Marthe är så bra PT så varm och peppande trots att man själv tycker att det är jobbigt och att man inte klarar av. Helt lagom pushande också
Hela Kvinnans Klinik
Välkommen till Hela Kvinnans Klinik - din partner i kvinnors hälsa och välbefinnande. Vi är ett team av dedikerade legitimerade terapeuter som vill hjälpa dig till välmående - både din kropp och själ. Vi kan hjälpa dig med samtal, undersökning, behandling och träning. Undersökning och behandling syftar till att ge dig ökad...
178 omdömen om Hela Kvinnans Klinik
Sedan starten hos Reco 2021
Tryggt, pedagogiskt och professionellt bemötande. Inkännande och förtroendeingivande möte hos Mary-Lou.
Jag fick ett så fint bemötande och hon tog sig verkligen tid att fråga, undersöka och förklara. Ultraljud för magsmärtor och överspänd bäckenbotten bland annat. Mycket tacksam!
Superbra bemötande och pedagogisk förklaring av alla stegen i bäckenbotten undersökningen. Jag kände mig tagen på allvar och fick en helt annan förståelse för bäckenbottens funktion osv.
Fint bemötande, noggrann undersökning, kompetent, förtroendeingivande.
Gick till Marthe med min ljumske som hugger lite under andra trimestern. Fick super bra hjälp och tips framåt här! 🌟🌟🌟
Kunnig, trygg, erfaren och respektfullt. Fick hjälp och förståelse för det jag sötke för. Tacksam för att ha möjlighet att se och få ny förståelse för hur bäckenbotten fungerar.
Bra bemötande, möter patienten på dennes nivå. Mycket kunniga. Kan inte nog rekommendera, även för oss män.
Tack Mikael för ditt omdöme och rekommendationen. Precis som du skriver, är även män välkomna hos oss!
Väldigt bra bemötande! Noggrant genomfört ultraljud. Kändes professionellt.
Tack Madeleine för ditt omdöme!
Jag sökte hjälp för problem med försvagad bäckenbotten. Jag fick en grundlig genomgång och gick därifrån med bättre förståelse för min problematik. Bemötandet var proffesionellt och jag kände mig lyssnad på och mina problem togs på allvar. Jag kan varmt rekommendera hela kvinnans klinik.
Tack Eva för ditt omdöme och rekommendationen!
Jag hade höga förväntningar inför besöket, men blev inte det minsta besviken. Mitt intryck är att de besitter en hög kunskapsnivå och jag fick den hjälp jag sökte genom den bäckenbotten- samt magundersökning som jag gjorde. Fick även ett otroligt fint bemötande. Jag kan inget annat än att starkt rekommendera ett besök hos Katarina och Hela kvinnans Klinik.
Tack Maljn för ditt omdöme och rekommendationen. Det gläjder oss verkligen att vi mötte dina höga förväntningar! !
Har hjälpt mig så mycket varje gång jag varit där, så mycket kunskap och känsla!
Tack Johanna för ditt omdöme. Det gläjder oss att du har fått hjälp hos oss.
Professionellt, informativt och jättetrevligt bemötande. Rekommenderar varmt!
Tack för ditt omdöme och rekommendationen!
Omhändertagande. Tydlig information. Professionellt behandlande. Enkla effektiva tips på åtgärder.
Tack Astrid för ditt omdöme. Det glädjer oss att informationen du fick var tydlig med ett professionellt bemötande!
Jättebra mottagande. Bra undersökning kände mig trygg. Mycket bra övningar. Jättenöjd!
Tack Ingela för ditt omdöme. Det gläjder oss att besöket gav trygghet och kunskap!
Very convenient online booking. Marthe is a great specialist, helped me with back issues. Also great prenatal massage.
Thank you Olga for your valuable feedback and for the kind words regarding our colleague, Marthe!
Unik och intressant kombination av ultraljudsvisualusering och framtagning av övningar.
Tack Stefan för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vi hoppas att det har gått bra för dig med dina övningar!
Tycker jag fick bra hjälp och svar! :)
Tack Sania för ditt omdöme. Det gör oss glada att du fick bra hjälp och svar på ev frågor.
Kunniga och trevliga. Katharina är en stjärna, helt otroligt trevlig och kunnig!
Tack Mina för ditt omdöme och för fina ord om vår kollega, Katarina!
Jag gjorde en ultraljudsundersökning av mag- och bäckenbottenmusklerna och fick ett utförligt svar och det lite extra, användbara rekommendationer också. Jag är nöjd och rekommenderar kliniken !
Tack Inese för ditt omdöme och rekommendation. Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök!
Tryggt besök och tydlig väg framåt
Tack Jenny för ditt omdöme! Vi hoppas att den hjälp du fick har varit till stor hjälp att komma vidare.
Jag fick ett mycket fint, tryggt och proffsigt bemötande! En känsla av att mina. problem tas på allvar och bemöter dem med kunskap och erfarenhet. Det är tyvärr ovanligt när det kommer till kvinnors hälsa idag, då problem ofta anses som något vi ska lära oss leva med. Stort tack för det.
Tack Stina för ditt omdöme. Det glädjer oss enormt att du upplevde en trygghet hos oss samt goda kunskaper gällande dina besvär.
Bra proffsigt bemötande. Katarina gjorde att man kände sig trygg.
Tack Louise för ditt omdöme och fina ord om vår kollega, Katarina.
Fantastiskt bemötande och stor kunskap. Fått bästa möjliga hjälpen! Får absolut bästa betyg av mig, utan tvekan!
Tack Malin för ditt omdöme och det gör oss enormt glada att du har fått bra hjälp.
En fantastisk klinik som gör så stor skillnad! Det bästa bemötandet samtidigt som Katarina besitter så mycket kunskap.
Tack Victora för ditt omdöme och varma ord om vår kollega, Katarina.
Superfint bemötande. Superbra individuellt anpassade råd. Kände mig väldigt trygg.
Tack Linnea för ditt omdöme. Det gläjder oss att du kände dig trygg hos oss och fick ett fint beömtande.
Jag är väldigt nöjd, känns väldigt professionellt.
Tack Ilona för ditt omdöme. Det glädjer oss att din upplevelse hos oss var positiv.
Mycket bra upplevelse. Stort kunnande kring problem med bukvägg efter graviditet.
Tack Sara för ditt omdöme. Vi är glada att höra att din upplevelse hos oss var bra.
En enorm uppgradering inom hälsovård för kvinnor tack vare Hela kvinnans klinik. Tack!
Tack Johanna för detta fina omdöme!
Jag kunde inte vara nöjdare! Efter år av smärta i bäckenbotten har Katarina på ett mycket professionellt sätt behandlat mig och gett mig verktyg för att bli smärtfri. Efter hennes behandlingar är jag inte bar smärtfri utan mycket tryggare i att kunna träna det jag vill, med en plan för genomförandet anpassat efter var jag befinner nu.
Tusen tack Matilda för ditt värdefulla omdöme. Det gläjder oss att du har fått hjälp med din smärta men även verktyg att komma igång med träning/fysisk aktivitet!
Jag blev mött i dörren, ochvälkomnad. Jag ville veta vad det kunde vara i mina ben. Det fick jag veta. Blev grundligt undersökt och sedan behandlad. Upplevde skillnad i smärtan när jag gick därifrån. Fick tips på rörelser. Kommer att gå tillbaks om en tid.
Tack Håkan för ditt omdöme. Det glädjer oss att du fick hjälp med dina besvär. Välkommen tillbaka!
Otroligt bra! Kände mig sedd, fick värdefulla tips och råd och är taggad på att komma igång med min post partum-träning nu. Rekommenderas!
Tack Alexandra för att ditt omdöme och underbart att läsa att du känner dig redo att komma igång med din träning!
Proffsiga och ser verkligen till helheten. Alla kvinnor borde genomföra ett besök hit för att få koll på sig själva och lära sig. Mitt besök var efter förlossning för att veta status innan återgång till löpning.
Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Även vi önskar att alla kvinnor kunde få en utförlig undersökning postpartum för att hjälpa till vid återgång till träning/fysisk aktivitet!
Kunnig intresserad personal. Lyssnande, frågade o diskuterade olika övningar.
Tack Therese för du tog dig tid att ge oss ett omdöme och att du känner dig nöjd med besöket hos oss.
Fick otroligt hjälp med min bäckenbotten! Undersökningen gjorde enligt mina önskemål och Martha tittade på hela kroppen inte bara vaginalt (vilket gjordes enl samtycke från mig). Mitt skav försvann efter 3 dagar då det konstaterades att jag spände bäckenbotten. Fick sedan personlig träning för att stärka höfterna och bål. Nu är även min höft smärta borta. Så otroligt tacksam. Fortsatt göra det ni gör!
Tack Teresia för att du tog dig tid att ge oss omdöme. Det. glädjer oss oerhört att du fick hjälp med dina besvär!
Proffsigt! Lyhört! Överträffade alla förväntningar! Alla kvinnor borde få möjligheten att besöka Hela Kvinnans Klinik. Sökte för att jag kissar på mig när jag springer. Sökt vård tidigare men då har det verkat hopplöst och jag har inte fått några svar alls. På Hela Kvinnans Klinik har jag fått svar på varför det inte funkar och möjlighet att göra något åt det. Äntligen finns hoppet om att kunna springa igen!
Tusen tack Rebecka för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du känner att du fick hjälp hos oss för att komma vidare med dina besvär.
Katarina is very knowledgeable and professional. She will explain your problems clearly and recommend the right training to address those problems.
Thank you Simona for your kind words and we are så happy to hear that your visit met your expectations.
Gjorde ultraljud på mage och bäckenbotten hos Katarina Woxnerud som jag blivit rekommenderad att besöka av min sjukgymnast David på Odenkliniken. Baserat på hans beskrivning av behandlingen på Hela Kvinnans Klinik hade jag högt ställda förväntningar och de överskreds. Katarina är oerhört erfaren och säker i sin bedömning vilket hon kan förmedla på ett pedagogiskt sätt liksom förslag till träningstips. Motivationen att träna ökade iom att jag förstod exakt vilka övningar jag måste göra, syftet med dem och fick lära mig konkret hur man utför dem. Väldigt gott bemötande överlag!
Tack Ann för att du tog dig tid att skriva så fint om Katarina och vår klinik.
Otroligt professionellt och med en sån kompetens inom kvinnohälsa! SÅ nöjd!
Stort tack Emelie för ditt omdöme och det värmer att du känner dig nöjd med besöket!
Fick ett Bra bemötande. Empatiskt. Kunniga. Kan varmt rekommendera.
Marilu är mycket snäll och vänlig. Hon förklarar det väldigt bra och har erfarenhet av ämnet. Jag rekommenderar denna klinik för personer med diastasproblem.
Tack Daniela för ditt omdöme och rekommendation.
Jag har gått till Hela kvinnans klinik för problem med bäckenbotten. Bemötandet man får är fullt av empati, trygghet och lugn. Behandlingen upplevs trygg och kompetent, och har hjälpt mig mycket med mina besvär. Rekommenderar starkt!
Tack Camilla för ditt omdöme och din rekommendation. Det gläjder oss att du har fått hjälp av våra terepeuter.
Mycket bra! Grundlig undersökning terapeuten var mycket pedagogisk och man fick mycket trevligt bemötande!
Tack Carina för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det gläjder oss att du fick en noggran undersökning med inslag av pedagogik. Detta känns viktigt för oss.
Inlyssnande, stödjande och mycket medmänskligt bemötande.
Tack Paula för ditt omdöme och det värmer oss att du känner dig väl bemött hos oss.
Jätte fint och proffsigt och tryggt.
Hej Julia, tack för ditt omdöme!
Fantastiskt besök. Kunnig, inkännande, proffesionellt. Man känner sej trygg och omhändertagen och framförallt lyssnad på, till skillnad från ”vanliga ” vården. Jag är väldigt nöjd!
Tack Malin för ditt fina omdöme. Det värmer oss att du upplevde ditt besök som positiv.
Respektfullt, kunnigt och engagerat bemötande vid flera tillfällen. Jag ger mina varmaste rekommendationer! Katarina kan sin sak och den som kommer hit går gladare och starkare härifrån.
Tack Pauline för ditt omdöme och rekommendation.
Äntligen träffade jag någon som såg mig och brydde sig om hela min bäckenbotten.. Rekommenderar varmt ett besök!
Tack Martina för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Det värmer oss att du kände att du blev sedd och tack för din rekommendation.
Jätteduktig och pedagogisk instruktör. Lyssnar vad jag tycker är svårt i det dagliga och skräddarsyr övningar efter det. Det bästa jag gjort att gå till Katarina.
Tack Carina för ditt omdöme. Det gläjder oss att du har fått bra hjälp.
Rekommenderar varmt!! Fint bemötande, kunskap och förtroende.
Tack Eva-Lena för ditt omdöme ch rekommendation.