Haninge Bilcenter AB

4.5

47 omdömen om Haninge Bilcenter AB

Jacob Ludwig Mathias H
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag vill tacka Andreas på Haninge bilcenter för en extremt bra och smidig affär. Gjorde köpet via telefon och fick bilen hem levererad till mig, vi hade en tydlig genomgång över telefon och han var väldigt tålmodig med mina frågor då jag är extremt petig av mig. Bilen uppfyllde alla mina förväntningar. Jag köpte bilen för 5 veckor sedan och även efter köp hade jag några frågor och fick väldigt bra hjälp. Om ni vill hitta en begagnad bra bil kan jag starkt rekommendera Haninge bilcenter! Tack igen för en service utöver det vanliga!

viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 2854 omdömen 4.4 av 2854 omdömen
BadgeTwoYears

Allt gick enligt processen som var väl beskrivet. Rekommenderas

Astrid Maria S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Trevligt bemötande. Kunnig personal. Säljaren ärlig och höll vad han lovade. Kan rekommendera. / Åke från Jämtland

Sepehr K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Andreas på Haninge bilcenter är en människa av högsta klass! Trevlig, bemötande och vill uppfylla alla behov man har när man köper bil. Finns ingenting negativt att säga, ser fram emot att ses igen!

Bilförmedlingen Stockholm
4.7/5 i betyg av 363 omdömen 4.7 av 363 omdömen
BadgeTenYears

Grymma låvar skicket på bilen...köpte en v60 av dom👍👍👍👍👍

Nicklas S Nicklas S
Läs mer omdömen
Filip Erik H
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Hade åkt till säkert 10 olika ställen runt om i Stockholm, och alla säljare har antingen dålig attityd eller försöker blåsa en på en bil. Men Andreas på Haninge Bilcenter var något speciellt, löste alla mina villkor och behov av bil på smidigaste sätt. Kan inte rekommendera denna firma mer! 5-stjärnor ⭐️

Mohamed A
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bästa och göra med jag starkt rekommendera tack Andreas för din bra bemötande ❤️🙏🏻

Wowto Sweden AB
4.8/5 i betyg av 1138 omdömen 4.8 av 1138 omdömen
BadgeEightYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service

Britt Maria K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Ett fantastiskt trevligt bemötande och vilja att hjälpa till samt finna bästa alternativ. Vi är enormt nöjda med vårt köp och vill med glädje dela ut högsta betyg.

Per B
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Trevlig och härlig stämning bland personalen !!

Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1426 omdömen 4.6 av 1426 omdömen
Badge2024

Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och t

Lars Nichlas L
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Andreas var suverän, allting blev som vi hade gjort upp på telefon. Smidig affär

Masoud Mohammadi S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bra och trevlig köpte en fin bil

Carson Sverige
4.6/5 i betyg av 764 omdömen 4.6 av 764 omdömen
BadgeTenYears

Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät

Sven Patric Andreas M
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag blev bra bemött och kände att jag kunde göra en bra bilaffär.

Agneta J
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bra bemötande och nöjd med mitt köp, kommer garanterat tillbaka!

STHLM BIL
4.8/5 i betyg av 222 omdömen 4.8 av 222 omdömen
BadgeSixYears

Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.

Kent M

Excellent service & bemötande allt gott Kent

Bo J
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Mycket seriöst och trevligt bemötande, jättenöjd med mitt bilköp och kommer vända mig dit nästa gång det är dags för bilbyte.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Tack för detta omdömme, du är varmt välkommen tillbaka! Haninge Bilcenter

Jenny U
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag har köpt många bilar på olika firmor genom åren men måste säga att detta är det trevligaste bemötandet jag fått någonsin. Jag köpte en volvo xc90 som stämde överens med beskrivningen över telefon. Jag bytte in en BMW och är nöjd med inbytespriset som kändes rimligt. Stort tack till både Andreas och Axel för er trevliga service! När det är dags att byta bil igen vet jag var jag ska vända mig!

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Jenny, Vi tackar för den fina recensionen och önskar dig många fina mil i din nya bil! Varmt välkommen åter!

Andreas Ingmar M
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bra bemötande från personal, bilen vi köpte var korrekt beskriven i annons och i bra skick.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Andreas, Vad kul att du känner så och tack för förtroendet. Vi önskar dig många trevliga resor i din nya bil och hoppas vi ses igen!

Leif Patric Klettner K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Var semestertider när jag köpte bilen så den jag var i kontakt med hade inte full koll eller så var det bara teater

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter 5 stjärnor och tar till oss dina synpunkter. Vi har varit underbemannade under sommaren men hoppas du har överseende med detta. Vi önskar dig många fina mil i din nya bil!

Aiman A
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Det var en bra upplevelse, men bilen var inte som beskrivningen, och det fanns andra saker, som däcken, framdäcken var sommar, bakdäcken var vinterdäcken och vinterdäcken var inte bra taket på bilen, vilket säljaren inte nämnde, och han sa inte att bilen ägdes av ett företag och jag reparerade många saker som han inte berättade om vid köpet. Priset var inte passande för bilen eftersom jag betalade reparationskostnaderna och priset på delarna, vilket han inte berättade om, inte ens bakdörren fungerade, Luftkonditioneringen fungerar inte kallt .tyvärr.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Aiman, Du köpte en Mitsubishi Outlander av oss. Innan du kom och köpte bilen fick du en noggrann genomgång över både telefon samt bilder. Du fick rabatt både över telefon och när du var på plats på totalt över 15.000kr samt en uppsättning vinterdäck utan extra kostnad. Väl på plats valde du att tacka nej till den bilen och åkte därifrån. Kort därefter kom du tillbaka och ville ha mer rabatt vilket du fick och valde då att köpa bilen med vetskap om att bilen hade slitna bromsar, stenskott på huv/tak. ...

Klas Niklas H
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Super trevlig säljare, bra bemötande. Ett lite minus att man vid telefonsamtal innan besök hos bilhandlaren, är att man inte hade koll på skador på fordonet.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Klas, Tack för din fina recension. Vi tar till oss din feedback. Vi försöker alltid göra våra kunder nöjda på plats och åtgärda eventuella skönhetsfel om vi råkat missa något i beskrivningen över telefon. Vi strävar alltid efter 5 stjärnor och nöjda, återkommande kunder! Hoppas du får många fina mil i din bil!

Oskar E
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Mycket vänliga och tillmötesgående, för en snabb och smidig affär

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Oskar, Vad kul att du är nöjd! Välkommen när det är dags att byta bil igen! Vi önskar dig även många fina mil i din nya bil 🥳

Jaana Kaarina P
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Smidigt & enkelt! De hade en bil som jag sökte efter. Den hann inte ens gå ut på försäljning innan vi köpte den. Toppen bemötande av Axel!

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Jaana, Vad kul att du känner dig nöjd! Välkommen åter när det är dags att byta bil igen!

Gary S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bra bolag jättenöjd five stars

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Gary, Vi tackar dig för en super trevlig affär och önskar dig många fina mil i din nya bil!

Ing-Gun Annika G
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Extraordinärt bilköpstillfälle med ordentlig genomgång av bilen och guidad provkörningstur med säljare Andreas. Resulterade i köp av fräsch begagnad bil till vettigt pris.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej! Vi tackar för en jätte trevlig affär och önskar dig många fina mil i er nya bil!

Benny T
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Ett seriöst och bra bemötande, lyhörd och lösningsorienterad! Rekommenderas!!

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej, Tack Benny för den fina recensionen. Hoppas ni haft en fin resa i Norge!

Maria Elisabet M
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Hjälpsamma och flexibla vid köp av begagnad bil. Trevligt bemötande.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej! Vad kul att du känner dig nöjd, vi känner likadant. Varmt välkommen när det är dags att köpa ny bil igen!

Kaleb K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Mycket trevligt bemötande och fick professionell hjälp. Rekommenderar varmt.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Kaleb. Tack för den fina recensionen! Varmt välkommen när det är dags att byta bil igen!

Marcin Tomasz P
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag köpte flera bilar och jag är mycket nöjd med samarbetet!

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Marcin, Tack de fina orden. Du är alltid välkommen!

Aleksis E
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Riktigt bra service, är riktigt nöjd med denna försäljningen! 🙌🙌

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Aleksis, Kul att du är nöjd med vårt engegemang!

Fredde N

Allt funkar superbra Super smidigt

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Fredde, Kul att höra! Önskar dig många fina mil i din nya bil!

Michael K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Stort tack till Andreas för hjälpen och all service med bilen!! Rekommenderar starkt både Andreas och Haninge Bilcenter.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Michael, Vi tackar för din fina recension och önskar dig många fina mil i sin nya bil! På återseende!

Arvydas Jonas P
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag och min fru köpte en volkswagen tiguan från Haninge bilcenter för 2 månader sen. Vi hade nöjet att köpa bilen från Andreas som svarade på våra frågor både kvällar och helger innan vi var redo. Eftersom detta var vår första bil så kändes det tryggt att ha en bra dialog. Vi kommer rekommendera er till vår familj och vänner när de ska köpa bil ⭐️.

Hej Jonas, Tack för din fina recension! Grattis till nya bilen 🥳

Sokea P
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag min man köpte en Lexus av Haninge Bilcenter. Bilen behövde en service och de ordnade detta snabbt och smidigt innan leverans. Jätte bra kundservice och en bil i bra skick. Rekommenderar verkligen hela gänget på Haninge Bilcenter till de som letar efter en bättre begagnad bil!

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej och stort tack för den fina recensionen! 🙌

Valeria B
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag köpte en Range Rover från säljaren Andreas som var väldigt tydlig med sin beskrivning av bilen över telefon. Valde att åka dit och provköra samt titta på bilen som var precis som han beskrivit. Fick även bra hjälp med en avbetalningsplan som passade mig. Service i toppklass helt enkelt! Stort tack! 🤝 Jag vet var jag ska vända mig när det är dags för en ny bil! 😃

Admir C
Skrev om Haninge Bilcenter AB

De sålde en frysbil med nattkyla som inte var frysbil utan kylbil och utan nattkyla. Det värsta var att kylkompressor var sönder och eftersom köpet gjordes när det var minusgrader så var det svårt att märka. Dagen efter och alla andra dagar vägrade de svara...varje gång jag ringde från annat telefonnummer så svarade de och slussade mig mellan säljaren och ägaren utan att ngn ville hjälpa till. Sen svarade de alldrig mer när jag ringde igen.Reparationen kostar 30000 kr.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej, Vi kan inte hitta dig i vårt kundregister och kan inte se att du köpt någon bil hos oss. Vi vill gärna komma i kontakt med dig, du når oss på info@haningebilcenter.se

Christopher A
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Very good service! Friendly and informative.

Anna Nyreröd N
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Väldigt bra bemötande på alla vis. Känns proffesionella och månar om sina kunder. Skulle absolut köpa bil på Haninge Bilcenter igen.

Mentor S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Hej Jag har köpt en bil som var jättefint på deras hemsida på blocket. Men när bilen kom till mig den var inte alls bra som det var på bilden, bilen hade en stor skada på baksidan och mycket röst . Jag frågade dem är det allt bra med bilen fungera bra inget röst inget skada ? dom sa det är inget nått fel eller röst, skada. Jag frågade kan ni sänka på priset på bilen dom vi kan inte göra på grund av vi ska leverera bilen hem till dig annars vi kunde göra det. Han sa att det kostar inte hemleverans när jag pratade med...

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Mentor, Vid första kontakt med vår säljare blev du informerad att bakre stötfångare hade en skada samt en mindre rostbubbla i hjulhuset och fick dessutom en bild på detta via sms. Enligt chauffören som levererade bilen hade du ingen bra förklaring till varför du inte ville ta emot bilen och vi fick därför ordna en transport tillbaka till Stockholm. Du kan maila oss till info@haningebilcenter.se om du har några fler synpunkter.

Johan Henrik S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Fick fin hjälp av Vitalijus när min gamla bil gav upp.

Svar från Haninge Bilcenter AB

Tack Johan! Hoppas ni är nöjda med den nya BMWn!

Leslie Lorraine W
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Friendly, helpful, kind to me as first time car buyer

Omar H
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Så trevliga och snabba med handlingar väldigt glad nöjd över deras bemötande

Trosa Mark Och Grund A

Perfekt 👌 bilcenter av Haninge bilcenter , bra service och personal

Markus A
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Bra bemötande och mycket professionellt.

Cabdalla B
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Toppen, Toppen,Toppen, Toppen, Toppen, Toppen, Toppen, Toppen, Toppen, och Jätte Toppen.

Patricia Maria K
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jakob är väldigt kunnig i det tekniska på bilen.Mycket nöjd med bemötandet. 👍👍

Christian Sven Claes H

trevliga grabbar. tillmötesgående.

Göran S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Mycket nöjd med både bilen jag köpte av dem och med all deras hjälpsamhet under själva affären! Jag vill varmt rekommendera Haninge Bilcenter AB och dess medarbetare även till kunder som bor i andra delar av Sverige (jag bor i Göteborg och fick en första genomgång av bilen via Face time)! Göran Sandquist Göteborg

Arturas S
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Jag köpte en vw tiguan av Jacob och han gav mig ett otroligt bra bemötande och toppklass service. Rekommenderar starkt!

Emma L
Skrev om Haninge Bilcenter AB

Gjorde tyvärr misstaget och köpte en bil av det här företaget då jag trodde dem var seriösa. Det visade sig att dem ljög om att det fanns en digital servicebok till bilen (när det i själva verket inte fanns någon servicebok alls). När jag sedan kontaktade företaget och påpekade detta i samband med att jag skulle lämna in bilen på service påstod dem istället att det var jag som ljög och att jag hade slarvat bort serviceboken. Fruktansvärt dåligt bemötande och jag kan dessvärre inte rekommendera någon att köpa en bil här som...

Svar från Haninge Bilcenter AB

Hej Emma, Vi har erbjudit dig att köpa tillbaka bilen när du hörde av dig till oss första gången. Du ville då att vi skulle köpa tillbaka bilen för 20.000kr mer än vad du köpt den för, något som känns helt orimligt för oss. Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder men i detta fall gick det tyvärr inte.