Pålitlig och trevlig kille som man fick förtroende för! En snabb affär som inte behövdes gå till visning🙂
Peter Karlsson
Peter Karlsson är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå
.Peter Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Peter Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Karlsson har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag har varit aktiv som mäklare sedan 2007 och har lång erfarenhet samt ett stort kontaktnät. Jag är dessutom uppvuxen i området och har bra lokalkännedom för att erbjuda bästa möjliga service.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag arbetar strukturerat och målinriktat för att förmedla varje fastighetsaffär med bästa resultat. Jag har en bred kunskap inom området, är väldigt noggrann och har ett stort engagemang.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden så umgås jag mycket med familj och vänner, tiden tillbringar vi i naturen, ute på havet eller fjällen. Jag försöker även hinna med att träna, fiska eller att spela golf.
2023-11 - 2024-10
156 omdömen om Peter Karlsson
Positivt kunskap engagemang noggrant
Trevlig, kunnig. Skulle absolut rekommendera honom.
Jag kände stort förtroende för Peter Karlsson genom hela försäljningsprocessen, som innehöll såväl juridiska handlingar, praktisk information samt presentation av min tomt på Hemnet. Allt Peters arbete har utfallit till full belåtenhet
Tack för omdömet, vi ses säkerligen i området när du är och hälsar på hos din syster.
Peter uppfyllde alla de önskemål om bemötande, engagemang och proffsighet från första mötet till det sista . Rekommenderar honom varmt.
Tack, vi ses garanterat på ditt jobb och hoppas du får en hel del fina skidsemestrar i vinter.
Engagerad mäklare som jag kan rekommendera
Tackar, lycka till med ert nya hus.
Bra bemötande. Aktiv och effektiv. Bra jobb. Med råge godkänt
Vi springer säkerligen på varandra i Skärhamn framöver, lycka till med nya huset!
Lätt att få kontakt med och lyhörd för mina önskemål
Tack för omdömet, du är alltid välkommen in på en kaffe och du är ute på Tjörn.
Bra bemötande och uppföljande under processen. Realistisk prisbedömning med snabbt avslut.
Tack, vi kanske springer/åker skidor på varandra i Idre framöver.
Genomgående mycket fin och enkel kommunikation och fin vägledning genom hela processen! Jag är särskilt tacksam för att Peter ordnade förhandsvisningen som ledde till köpet. Det enda lilla som gjorde att det inte blev fullpott, var att Peter inte kunde visa objektet fredag den 31 maj på dagen då jag hade varit på möte i Henån 10-11, dvs i möte på Tjörn där även objektet finns, vilket ledde till att förhandsvisning sattes till dagen därpå, lördag den 1 juni då Tjörn bron var avstängd och vi satt 2,5 timmar i kö i 27 grader...
Tack för omdömet, hoppas ni trivs i nya huset. Vi hade verkligen otur med att blixten slog ned och Tjörnbron blev avstängd. Men vi fick löst en visning och allt sluta ju bra.