Superfint bemötande. Superbra individuellt anpassade råd. Kände mig väldigt trygg.
Hela Kvinnans Klinik
Välkommen till Hela Kvinnans Klinik - din partner i kvinnors hälsa och välbefinnande. Vi är ett team av dedikerade legitimerade terapeuter som vill hjälpa dig till välmående - både din kropp och själ. Vi kan hjälpa dig med samtal, undersökning, behandling och träning. Undersökning och behandling syftar till att ge dig ökad...
153 omdömen om Hela Kvinnans Klinik
Sedan starten hos Reco 2021
Jag är väldigt nöjd, känns väldigt professionellt.
Mycket bra upplevelse. Stort kunnande kring problem med bukvägg efter graviditet.
En enorm uppgradering inom hälsovård för kvinnor tack vare Hela kvinnans klinik. Tack!
Jag kunde inte vara nöjdare! Efter år av smärta i bäckenbotten har Katarina på ett mycket professionellt sätt behandlat mig och gett mig verktyg för att bli smärtfri. Efter hennes behandlingar är jag inte bar smärtfri utan mycket tryggare i att kunna träna det jag vill, med en plan för genomförandet anpassat efter var jag befinner nu.
Jag blev mött i dörren, ochvälkomnad. Jag ville veta vad det kunde vara i mina ben. Det fick jag veta. Blev grundligt undersökt och sedan behandlad. Upplevde skillnad i smärtan när jag gick därifrån. Fick tips på rörelser. Kommer att gå tillbaks om en tid.
Otroligt bra! Kände mig sedd, fick värdefulla tips och råd och är taggad på att komma igång med min post partum-träning nu. Rekommenderas!
Proffsiga och ser verkligen till helheten. Alla kvinnor borde genomföra ett besök hit för att få koll på sig själva och lära sig. Mitt besök var efter förlossning för att veta status innan återgång till löpning.
Kunnig intresserad personal. Lyssnande, frågade o diskuterade olika övningar.
Fick otroligt hjälp med min bäckenbotten! Undersökningen gjorde enligt mina önskemål och Martha tittade på hela kroppen inte bara vaginalt (vilket gjordes enl samtycke från mig). Mitt skav försvann efter 3 dagar då det konstaterades att jag spände bäckenbotten. Fick sedan personlig träning för att stärka höfterna och bål. Nu är även min höft smärta borta. Så otroligt tacksam. Fortsatt göra det ni gör!
Proffsigt! Lyhört! Överträffade alla förväntningar! Alla kvinnor borde få möjligheten att besöka Hela Kvinnans Klinik. Sökte för att jag kissar på mig när jag springer. Sökt vård tidigare men då har det verkat hopplöst och jag har inte fått några svar alls. På Hela Kvinnans Klinik har jag fått svar på varför det inte funkar och möjlighet att göra något åt det. Äntligen finns hoppet om att kunna springa igen!
Katarina is very knowledgeable and professional. She will explain your problems clearly and recommend the right training to address those problems.
Gjorde ultraljud på mage och bäckenbotten hos Katarina Woxnerud som jag blivit rekommenderad att besöka av min sjukgymnast David på Odenkliniken. Baserat på hans beskrivning av behandlingen på Hela Kvinnans Klinik hade jag högt ställda förväntningar och de överskreds. Katarina är oerhört erfaren och säker i sin bedömning vilket hon kan förmedla på ett pedagogiskt sätt liksom förslag till träningstips. Motivationen att träna ökade iom att jag förstod exakt vilka övningar jag måste göra, syftet med dem och fick lära mig konkret hur man utför dem. Väldigt gott bemötande överlag!
Otroligt professionellt och med en sån kompetens inom kvinnohälsa! SÅ nöjd!
Fick ett Bra bemötande. Empatiskt. Kunniga. Kan varmt rekommendera.
Marilu är mycket snäll och vänlig. Hon förklarar det väldigt bra och har erfarenhet av ämnet. Jag rekommenderar denna klinik för personer med diastasproblem.
Tack Daniela för ditt omdöme och rekommendation.
Jag har gått till Hela kvinnans klinik för problem med bäckenbotten. Bemötandet man får är fullt av empati, trygghet och lugn. Behandlingen upplevs trygg och kompetent, och har hjälpt mig mycket med mina besvär. Rekommenderar starkt!
Tack Camilla för ditt omdöme och din rekommendation. Det gläjder oss att du har fått hjälp av våra terepeuter.
Mycket bra! Grundlig undersökning terapeuten var mycket pedagogisk och man fick mycket trevligt bemötande!
Tack Carina för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläjder oss att du fick en noggran undersökning med inslag av pedagogik. Detta känns viktigt för oss.
Inlyssnande, stödjande och mycket medmänskligt bemötande.
Tack Paula för ditt omdöme och det värmer oss att du känner dig väl bemött hos oss.
Jätte fint och proffsigt och tryggt.
Hej Julia, tack för ditt omdöme!
Fantastiskt besök. Kunnig, inkännande, proffesionellt. Man känner sej trygg och omhändertagen och framförallt lyssnad på, till skillnad från ”vanliga ” vården. Jag är väldigt nöjd!
Tack Malin för ditt fina omdöme. Det värmer oss att du upplevde ditt besök som positiv.
Respektfullt, kunnigt och engagerat bemötande vid flera tillfällen. Jag ger mina varmaste rekommendationer! Katarina kan sin sak och den som kommer hit går gladare och starkare härifrån.
Tack Pauline för ditt omdöme och rekommendation.
Äntligen träffade jag någon som såg mig och brydde sig om hela min bäckenbotten.. Rekommenderar varmt ett besök!
Tack Martina för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Det värmer oss att du kände att du blev sedd och tack för din rekommendation.
Jätteduktig och pedagogisk instruktör. Lyssnar vad jag tycker är svårt i det dagliga och skräddarsyr övningar efter det. Det bästa jag gjort att gå till Katarina.
Tack Carina för ditt omdöme. Det gläjder oss att du har fått bra hjälp.
Rekommenderar varmt!! Fint bemötande, kunskap och förtroende.
Tack Eva-Lena för ditt omdöme ch rekommendation.
Hade förväntan om att få kompetent guidning och tips kring min specifika problematik. Blev lyssnad till och fick förståelse för min situation. Fick konkret guidning - tydligt, välbeskrivet och visuellt visade övningar. Mycket professionellt, varmt och trevligt bemötande av terapeut med hög kompetens. Känns tryggt och jag kommer ha mycket nytta av guidningen jag fick!
Tack Cecilia för ditt omdöme. Det värmer oss att du upplevde ditt besök som professionellt med värme och fint bemötande.
Bra hjälp med rehab av bäckenbotten postpartum!
Tack Amanda för ditt omdöme. Det glädjer oss att du fick bra hjälp!
Fint inlyssnande bemötande. Bra hjälp av behandling.
Tack Linn för ditt omdöme och det glädjer oss att du fick bra hjälp.
Inkännande personal, pedagogiskt, professionellt. Skulle verkligen rekommendera Hela Kvinnans Klinik till alla med bäckenbottenbesvär.
Tack Anna för ditt omdöme och din rekommendation!
Massage för 920kr kändes orimligt på en massagebänk som var otroligt obekväm för nacken/ansikte. Fick lägga en handduk emellan. Bra massör men hade lite svårt att hitta helt rätt. Går inte tillbaka.
Hej Emelie! Tack för ditt värdefulla omdöme som vi tar åt oss. Vår ambition är att leverera kvalitet i alla våra tjänster. Vi är ledsna att du inte fick den upplevelsen vi strävar efter. Den speciella kudden du låg på ska kontrolleras och ev vidare reklameras hos tillverkaren.
Väldigt professionella! Så varmt och fint bemötande, man känner sig hörd och sedd, får en grundlig undersökning samt svar på sina frågor. Kan varmt rekommendera Mary-Lou!
Tack Maja för ditt omdöme och rekommendation!
Proffsig naprapat Anna Kom med lösningar andra naprapater inte gjort
Tack Göran för ditt omdöme och varmt välkommen tillbaka!
Har fått riktigt bra hjälp efter båda förlossningar. Olika problem, men båda gångerna lyckades teamet hitta orsakerna till mina besvär och hjälpa mig att lösa det.
Tack Maren för ditt omdöme och det värmer oss att du har fått fin hjälp vid båda dina besök.
Professionellt och trevligt bemötande av både Marte och Mary-Lou. Har blivit helt avhjälpt med problemen jag hade när jag började gå där. Kan varmt rekommenderas!
Tack Josefine för ditt fina omdöme! Det gör oss mycket glada att höra att du har fått hjälp av oss.
Jag blev jättebra bemött på HKK, kände mig välkommen och bekväm vid undersökningen. Mina förväntningar var att jag skulle få stöd i hur jag ska hantera och gå vidare med mina problem. Jag fick stöd. Jag är jättenöjd och övar nu själv, funderar på att komma tillbaka senare i höst för PT/yoga.
Hej Annemari, tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Så roligt att du har fått verktyg att arbeta med. Du är varmt välkommen tillbaka till oss!
Blev proffsigt mottagen och de lyssnade på vad jag hade för problem. Visade mig vad jag skulle göra för att bygga upp mina muskler igen på ett bra sätt med enkla medel. Fick förtroende för henne när hon förklarade och beskrev på ett lätt och bra sätt. Gjorde ultraljud på magmusklerna och fick förklarat hur det fungerar. Mycket bra.
Tack Inez för ditt omdöme och det glädjer oss att du upplever bemötande som proffsig och att du kände att terapeuten var lyhörd. Lycka till med din återträning!
Mary-Lou Richards är mycket professionell, kunnig och outstanding på att möta mig i en utsatt situation. Tveka inte att boka tid om du behöver hjälp med bäckenbotten!
Tack Mette för ditt fina omdöme och det värmer oss att du fick ett fint bemötande. Tack för din rekommendation!
Väldigt professionellt och kunnig
Tack Emma för ditt omdöme och att du fick ett proffsigt bemötande.
Helt fantastiskt bemötande. Kände mig väldigt omhändertagen.
Hej Ingela! Tack för ditt fina omdöme. Vi glädjer oss att bemötande och förväntningar uppfylldes.
Ett otroligt bra professionell bemötande där jag fick svar på de frågor jag hade.
Tack Allan för ditt omdöme. Det glädjer oss att du fick svar på dina frågro. Varmt välkommen tillbaka om du är i behov av ytterligare hjälp.
Mycket väl bemött! Proffsig ochkunnig. Jag kände mig trygg och fick den information jag saknade. Tack!!
Tack Vicki för ditt omdöme och det värmer oss att du fick den information du sökte.
Jag valde att besöka Hela Kvinnans Klinik för att få vägledning efter graviditet och förlossning. Det är mitt andra barn och också mitt andra besök hos Katarina Woxnerud då mina journaler fanns sparade. Katarina är lugn och duktig på att förklara. Hela undersökningen känns proffsig och inte forcerad. Katarina är mån om att mina frågor och funderingar ska stå i centrum och det känns inte som att någon fråga är för ”dum”. Lite förseningen men inget som störde helheten.
Tack Anna Lena för ditt omdöme och det värmer oss att du upplevde besöket som professionelt och att du blev sedd med dina frågor och funderingar.
Professionellt och trevligt bemötande. Pedagogiskt och stöttande hållning .
Tack Anna för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme.
Så fint bemötande och överlag ett så bra besök. Fick träffa Katarina som va lugn och proffsig och gjorde att jag kände mig trygg och bekväm hela tiden. Fick en grundlig undersökning av bäckenbotten efter förlossning, med så bra information om hur jag ska tänka med återhämtning och att komma tillbaka till min träning. Tack❣️
Tack Vibeke för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Det värmer oss att du kände dig trygg och bekväm under ditt besök.
JAg fick ett jättefint bemötande och det kändes att det här är ett ställe med stor kompetens.
Tack Elisabet för ditt omdöme. Vi är så glada och tacksamma att du fick ett fint bemötande samt upplevde en stor kompetens.
Fantastisk klinik med otroliga kvinnor. Jag går en gång i veckan hos naprapat Anna Hansson och det har gjort enorm skillnad för mina möjligheter att röra mig och finnas relativt smärtfritt. Jag utreds för neurologisk sjukdom med symtom som muskelspasmer och nervsmärtor. Anna håller mina symtom i schack. Jag går även hos PT Marthe Kinnander som hjälper mig träna stryka i kropp efter graviditet med rectus diastas. Jag har aldrig känt mig starkare fysiskt.
Tack Sophia för ditt fina omdöme och vi är så glada att du får sådan fin hjälp av våra terapeuter.
Jag är jätte nöjd med mitt besök. Jag fick mycket information som jag kommer att ha nytta av, jag är tacksam. Mycket kompetent personal!
Tack Tea för ditt omdöme. Hoppas att du har haft fortsatt nytta av den information du fick!
antastiskt trevligt och professionellt bemötande. Jag träffade Katarina som var otroligt hjälpsam och empatisk. Hon upptäckte ett bråck som sjukvården tidigare hade missat. Hon var engagerad och hjälpsam med att remittera till kirurg och uppmanade mig att lita på min kropp och snabbt kunna återgå till mitt aktiva liv. Jag är så otroligt tacksam. Tusen tack!
Tack Raheleh för ditt omdöme. Det gläjder oss att besöket kändes proffsigt och hjälpsam.
Fantastiskt bemötande, kände mig väldigt trygg. Har fått stor hjälp med besvär!
Tack Anna Stina för ditt omdöme. Det gläjder oss att du kände dig trygg och har fått hjälp.
Jag tycker Katarina är väldigt professionell och kompetent. Tog sig tid och lyssnade på mina problem och upplevelser. Man känner sig trygg och omhändertagen.
Tack Annika för ditt omdöme! Det värmer oss att du upplevde besöket som positivt och tryggt.