Begravningsbyrå i Västernorrland

Timrå  (1 st)
Ånge  (1 st)

Topp 6 begravningsbyråer i Västernorrland

• Frank A
    Frank A: Agenda Begravningsbyrå anordnade allt runt min sons begravning på ett helt utmärkt sätt. Ett varmt och deltagande besök på kontoret då allt planerades inför begravningen. Besök i bårhuset på Sundsvalls Sjukhus för mig och hans syster. Allt formellt vad gäller samhällets funktioner runt dödsfallet. Annonsering på internet, minnesrum, och lokaltidning - helt professionellt. Allt detta kunde inte vara bättre! Förutom att utforma begravningsakten på ett mycket smakfullt och värdigt sätt så arrangerade och framförde Arve två Elvis-låtar på ett mycket fint sätt. Han visade sig vara en utmärkt Elvistolkare. Mina förväntningar var nog omedvetet stora eftersom jag är uppvuxen i en familj där min mor vara begravningsentrepenör under många år, fram till mitten av 1980-talet - Alnö Begravningsbyrå. Jag vet vad som krävs av dessa personer i situationer av oftast stor sorg. Empati och deltagande samt att ge trygghet till anhöriga. Arve Solli uppfyllde med råge dessa kriterier. Hils Frank Arnoldsson
  • Välkommen till Ringabyråer - Thomas Anderssons Begravningsbyrå!
    Anders H
    Anders H: Mycket smidigt och trevligt bemötande från början till avslut och genomförd begravning. Det finns inget att klaga på, tvärtom, i sorgen så blev det ändå något att vara nöjd med och det behövdes, Tack från alla inblandade, Med vänlig hälsning, Anders Hjorth
  • Välkommen till Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå!
    MAGNUS S
    MAGNUS S: Ett otroligt varmt, medmänskligt och inkännande bemötande från start till avslut. Väldigt nöjd!
  • Välkommen till Ringabyråer - Hernö Begravningsbyrå!
    ANNELI S
    ANNELI S: Anlitade Hernö begravningsbyrå när våran pappa gick bort. Måste säga att vi verkligen fick all den hjälp och stöd som man behöver när något sådant händer. Personal som var helt otroligt duktig på sitt jobb att bemöta människor i sorg. Kändes som vi inte kunde fått bättre hjälp någonstans. Evigt tacksam..❤
  • Per J
    Per J: Borgerlig begravning med officiant, och bouppteckning. Mycket trevlig personal och mycket trevligt bemötande. Jag hade höga förväntningar, och de infriades. Jag kan verkligen rekommendera denna begravningsbyrå!
  • Välkommen till Ringabyråer - Ljungandalens Begravningsbyrå!
    Magnus B
    Magnus B: Snabba, tydliga, trevliga, flexibla,