Agilokliniken erbjuder fem naprapater med ca 20 års erfarenhet, och sex naprapater med mellan två till 10 års erfarenhet, gediget kunnande och patientbemötande av toppklass.
Charlotte W:
Otrolig fysioterapeut! Jag kom lite nervös på mitt törsta besök och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Milan M tog hand om mig på ett superproffsigt sätt. Jag hade ont i någon inre sätesmuskel (träningsskada) och han hittade det och visade mig bra övningar samt ville följa upp. Rekommenderar starkt denna trevliga proffsiga fysioterapeut som verkligen kunde sitt jobb./ Charlotte
Inese S:
Jag gjorde en ultraljudsundersökning av mag- och bäckenbottenmusklerna och fick ett utförligt svar och det lite extra, användbara rekommendationer också. Jag är nöjd och rekommenderar kliniken !
Gravidyoga och Gravidpilates I Stockholm och online
Nicole H:
Nu har det gått ett par veckor av både gruppass och egna pass hemma med hjälp av Egen Tids digitala prenumeration och jag känner bara värme och uppskattning för gravidyogan de tillhandahållit! Trots foglossning har jag fått tillfälle att vara lite aktiv och dessutom tid att slappna av och knyta ann med min kropp och min bebis. Jag har fått så mycket mer energi tack vare min regelbundna yoga och Egen Tid har varit fantastiskt tillmötesgående och vänliga.
Carolina J:
Super trevlig tjej som fixade spraytan på mig. Jag kände mig välkommen och att hon hade avsatt gott om tid, utan att stressa på. Kunnig och informerande. Så trevligt besök !
själva tanningen vart super snygg! Höll ca 6 dagar och nästan det bästa - jag blev inte fläckig. Det liksom bara rann av mig suggestivt. Jag har, efter att besökt andra ställen utan goda resultat, äntligen hittat min salong att besöka när det är dags att bli brun och fräsch! :) rekommenders verkligen!
Owe W:
Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg
Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu
Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar
och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn
Stort tack
Frank Å:
Från första mailkontakten har det varit ett trevligt bemötande. Jag var förväntansfull efter att ha läst andras recensioner. Tom visade på stor respekt för mig och var inlyssnande.
När han började massera frågade han flera gånger om jag ville ändra på något, om jag frös, om jag ville ha en kudde. Efter 90 minuter var jag helt mör och mycket nöjd.
Lokalen var bra och ren. Handdukarna luktade gott och Tom var mycket sympatisk.
Stort TACK
Susan N:
Viktor är är mycket professionell och erfaren massör, han kombinera olika typer av massage då han först lyssnade på mig som kund vad jag behöver för behandling. Jag fick också testa på par biomagnetism behandling liten stund vilket jag aldrig har prövat förut Det var ett extra Plus.
Jag är väldigt nöjd av behandlingen i helhet och rekommenderar varmt Victor som massör
ANNA M:
Det var verkligen inget fel på min sjukgymnast, hon var bra. Men handläggningen sedan var under all kritik. Två dagar efter mitt besök fick jag en faktura på ett besök som jag skulle missat. När jag ringde för att säga att det blivit fel upplevde jag att de inte lyssnade. Jag erinrade mig att bokningssystemet krånglat när jag gjorde min bokning och föreslog att det kanske blivit en dubbelbokning. Jag fick svaret att jag skulle betala oavsett. Och att det är 1177 som äger bokningssystemet - så det är inte deras ansvar om det krånglar - men fakturan ska betalas. Eh?