Professionellt och väldigt personligt bemötande, bra kommunikation och snabb återkoppling på frågor
Ringabyråer - Hernö Begravningsbyrå
Välkommen till Ringabyråer - Hernö Begravningsbyrå! På Storgatan 20 i Härnösand hittar du vårt kontor. Vi hjälper dig i ett av livets svåraste skeden, då det är en anhörig som gått bort. Samtidigt som du sörjer så måste en begravning fixas. En begravning som blir ett fint minne och ett avslut för alla anhöriga och vänner. ...
65 omdömen om Ringabyråer - Hernö Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2022
Mina föräldrar gick bort i år, pappa i juni och mamma i augusti. Vi är väldigt nöjda med allt runt bådas dödsfall, planering, dödsannons, begravning, minnesstund mm. Vi fick hjälp både av Evelina och Johanna, då det var i semester tider och överlämningarna gick galant. Vi fick verkligen all den hjälp och stöd som man behöver när något sådant händer. Evelina och Johanna var helt otroligt duktig på sitt jobb att bemöta människor i sorg. Hernö Begravningsbyrå rekommenderas varmt! Katarina
Omtänksamt och personligt bemötande.
Trevligt bemötande. Anpassar mötet så alla som vill/ behöver vara med kan det. Väl förberett.
Kände mig trygg och väl bemött. Fin service.
Genomgående utmärkt bemött av all personal på Ringabyråer. Framförallt då från Emelie Fredriksson som tog hand om bouppteckningen efter vår fars bortgång. Emelie var alltid lättillgänglig och snabb med att svara och återkomma när det förväntades, var också mycket professionell och trevlig vid alla kontakter.
Jättefint bemötande av Evelina där lugn o trygg. Hjälpte oss bena upp alla saker till begravningen på fint sätt. Var med o tog emot vid begravningen på fint sätt o ordnade allt med blommor, kista o transport.
Jag och min dotter blev bemötta på ett mycket fint sätt av Evelina på Hernö Begravningsbyrå, både professionellt och personligt. Vi fick hjälp med att planera en borgerlig begravning av älskad make och pappa. En borgerlig begravning som vi inte hade en aning om hur den skulle gå till. Men Evelina lotsade oss på ett lyhört sätt genom allt som var nytt för oss. Vid vårt andra möte framförde vi våra önskemål vad gällde musik samt kistdekoration och handbuketter. Evelina ställde frågor till oss om vår make/far, hur han var...
Vi blev väldigt vänligt bemötta! Johanna var lyhörd och hjälpsam. Gjorde verkligen allt för att begravningen av vår mamma skulle bli fin. Svarade snabbt på våra frågor. Vi är otroligt nöjda och tacksamma för hjälpen vi fick!!
Ett mycket varmt, personligt och fint bemötande av Evelina på Hernö begravningsbyrå. Återkopplingen har varit snabb när frågor uppstått, så vi kan varmt rekommendera Hernö Begravningsbyrå..
Toppen bra personal Fick svar på alla frågor, hjälp på många sätt Helt sonika den bästa servic man kan få
Evelina på Hernö Begravningsbyrå är helt fantastisk, vi är så nöjda med allt inför och under pappas begravning. Hon var officiant och allt blev som vi hade önskat. Hon höll ett fint minnestal till pappa. Inför begravningen tog hon sig tid att sitta ned med oss, lyssna på berättelsen om pappa, lyssna på låtar som vi ville ha med under ceremonin och vi kände oss väldigt väl omhändertagna. Ett stort tack till Evelina! Mvh Sanna
Väldigt fint bemötande första gången vi träffades.. Förtroende för Evelina fick vi på en gång. Begravningen blev precis så fin som vi önskat! Hon hade verkligen tagit till sig allt vi berättat. Samt att hon förklarade olika turer det blir när en person avlidit.Stor kram till henne
Fint och professionellt bemötande. De mötte oss i våra behov och stöttade där det behövdes. Fin tillgänglighet och lättsam men tydlig kommunikation. Framförallt hjärtligt och inkännande. Rekommenderas varmt.
Anlitade Hernö begravningsbyrå när våran pappa gick bort. Måste säga att vi verkligen fick all den hjälp och stöd som man behöver när något sådant händer. Personal som var helt otroligt duktig på sitt jobb att bemöta människor i sorg. Kändes som vi inte kunde fått bättre hjälp någonstans. Evigt tacksam..❤
Fantastiskt bemötande. Från början till slut. Stort tack till Evelina, du är en underbar person.❤️
Trevligt bemötande, bra återkoppling, svar på frågor. Kontakt när det behövs. Bra organiserat för begravning, fint ordnat.
Väldigt hjälpsamma och professionella. De var ett bra stöd och till stor hjälp.
Trevligt bemötande, dom såg & lyssnade på våra önskemål.
Hej! På det bästa sätt man kan tänka sig i en stor sorg! Inga förväntningar alls eftersom vårt besök hos er kom helt hastigt! Vi blev så fint bemötta känslomässigt och proffsigt! Med vänlig hälsning AnnCatrin Strömqvist
Otroligt personligt och stödjande mottagande. Evelina var ett otroligt stöd i vår svåraste tid i livet. Vi upplevde att vi fick all hjälp vi behövde. Tusen tack!
Inkännande, snällt och professionellt.
Helt fantastiskt bemötande. Evelina har varit till så stor hjälp för oss i vår sorg. Kommer verkligen att berömma Hernö begravningsbyrån . All beröm till er
Ett mycket varmt, personligt och korrekt bemötande. Det har gått smidigt i alla delar av alla val som skall göras. Återkopplingen har varit snabb när frågor uppstått, så jag kan varmt rekommendera Hernö Begravningsbyrå..
Mycket trevligt o hjärtligt bemötande när vi tog kontakt för planering av begravning. Vi fick bra hjälp och idéer. Evelina var bra på allt, vi är såå nöjda och glada för all hjälp vi fått.
Professionellt är det de första jag tänker på. Man gick igenom hela processen för begravningen med insikt och förståelse för situationen vi befann oss i.Vi är mycket nöjda.
Bra, respektfullt och snabbt bemötande. Vänligt och professionellt.
Vi fick ett väldigt fint och varmt bemötande. De var inlyssnande, hjälpte till med allt och var mycket engagerad för att allt skulle bli så fint som möjligt och som vi önskade. De levde upp till alla våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera Hernö Begravningsbyrå.
Vi är väldigt nöjda med allt runt min makes dödsfall, planering, dödsannons, begravning, minnesstund mm. Det hade varit bra att få veta att det fanns en begränsning av antalet personer i lokalen för minnesstunden. Då hade man kunnat ha en plan B redan från början. Ett litet stresspåslag blev det så klart när antalet anmälda överskred gränsen. Men allt löste sig på bästa sätt och vi är supernöjda!!
Väldigt bra bemötande och hantering vid begravning av vår far, skötte allt utan gnissel i en jobbig tid.
Bra bemötande och hjälpsam från första mötet. Mycket fin vägledning genom en jobbig process. Evelina tog sig an uppdraget på bästa sätt. Rekommenderas varmt!
Har fått ett trevligt och professionellt bemötande, snabb respons och handläggning. Bara positivt!
Mycket bra bemötande i samband med en begravning
Mycket proffsigt och empatiskt bemötande av personalen på Hernö begravningsbyrå. De visade engagemang och guidade oss genom planeringen av vår mors begravning på ett lugnt, fint och metodiskt sätt.
det har varit en bra upplevelse, bra bemötande
Väldigt bra och smidigt, hade vart tydligare om man fick veta alla namn på de som skulle komma på begravningen istället för ett namn och sedan t.ex. 4st. Dessutom kunde jag inte ta reda på vilka allergier alla hade via min sida utan fick höra med kontakten på begravningsbyrån för det, då vi ordnade en egen minnesstund med eget mat och fika. Så det hade underlättat lite
Bra bemött, väldigt omtänksamma och hjälpsamma!
Får återkomma när vi kommit igång
Har ingen erfarenhet av begravningsbyråer, men det var ungefär vad jag väntade mig.
Bemötande bra, som väntat. Det var en väldigt enkel och okomplicerad bouppteckning som blev med tanke på det för kostsam.
Helt nöjd med det bemötande och den hjälp vi fått. Lungt och skönt i all röra som uppstår vid ett sådant tillfälle. MVH Elisabeth
Det fungerade bra. En miss var när jag gjoede tilläggsbeställning av tackannons. Svaret kom att det var semester och en kollega skulle ta över. Annonsen blev bra men i hastigheten som uppstod kom den in för tidigt enligt vår bedömning.
Dom var struliga vid första kontakten. Det var semestertider och blev slussad mellan olika kontor. Ingen jag brydde mig om men dom kan förbättra internkomunikationen vid semestertider. Två dödsannonser blev publicerade på minnessidan, en med fel datum så det var 2 st som missade begravningen. I övrigt mycket bra
Fint och värdigt bemött. Överraskande att få det fina minnesalbumet. Mycket fin personal. Hälsningar Berit Gustafsson
Vi hade kommit överens med byrån om hur ceronomin skulle genomföras.Förändringar vidtogs utan att vi blev informerade. Ett förslag är att när programbladet ska fastställas att det sker en återkoppling till uppdragsgivaren. Sedan kan man fundera över om inte byrån utnyttjar de anhörigas utsatta situation vid prissättningen.
Bouppteckning,hade inga speciella förväntningar kring detta men bemötandet var jag mycket nöjd med
Bemötandet från Härnö begravningsbyrå har varit fantastiskt fint och smidigt. Våra förväntningar levde begravningsbyrån upp till med råge. Evelina som officiant gjorde begravningsakt och minnesstund till ett mycket fint minne för oss alla.
Vänligt bemött och bra rådgivning. Vi kunde sköta mycket digitalt vilket underlättade. Allt fungerade utmärkt med Evelina från första kontakten till ceremonin i kapellet. Dock ett frågetecken för priset på transportkistan. Av en tillfällighet råkade jag i efterhand se att en konkurrerande byrå begärde 1600 kr mindre för samma kista.
Hej! Det glädjer mig att ni är nöjda med begravningen och mitt arbete! Att olika byråer har olika prissättning beror på att vi har olika leverantörer. Kontakta oss gärna via telefon om du har frågor om prissättningen. /Evelina
Mycket bra de va tryggt. Vi blev väl om händertagna.
Ett fint och varmt bemötande helt igenom! ( Evelina är en fantastisk person som gör sitt jobb perfekt)