Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

www.gofab.se
  • BadgeEightYears
1 108
4.8

Välkommen till Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund! Med en lokal förankring och specialisering av bostäder på Västkusten tar vi oss ann små såväl som stora försäljningar. Med över 30 års erfarenhet inom branschen och professionella mäklare gör vi vårt yttersta för att du ska bli ännu en nöjd Gofab-kund. Värdera din lägenhet...

1108 omdömen om Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund

Sedan starten hos Reco 2020

Caroline K
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Pålitlig och trevlig kille som man fick förtroende för! En snabb affär som inte behövdes gå till visning🙂

Helena P
Köpte en tomt med hjälp av Ulf Torsein en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Spekeröd-Ucklum

Ulf har under hela processen varit tillgänglig och trevlig att ha att göra med.

David L
Bäckevik

Snabb, påläst, lösningsorienterad och sympatisk!

Svar från Kent Olsson

Tack så mycket David och välkomna hit till ert nya boende. Det kommer bli kanon :) Mvh/Kent

Cecilia B
Valla

Super bra, tillgänglig och proffsig.

Svar från Markus Berg

Tack så mycket för det fina omdömet!

Margareta R
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Henån

Thomas har hjälpt mej med husförsäljning tidigare så jag är mkt nöjd med hans insats.Mvh Margareta Rodehn

Lars A
Norum

Väldigt trevlig, informativ, saklig och öppen!

Per O
Norum

Helt fantastisk mäklare(Kent & co) som verkligen lade ner energi för att sälja vår bostad och det var även av honom vi köpte bostaden från början... Såld innan officiell visning talar sitt egna språk och ett tecken på en bra kundkrets och duktigt sälj. Effektivt, bekymmerslöst och vips var bostaden såld. Hoppas ni utökar ert område till Värmland så vi kan anlita er nästa gång när det blir dags :) Mvh//Per & Mia

Svar från Kent Olsson

Hej och tack så mycket själva för grymt fint samarbete. Önskar er allt gott i Värmland och ni är såklart välkomna åter när tiden är mogen för att flytta hit till vår vackra kust igen :) Må så gott så ses vi framöver, återigen tack själva! Mvh/Kent

Åsa G
Norum

Kent var tillgänglig och lätt att komma i kontakt med både via mail och telefon. Han svarade snabbt på alla våra frågor och tog reda på det vi ville veta angående p-platser, balkonger m.m. Dessutom är han lättsam och behaglig att ha att göra med. Han hjälpte oss till en snabb affär och vi är mycket nöjda!

Svar från Kent Olsson

Tack så jättemycket Åsa. Detta kommer bli kanon för er :) Vi ses framöver och skall bli spännande och se allt som kommer hända hos er framöver. :) Mvh/Kent

Jan A
Sålde sitt hus med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå

Alltid tillgänglig Alltid tilmötesgående Alltid bra lösningar

Svar från Markus Berg

Tack för det, Jan. Återkommer angående prydnads fyren.

Ann-Charlott E
Kristinedal

Mycket trevligt bemötande. Bra kommunikation, väldigt hjälpsam. Bra på att återkoppla. Bästa mäklaren enligt mig.

Svar från Kent Olsson

Tack så Mycket Ann-charlotte och Så himla kul att allt löset sig så bra fölr dig. Detta kommer bli kanon! :) Mvh/Kent

Stina E
Kristinedal

En genuin mäklare som ger bra råd och det märks att han har lång erfarenhet. Känns pålitlig och ärlig. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Kent Olsson

Tack så jättemycket. Alltid trevligt att ha med bra kunder att göra också, ni har varit superbra att jobba ihop med :) det vet ni :) Mvh/Kent

Ann-Christin H
Stenkyrka

Vi har bara positivt att säga om Kent Olsson. Han har varit hjälpsam och tillmötesgående, snabbt svarat på mail om vi haft funderingar och frågor. Tagit sig tid vid personliga möten.

Svar från Kent Olsson

Tack så mycket och det känns härligt att fått hjälpa er vidare. Detta kommer bli superbra för er. :) Mvh/Kent

Annika Elisabet O
Sålde en tomt med hjälp av Ulf Torsein en del av Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
Ödsmål

Mycket trevlig och goda kunskaper och ett STORT engagemang, vi är super nöjda med Ulf.

Lennart R

Positivt kunskap engagemang noggrant

Mats Roland B

Thomas var trevlig, lyssnande och hade ett professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda med Thomas stöd hela vägen hittills

Jens P
Köpte sitt hus med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Kareby

jag har blvit bra bemött, jag är nöjd. Men jag har inget att jämföra med, därför lägger jag mig neutralt i denna frågan.

Svar från Katarina Johansson

Tack för dina rekommendation och för att du tog dig tiden att svara. Hoppas det går bra för dig med din lägenhet. Mvh Katarina

Anders C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Mollösund

Trevlig och serviceinriktad mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom.

Johan M
Köpte sitt hus med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Markus var trevlig och kunnig om huset han sålde till oss. Han var tydlig i kommunikationen under processens gång, och uppdaterade oss om utvecklingen och processen i lagom omfattning. Markus var också snabb på att respondera på Mail eller telefon. Överlag kändes Markus seriös och professionell.

Svar från Markus Berg

Tack för ni lämnade ett omdöme! Hör av er om det skulle vara något innan tillträdet, annars syns vi då.

Lars-åke B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Jag känner till Markus från en affär 2009, så när jag såg att han var mäklare för två lägenheter jag var intresserad av så tog jag kontakt för ”special-visningar” då jag inte bor på Västkusten. Han ordnade på bästa sätt. Även själva affären gjordes väldigt smidigt trots att jag inte kunde vara på plats.

Svar från Markus Berg

Tack för detta Lars-Åke. Hoppas du har det härligt i värmen! Vi syns framöver på Tjörn

Christoffer R
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

Saklig och tydlig. Kunde göra att säljare och lköpare kunde mötas.

Martin T
Sålde sitt hus med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Stenkyrka

Snabb, lyssnande, kunnig pch effektiv.

Svar från Markus Berg

Tack så mycket för det fina omdömet!

Anders C
Morlanda

Driven och trevlig mäklare med god lokalkännedom.

Leif G
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Valla

Trevlig, kunnig. Skulle absolut rekommendera honom.

Jonny S
Sålde sitt hus med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

Mycket professionellt genomförande av affären. Katarina informerade oss mycket tydligt under hela processen. Vi fick ett mycket bra bemötande.

Svar från Katarina Johansson

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det har varit väldigt trevligt att samarbeta med er och hjälpa er med försäljningen av ert välskötta fritidshus. Nu får jag bara önska er lycka till med de nya planerna ni har! Med vänlig hälsning Katarina

Yvonne B
Morlanda

Trevligt bemötande av en kunnig och professionell mäklare. Tydlig information och snabb återkoppling höjer betyget till en 5:a!

Svar från Katarina Johansson

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det värmer! Det var roligt att ni tog till er mina tankar och att vi lyckades få till ett bra resultat för er. Vi ses snart när det är dags för att lämna över huset till de glada nya köparna! Med vänlig hälsning Katarina

Sanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå

Mycket trevlig och duktig mäklare!

Svar från Kent Olsson

Hej Sanna, tack så mycket för din återkoppling :) Det uppskattas skall du veta :) Mvh/Kent

Kent T
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Oskarsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Kville

Peter har ett professionellt och förtroende ingivande bemötande i alla sammanhang. Har haft kontakt och samarbete med Peter i flera år. Peter är erfaren, kompetent, sympatisk och har en förståelse och känsla för marknaden som endast många års erfarenhet kan ge. Skulle välja Peter igen och kan rekommendera med varm hand.

Åsa A
Varekil

Hjälpsam och verkligen för kundens bästa. Proffsigt bemötande med enkel tydlighet.

Svar från Katarina Johansson

Tack Åsa för ditt trevliga omdöme. Det är roligt att vi har fått allt att fungera och att försäljningen gick bra. Jag önskar dig all lycka framöver! Med vänlig hälsning Katarina

Per B
Stenkyrka

Det var ett rent nöje att ha kontakt med Markus. Han är kreativ och effektiv och dessutom trevlig.

Svar från Markus Berg

Var ett nöje att få hjälpa er också! Vi syns framöver.

Gunilla T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Rönnäng

Positiv, bra service , kompetent, lät mig ta de val som jag själv ansåg vara bäst, Katarina kom med bra synpunkter

Svar från Katarina Johansson

Hej Gunilla, Tack för ditt fina omdöme, det värmer. Det känns roligt att ha kunnat hjälpa dig att sälja din lägenhet och på sätt fått dig att kunna gå vidare till nya äventyr. Med vänlig hälsning Katarina

Olof G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Katarina Johansson en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Rönnäng

Mycket bra information vid visningar samt budgivning och även i samband med kontrakt skrivning. Kan resterande med avslut och tillträde fungera bra så kommer jag vara mycket nöjd!

Svar från Katarina Johansson

Hej Olof, Tack för ditt fina omdöme, det värmer. Jag hoppas att dina önskningar infrias och att du skall flytta in i din nya lägenhet i december med ett leende på läpparna. Med vänlig hälsning Katarina

Pär W
Nordviksberg

Perfekt bemötande, hög service och proffsigt!!!

Svar från Kent Olsson

Gott att höra Pär och detsamma till dig som genomförde allt med bravur :) mvh/Kent

Hugo K
Stenkyrka

Kent är trevlig och levererar. Jättenöjd!

Svar från Kent Olsson

Superbra Hugo! Så skönt att ni är nöjda med allt. Så är ni välkomna åter vid nästa tillfälle som det är aktuellt igen. :) Mvh/Kent

Dan C
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Oskarsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Ljungskile

Aldrig träffat en sådan proffsig och yrkeskunnig mäklare. Peter gav ett tryggt och kunnigt intryck för oss som hus köpare. Saklig och påläst vad gäller huset som han säljer samt påläst i hur husaffärer fungerar. Vi fick inte alls känslan av att han skulle "kränga" huset, utan verkligen mån om både säljaren och köparen. Påvisade saker som säljaren ansvarar för och lika mycket påvisande om vad vi som köpare ansvarar för. Kan verkligen rekommendera Peter och GOFAB som byrå

Gull-Britt Anita N
Sålde en tomt med hjälp av Peter Karlsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Klövedal

Jag kände stort förtroende för Peter Karlsson genom hela försäljningsprocessen, som innehöll såväl juridiska handlingar, praktisk information samt presentation av min tomt på Hemnet. Allt Peters arbete har utfallit till full belåtenhet

Svar från Peter Karlsson

Tack för omdömet, vi ses säkerligen i området när du är och hälsar på hos din syster.

Tilda B
Stenkyrka

Väldigt trevlig, professionell och tillgänglig. Min upplevelse har bara varit positiv av att ha Kent som mäklare.

Svar från Kent Olsson

Hej, Tack så mycket till er bägge, både dig och Alfred, känns superbra att ni är så nöjda med allt. Detta kommer bli superbra för er. :) Mvh/Kent

Alfred L
Stenkyrka

Toppen bemötande och väldigt hjälpsam. Ställde upp på extra visningar och kom dit extra så man kunde måtta

Camilla H
Stala

Katarina har genom hela processen varit tydlig i sin kommunikation och väldigt lyhörd mot mig som säljare. Utöver det vanliga så har hon varit tillmötesgående och flexibel från första möte till kontraktsskrivningen. Från mig får hon bara plus, tack för gott samarbete!

Svar från Katarina Johansson

Hej Camilla, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det känns så roligt att huset nu är sålt och ni kan gå vidare med era nya planer i livet. Det har varit ett väldigt trevligt att jobba med dig. Lycka till med framtiden! Mvh Katarina

Lars K
Norum

Peter uppfyllde alla de önskemål om bemötande, engagemang och proffsighet från första mötet till det sista . Rekommenderar honom varmt.

Svar från Peter Karlsson

Tack, vi ses garanterat på ditt jobb och hoppas du får en hel del fina skidsemestrar i vinter.

Maria S
Stenkyrka

Engagerad mäklare som jag kan rekommendera

Svar från Peter Karlsson

Tackar, lycka till med ert nya hus.

Mikael S

Bra bemötande. Aktiv och effektiv. Bra jobb. Med råge godkänt

Svar från Peter Karlsson

Vi springer säkerligen på varandra i Skärhamn framöver, lycka till med nya huset!

Anders K
Torp

Utadvendt og lett å etablere kontakt med. Direkte og tydelig. Effektiv.

Mats N
Köpte sitt hus med hjälp av Kent Olsson en del av Gofab Fastighetsbyrå
Skåpesund

Kent inger förtroende från första kontakten med ett gott bemötande och med lösningsfokus. Vi upplevde att Kent beskrev bostad och våra möjligheter att förvärva den tydligt och ärligt. Vi har bara lovord om vår upplevelse! Synd att han inte arbetar i Göteborg, då hade han fått uppdraget att sälja vår befintliga bostad direkt!

Svar från Kent Olsson

Hej Mats, tack så Jättemycket för ert bemötande också. Har varit jättetrevligt att ha att göra med er. Nu håller vi tummarna för att upploppet för er och den sista lilla detaljen sitter med. Så är ni välkomna hit. :) Mvh/Kent

Joakim H
Torp

Thomas har varit väldigt bra på alla sätt, något som uppskattas är att han är tillgänglig på telefon o har varit noggrann med all dokumentation, visning av hus etc etc. Kommer varmt rekommendera Thomas o Gofab till andra.

Annika M
Torp

Thomas var trevlig och glad. Han visste inte så mycket om fastigheten men lovade att återkoppla på våra frågor han inte kunde besvara, vilket han gjorde. Han var proffsig, och vi fick förtroende för honom. Han ventilerade privata fastighetsköp vilket var trevligt.

Inger S
Rönnäng

En trygg mäklare som vi känt sedan vi köpte vår lägenhet för några år sedan. Vi jobbade oss fram till ett fint resultat. Han var kontakt med. Mycket bra kunskap om sina områden. Gav goda råd.

Svar från Markus Berg

Tack för återkommande förtroende och bra samarbete! Alltid trevlig att ha med er att göra, både som säljare och köpare. Vi hörs vidare!

Gunnar N
Rönnäng

Påläst och engagerad. Trevlig och lätt att ha att göra med.Hör alltid av sig när man sökt honom. Med andra ord bra👍👍👍👍

Fredrik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Berg en del av Gofab Fastighetsbyrå
Rönnäng

Snabb återkoppling på frågor inför visningen och under köpprocessen. Intresserad av att hitta en lösning som är bra för köpare/säljare. Även fått en positiv bild av hela företaget Gofab under tiden som vi har letat semesterbostad i området. Rekommenderas!

Svar från Markus Berg

Tack Fredrik för det fina omdömet. Alltid skönt att höra från en kollega. :) Vi syns på Tjörn framöver!

Graham Mungo G
Stala

Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsam. Men lite för tidigt att lämna en slutlig betyg (har bara träffats några minuter). Allt bra hittills.

Thomas H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Stala

Effektiv och kompetent, bra driv, inger förtroende, ett trevligt bemötande, gav tydliga svar på våra frågor angående försäljnings processen och säkerställde försäljningen med ett lyckat resultat, vi är mycket nöjda. Mvh//Thomas