Snabb, påläst, lösningsorienterad och sympatisk!
Kent Olsson
Kent Olsson är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå
.Kent Olsson har varit registrerad mäklare sedan 1997-10. Kent Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.9. Kent Olsson har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Att det är ett fritt yrke där man träffar många härliga kunder och får en social gemenskap.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har ett stort engagemang för att göra mina kunder nöjda med sin bostadsaffär, och min långa erfarenhet i bostadsförhandlingar är en viktig bit. Dessutom är jag alltid glad, positiv och hårt arbetande.
Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig så njuter jag gärna av en runda golf eller en dag ute på havet.
2023-11 - 2024-10
197 omdömen om Kent Olsson
Tack så mycket David och välkomna hit till ert nya boende. Det kommer bli kanon :) Mvh/Kent
Väldigt trevlig, informativ, saklig och öppen!
Helt fantastisk mäklare(Kent & co) som verkligen lade ner energi för att sälja vår bostad och det var även av honom vi köpte bostaden från början... Såld innan officiell visning talar sitt egna språk och ett tecken på en bra kundkrets och duktigt sälj. Effektivt, bekymmerslöst och vips var bostaden såld. Hoppas ni utökar ert område till Värmland så vi kan anlita er nästa gång när det blir dags :) Mvh//Per & Mia
Hej och tack så mycket själva för grymt fint samarbete. Önskar er allt gott i Värmland och ni är såklart välkomna åter när tiden är mogen för att flytta hit till vår vackra kust igen :) Må så gott så ses vi framöver, återigen tack själva! Mvh/Kent
Kent var tillgänglig och lätt att komma i kontakt med både via mail och telefon. Han svarade snabbt på alla våra frågor och tog reda på det vi ville veta angående p-platser, balkonger m.m. Dessutom är han lättsam och behaglig att ha att göra med. Han hjälpte oss till en snabb affär och vi är mycket nöjda!
Tack så jättemycket Åsa. Detta kommer bli kanon för er :) Vi ses framöver och skall bli spännande och se allt som kommer hända hos er framöver. :) Mvh/Kent
Mycket trevligt bemötande. Bra kommunikation, väldigt hjälpsam. Bra på att återkoppla. Bästa mäklaren enligt mig.
Tack så Mycket Ann-charlotte och Så himla kul att allt löset sig så bra fölr dig. Detta kommer bli kanon! :) Mvh/Kent
En genuin mäklare som ger bra råd och det märks att han har lång erfarenhet. Känns pålitlig och ärlig. Kan varmt rekommenderas.
Tack så jättemycket. Alltid trevligt att ha med bra kunder att göra också, ni har varit superbra att jobba ihop med :) det vet ni :) Mvh/Kent
Vi har bara positivt att säga om Kent Olsson. Han har varit hjälpsam och tillmötesgående, snabbt svarat på mail om vi haft funderingar och frågor. Tagit sig tid vid personliga möten.
Tack så mycket och det känns härligt att fått hjälpa er vidare. Detta kommer bli superbra för er. :) Mvh/Kent
Mycket trevlig och duktig mäklare!
Hej Sanna, tack så mycket för din återkoppling :) Det uppskattas skall du veta :) Mvh/Kent
Perfekt bemötande, hög service och proffsigt!!!
Gott att höra Pär och detsamma till dig som genomförde allt med bravur :) mvh/Kent
Kent är trevlig och levererar. Jättenöjd!
Superbra Hugo! Så skönt att ni är nöjda med allt. Så är ni välkomna åter vid nästa tillfälle som det är aktuellt igen. :) Mvh/Kent