönster i köket, när solen ligger på så är det flammigt.

Niclas Theodor Johan S

Toppenupplevelse rakt igenom! Inget att anmärka på överhuvudtaget

Brf S
Skrev om GMS Städ

Hej! de har städat hos mig en gång, resultatet var klart godkänt.

Fred Peter U
Skrev om GMS Städ

Hej, fungerade bra och snabb respons samt flexibla rörande tidspunkt för träff med nycklar osv.

Katri L
Skrev om GMS Städ

Mycket bra utfört byggstäd i relativt svåra förhållanden.

Izabela N gillar detta
Lena M
Skrev om GMS Städ

Rengöringsmedel som visas på hemsidan hade dem inte med sig.

Filip D
Skrev om GMS Städ

Fick snabb och bra service för bokning. Vår städerska var utmärkt och gjorde allt noga! Rekommenderas varmt

Onofre D
Skrev om GMS Städ

Smidigt, seriösa och mycket professionella

Annika G
Skrev om GMS Städ

So far so good! Vi har bara haft en provstädning. I mars börjar den återkommande städningen.

Mette M
Skrev om GMS Städ

Supernöjd! Skulle anlita igen.

Samira A
Skrev om GMS Städ

Jag anlitade GMS Städ för flyttstädning och är otroligt nöjd med deras service. Från första kontakt blev jag professionellt och trevligt bemött, och hela processen var smidig och tydlig. Jag hade höga förväntningar på både kvalitet och noggrannhet, och GMS Städ överträffade dem på alla sätt. Jag kan varmt rekommendera GMS Städ till alla som söker pålitlig och professionell städservice. Toppbetyg från mig!

Berit R
Skrev om GMS Städ

Trevligt bemötande, professionellt utförande.

Marie S
Skrev om GMS Städ

Kvinnan som kom och städade hade knappt någon städ utrustning eller produkter att städa med och använde sig utav mina. Hade beställt storstädning men alla punkter på listan var inte gjorda. Mycket slarvigt städat och jag var inte nöjd med resultatet.

Torolf J
Skrev om GMS Städ

Bluff företag. Undvik snarast.

Svar från GMS Städ

Hej, Flyttstädningen kunde ej genomföras vilket vi även medelade er när vi var på plats. Vid ankomst fanns möbler kvar i bostaden och ni uppehöll er fortfarande på adressen. Detta försvårade flyttstädningen i sådan utsträckning att arbetet ej kunde påbörjas.

Nicolina S
Skrev om GMS Städ

Smidigt att boka och bra mycket bra städning

Marianne S
Skrev om GMS Städ

Det var bra bemötande och bra städning.

Felicia R
Skrev om GMS Städ

Det var den värsta upplevelsen jag varit med om! Försenade med en hel dag. Så vi själva fick hjälpa till och bära alla flyttkartonger och hjälpa till med flytten. Grejer gick sönder , dem kunde inte språket ( svenska ) och städningen var under all kritik! Skulle inte rekommendera någon att använda dessa! Sedan var det så oklart med priset! Vi kände oss lurade! Titta väldigt noga genom offerten innan ni ens överväger dessa!

Svar från GMS Städ

Hej Felicia, Tack för din feedback. Vi kan se i vårt system att vi utförde din flytt för över 6 månader sedan. Vi beklagar att du upplevde situationen på det sättet, och tråkigt att du inte medela oss om att du vart missnöjd med flytten efteråt när vi frågade.Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet och tydlighet i våra tjänster. Jag vill dock klargöra att vi enligt våra anteckningar anlände i tid och utförde arbetet enligt överenskommelse i offerten. Du hade bokat flytt den 16/7 kl 09:00 och vi...

Naim N
Skrev om GMS Städ

Beställde en byggstädning. Personalen var väldigt duktiga och noggrann och gjorde allt som förväntades. Är hur nöjd som helst!

Cathrine K
Skrev om GMS Städ

Bara positivt att säga från första kontakt, genomfört arbete, mycket nöjd.

Carina C
Skrev om GMS Städ

Bra bemötande av Gabriel som jag lämnade nyckel till.. städningen gjordes när jag var bortrest och i stort var det bra gjort men hade inte förväntat mig att de skulle in i skåp och lådor. Svårt att hitta saker när jag kom hem. Hade förväntat mig avtorkning på målade väggar i köket men där var det ff orent + på ett vitrinskåp likaså. Några tavelramar var dammiga men fick en förklaring …….om jag tar storstädning igen är det definitivt bara det yttre.

Cecilia E
Skrev om GMS Städ

Trevliga, spansktalande, men inte så kunniga städare. (Som tur är kan jag spanska). De hade ingen egen städutrustning med sig utan lånade det jag hade. Verkade dock inte som de använde såpa el dyl när de moppade golven - bara vatten.. Så det luktade inte fräscht efter städningen. Dock upptäckte jag att de spillt en droppe starkt frätande rosa rengöringsmedel på mitt trägolv som lämnade en fläck som ej gick att ta bort.. det blir till att slipa + olja golvet för att få bort fläcken så småningom. Jag behövde säga till dem...

Björn G
Skrev om GMS Städ

Under all kritik. Kommer utan egna städ produkter. Kräver över 500kr,mer än avtalat. Kunde inte prata eller förstå svenska. Inte städat badrum. Skit dåligt.

Johanna O
Skrev om GMS Städ

Snabbt städat men ordentligt! Lätta att ha och göra med

Gun-Britt M
Skrev om GMS Städ

Jag hade beställt hemstädning men det var nog mera en storstädning så allt hann inte bli klart. Jag är nöjd med det som hanns med och jag ska boka en tid till för resten.

Bengt L
Skrev om GMS Städ

Har varit med kontakt med er angående saknar mitt underlläg brevid spisen. Fick ingen återkoppling.

Zaida M
Skrev om GMS Städ

Mycket bra städat. Trevlig personal. Det luktade rent och fräscht när jag kom hem

Malin O
Skrev om GMS Städ

Fick supersnabb hjälp, trevligt bemötande och väldigt fint städat. Nu ska vi ta hjälp i vår andra lägenhet också. Väldigt bra, kan varmt rekommendera

Nidal A
Skrev om GMS Städ

Bra bemötande och service. Alejandra är super proffsig och noggrann. Vi är väldigt nöjda med städningen!

Katarina K

Toppen bra tjej 👍👍👍👍👍 mycket noggrann. Torkade även ovanpå köksskåpen

Erika E
Skrev om GMS Städ

Proffsig Flyttstädning till ett superbra spris! Dom var snabba på att svara vid all konversation. Smidigt och enkelt. Jättenöjd med städningen och den som skulle flytta in i lägenheten hade heller inget att anmärka på. Rekommenderas varmt!

Lena W
Skrev om GMS Städ

De var outstanding! Dvs ”gjorde det lilla extra”. Städade på ställen jag inte trodde😃 Sen tog de oxå ansvar o ringde o berättade att ”en sak gått sönder” (ps. Den var sönder redan tidigare). Oxå snabb feedback på sms vid frågor. Således mycket nöjd o kommer att återkomma👍

Kent K
Skrev om GMS Städ

Dåligt städat , lucka trasig efter städning, många saker skadade efter flytten.

Hakan T

Ni är så duktiga och trevliga .. Jag va så nöjd 👍🙏

Inger B
Skrev om GMS Städ

Det var lite missförstånd med tiden. Men när hon kom gjorde hon verkligen ett bra jobb. Hon var noggrannn. Hoppas att man får samma person igen. Jag blev väldigt bra bemött av Gabriel när jag beställde. Jag har beställt städning var 3:e vecka.

Ragni S
Skrev om GMS Städ

Har precis haft grovstädning! Mycket nöjd, några missar blev det, men är nöjd, känner mig glad! Synd bara att dom som kom är engelsktalande, och jag är inte det,!

Matias D
Skrev om GMS Städ

Väldigt trevligt bemötande, Städarna var en timme senare. De gjorde ett jobb som väl kompenserade detta.

Staffan L
Skrev om GMS Städ

GMS städ hjälpte mig med flytt. Trevliga och hjälpsamma. Löste problem när dessa uppstod. Jag kan rekommendera.

Margareta R
Skrev om GMS Städ

Bra bemötande, men jag sa till om att jag ville ha kökslådorna städade och det gjordes inte.

Malle-Leena A
Skrev om GMS Städ

Bra o snabbt bemötande vid bokning av storstädning! Bra städpersonal gjorde bra o noggrant jobb. Köket blev super. Trevliga o lätt prata med när det behövdes (engelska) Bokar gärna fler gånger !

Kristina W
Skrev om GMS Städ

Blev mycket trevligt bemött. Vi hade höga förväntningar och dessa infriades. Gillar verkligen de kvinnor som har städat hos oss. Väldigt flitiga och sympatiska.

Helena F
Skrev om GMS Städ

Jag var väldigt nöjd med städningen och jag fick snabbt svar på mina frågor innan bokad tid.

Sanja D
Skrev om GMS Städ

Jätte nöjd . Professionella och noggrana .

Karin H
Skrev om GMS Städ

Vi hade behov av att byta städabonnemang och jag skickade runt lite förfrågningar. GMS städ var de som hörde av sig snabbast med ett bra erbjudande. Vid kontakt får man alltid väldigt snabba svar och mycket trevligt bemötande . Vi är jättenöjda med städresultatet, t o m över förväntan

Mona S
Skrev om GMS Städ

Mycket trevlig städpersonal, som utförde sitt uppdrag mycket grundligt.. välbehövlig grovrengöring av köket.

Margareta B
Skrev om GMS Städ

Väl bemött. Gott samarbete. Bra städresultat.. Mycket nöjd.

Britt B
Skrev om GMS Städ

Chef Gabriel tog emot min beställning av städning, proffesionellt och effektivt. Är mycket nöjd med GMS STÄDS första städning i mitt hem. Känner mig lugn och trygg, inför kommande städningar.

Liisa K
Skrev om GMS Städ

GMS-städ. Jag ville göra storstädning, och fick flera offerter. GMS-städ var snabba på att svara och jag beslutade mig att anlita dem. Gabriel svarade snabbt och vänligt på mejl. Jag signade offerten, och vi beslutade datum för städning till den 16.10. De ändrade städtid från förmiddag till eftermiddag, och det funkade för mig. Gabriel skulle hämta nycklarna utanför mitt arbete på förmiddagen. Han hörde inte av sig, och jag skrev ett sms till honom att jag måste gå om 20 minuter. Jag fick inget svar och det var helt...

Svar från GMS Städ

Hej Liisa, Vi uppskattar din ärliga feedback och förstår att vi inte levde upp till de förväntningar du hade på oss. Det är tydligt att vi har brustit i både kommunikation och utförande, och det ber vi om ursäkt för. Vi kommer att använda din återkoppling för att säkerställa att liknande situationer inte uppstår i framtiden. Vi skulle också gärna vilja kompensera dig för detta, om du är öppen för en lösning.

Rut B
Skrev om GMS Städ

Trevligt bemötande vid telefonsamtal och av lokalbårdaren

Renee E
Skrev om GMS Städ

Efter en del missförstånd ibörjan (om tider)så är vi mer än nöjda med vår städerskas utmärkta jobb,väldigt noggrann.och duktig.Vi beslällde hemstädning var 3 vecka.Mycket nöjda efter 1 gången,hoppas det förtsätter så.