Helens Sushi

Ring 08-668 80 22

6 omdömen om Helens Sushi

louise k
Skrev om Helens Sushi

Jättefin sushi som presenteras på ett väldig trevlig sätt (även vid take away). Fina råvaror och mycket trevlig personal! Kan verkligen rekommendera det här stället!

Sponsor
Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8327 omdömen 4.2 av 8327 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda

Anders H
Skrev om Helens Sushi

Underbar sushi. Ibland lite för lite för små bitar men räcker gott och väl. Rekommenderas

Uffe
Skrev om Helens Sushi

Dumplings från himmelen. Älskar dem. Sushin är toppklass också. Pärla i Hornstull.

Sponsor
Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4391 omdömen 4.0 av 4391 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go

Jessica F
Skrev om Helens Sushi

Så god sushi! Det andra jag provat är också toppen, dim sum, bentolåda och en annan fantastisk rätt som heter något i stil med "bimbop". Trevligt ställe med lagom trevligt personal (för "smörig" servereringspersonal är inte min melodi!!!). Min pappa som bor utomlands äter alltid minst en gång på Helens när han är i landet, men så bor han runt hörnet då också förstås...

Carl S

Min favorit sushirestaurang.

Reco tipsar!
Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Stina A
Skrev om Helens Sushi

De gör riktigt god sushi här. Man får relativt stora bitar, i alla fall om man jämför med vissa andra sushirestauranger i området. Priserna ligger ungefär på normala sushipriser, och vid avhämtning gör de snabbt iordning din låda. Rekommenderas!