Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

En del av Ringabyråer www.ringabyraer.se
  • BadgeThreeYears
4.6

Välkommen till Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå! Vi på Thomas Anderssons Begravningsbyrå hjälper dig att planera begravning när en anhörig har gått bort. Vi förstår hur att det är en svår stund när en anhörig går bort, men likväl är det viktigt att ta farväl. Vi har många års erfarenhet inom branschen och kan...

195 omdömen om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Sedan starten hos Reco 2022

Eva W

Professionella, trevliga och effektiva

Monica B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Fint bemötande, fick hjälp med allt och veta hur allt går till.

Maria N
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Camilla är en stjärna. Omtänksam, varm och proffsig.

Monika F
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Bra bemötande i en svår stund. Lyhördhet för egna önskemål. Snabb återkoppling i kommunikation. Ingen känsla av att bli pådyvlad tjänster. Diskret och värdig närvaro vid själva begravningen Vi tog hjälp med val av kista, förmedling av kontakt med restaurang, anmälan till minnesstund..

Elisabeth B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Fint och professionellt mottagande.Fantastisk hjälp med min mammas begravning.

Janpeter B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Fick komma in utan att ha bokat tid,,smidigt och proffsigt mottagande,Märks att dom har hållit på i många år,kan varmt rekomendera dom,

Malte E
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Thomas Anderssons Begravningsbyrå har hjälpt mig för begravning av min syster i Sundsvall som var ensamstående och utan egna barn. Anhöriga förutom mig, boende i Söderhamn, är två stycken brorsbarn varav den ena är bosatt i Sundsvall. Vi anhöriga har inte varit helt överens om hur begravningen skulle genomföras men med begravningsbyråns hjälp och förslag till lösningar har min syster efter drygt 4 månader nu äntligen blivit begravd. Lotta Ivansen har visat stor empati under processen och kontinuerligt lämnat information...

Stefan A
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Helt okej. Trots avståndet, 30 mil, löste sig allt digitalt till min belåtenhet.

Birgitta R
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Planerat och koordinerat begravning och minnesstund.

Maria W
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vänligt och professionellt bemötande under hela processen. Uppskattade även fin uppföljning.

Hanna R
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

I en period av sorg ville jag att det bara skulle gå smidigt och lätt. Bemötande var superbra, möjlighet fanns att ställa frågor och få svar. Det var lugnande och allt bara flöt på, smärtfritt så som vi önskat. Det stödet vi behövde. Enda lilla saken jag blev besviken på var att på den digitala minnessidan för den avlidne var kvaliteten på bilderna man la dit helt bedrövligt, vilket inte gjorde minnsessidan rättvis.

Carina M
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vi fick på ett lugnt och värdigt sätt precis den vägledning vi behövde när vår pappa gick bort. Det fanns så många val att göra, vilket förklarades för oss på ett tydligt sätt. Mycket hade vi ingen aning om att vi skulle, och kunde, välja. Allt från hur han skulle hämtas efter det att han somnat in hemma i sin egen säng, till var han skulle köras sen och hur begravningen skulle gå till. Vi kände oss trygga och omhändertagna hela processen och det blev ett väldigt vackert och värdigt avslut.

Anders W
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Mycket bra mottagande och bra uppföljning.

Kristina A
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Ett ödmjukt och fint bemötande i samband med vår mors bortgång. Thomas Andersson har på alla sätt levt upp till våra förväntningar.

Jan-Erik E
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Bra och effektiv service i samband med bortgång och begravning. Återstår det juridiska som ej kan bedömas ännu.

Ann-Britt B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Trevlig å förstående personal. Allt gick som va planerat Hämtning från hemmet till Liden med bårbilen Kistan hämtades o va med på bilen när de kom till oss så mor behövde inte åka nån lång sträcka Smidigt å respektfullt Beställning av fikat fixades också. Allt till belåtenhet Tack /Annbritt

Jan Emil R
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Tillgänglig! Lätt att få kontakt. Professionell. Tydlig.

Anna R
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Snabb vänlig och professionellt stöd i en svår tid.

Heléne D
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Bra stöd genom hela processen.

Urban S

Proffsigt bemötande! Trevliga o hjälpsamma

Thomas M
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Thomas Anderssons är snabba och lyhörda för vad som behövs och inte behövs göras. Blommor och dekorationer vid begravningen var stilfullt arrangerade och hjälp igenom hela processen fanns, när så behövdes.

Chatrin J
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Ett bra bemötande och mycket kunniga.

Marie C
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Hade höga förväntningar eftersom vi anlitat dem 2018. Men ny personal som verkade ha checkat ut för semester redan, han var inte så engagerad. Först borde vi fått veta prisalternativen för transporten av vår pappa när han gick bort pga. att det var en söndag. Det blev väldigt dyr jouravgift, som vi inte blev upplyst om. Vi fick ingen info om vad som gäller om/ när man väljer bort representant vid begravningen att man måste fixa kistdekorationen m.m. själv. Höll på bli väldigt tokigt. Ändrat i sista minuten. Ställde...

Margareta H
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Anderssons begravningsbyrå är jättebra. Lugna och fin personal som hjälpt mig på bästa sätt genom den svåra tiden och dom jag haft med att göra läser av mig på ett otroligt bra sätt.

Per E
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vi upplever att inte mycket har fungerat med Anderssons begravningsbyrå. Några exempel är - Vi fick själva ringa pastorsexpeditionen för att boka begravning - Representanten angav att kistbegravning inte var möjlig, utan endast urnbegravning. När vi kollade upp detta med prästen var det inga problem. - Minnesrummet var inte tillgängligt på hemsidan. Åtgärdades efter påtryckning - Det gick inte att anmäla sig via hemsidan. Var visst en bugg. - Vi får uppgift att 18 st är anmälda till minnesstund, men vid kontroll visar...

Camilla L gillar detta
Anders O
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Ypprrlig service. Trevlig personal. Allt till belåtenhet.

Lars Göran W
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Allt var bra mottagandet och genomförandet

Margareta N
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vi blev väldigt fint bemötta, kan inte be om mer! Fick de råd och hjälp med allt som var oklart för mig. Fullt förtroende från första mötet!

Rickard P
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Otroligt bra bemötande. Härlig personal som lyssnade på mina önskemål.

Ingela K
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Det första bemötandet av en man som försökte sälja på oss en kistbegravning fast jag tydligt uttryckt att vi ville ha en urnbegravning var det enda negativa. När vi sen fick träffa Camilla som slutligen hjälpte oss med allt har det fungerat väldigt bra. Lugnt och fint bemötande och väldigt hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med begravningsbyrån.

Monica H
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vänligt bemötande, hjälpsamma med tips och lösningar som ledde till ett bra resultat. Lyhörd och bekräftande. Återkopplade ofta. Mer än nöjd med all hjälp.

Ellenor A
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Mycket bra och professionellt bemötande och engagemang. Överträffade mina förväntningar. Rekommenderas!

Lennart H
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Trevligt och bra bemötande i en svår stund av livet

Ingrid B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Proffsiga, lyhörda, vänliga och kunniga i så väl bemötande som hjälp vid planering av begravning.

Annika E
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vi fick professionell hjälp och ett varmt bemötande. Mycket nöjda.

Ann L

Allt bara toppen. Fint bemötande. Rekommenderas bara ++++++++++++++++++++++

Anders Ö
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Lätt att komma i kontakt med. Alltid hjälpsamma. Dubbelkollar och påminner om saker man lätt glömmer i sorg/kaos. Följer upp att allt funkat.

Anette S
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Varmt och fint bemötande av Camilla. Vi blev lyssnade på och fick en fin kontakt. Dessutom omedelbar feedback om vi hade någon fråga. I en svår stund så kunde det inte blir bättre. Varmt tack 🌸

Carin J
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Blev mycket väl omhändertagen och kände stort förtroende för att planerandet av begravningen efter min man som avled i Mars skulle bli bra. Samma begravningsbyrå skötte begravningen efter min dotter för 12 år sedan och samma känsla hade vi den gången - allt blev precis så fint det kunde bli. Ringa Juridik ska hjälpa till med bouppteckningen, då hoppas jag på samma proffsiga sätt som för 12 år sedan. Begravningsbyrån har även förmedlat kontakten till det företag som ska ta hand om den nya texten på gravstenen. Den från...

Angelica A
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Vi är tacksam över det fina bemötande vi fick av Camilla och den hjälp vi fick att planera begravningen för för älskade dotter/syster.

Christina B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Trevliga och hjälpsamma! Stort tålamod och inlyssnande! Jag hade inga förväntningar eftersom det var första gången för mig i denna situation. Jag, min syster och pappa tog hjälp med det mesta förutom att ordna med förtäringen vid minnesstunden och fotografering. Jag var inte beredd på att mötet tog ca 3 h men nu vet jag.

Birgitta W
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Kontakten med Thomas Anderssons har varit otroligt bra. Tack för det!

Karin L
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Lugnt och stilla Gott om tid ingen stress Fick den hjälp vi behövde Upplevde inget påtvingade Kunde inte få ett bättre bemötande

Rolf Peter Sture R
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Mycket omtänksam personal, ingen stress, lugnt å stilla, tog god tid för att allt skulle bli rätt. Tänk om detta kunde smitta av sig på butikspersonal.

Birgitta F
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Trevligt och personligt bemötande.

Elisabeth P
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Proffsigt bemötande i en sorglig och jobbig situation, bra råd och hjälp.

Kjell L
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Kontakten med Thomas Andersson begravningbyrå upplevde vi som positivt med ett seriöst bemötande från deras sida både vad det gällde personliga samtal som via mail. Vår beställning omfattade väl det som är standard för begravningsbyråer förutom att vi själva ombesörjde beställning av kistdekoration och övrigt blomsterarrangemang samt begravningskaffe men överlät till byrån att hantera fakturering för detta. Byrån förmedlade också kontakten med Stenhuggaren i Bergsjö vilket vi var tacksamma för. Sammantaget var vår upplevelse med begravningsbyrån enbart positivt.

Stefan B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Jag blev bemött på ett professionellt och förtroende ingivande sätt. Hade stora förväntningar som infriades helt perfekt av byrån. En trygg, fin och god upplevelse i den svåra stund att planera en begravning.

Peter B
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Mycket bra bemötande och proffsig hantering.

Eva M
Skrev om Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå

Ringade in oss med integritet och samarbetsvilja. Tack