Hon uplevdes som lungn och trevlig Fick ett intryck av kompetens och professionalism
Josefin Nilsson
Josefin Nilsson är mäklare på HusmanHagberg Ängelholm
.Josefin Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Josefin Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.8. Josefin Nilsson har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
51 omdömen om Josefin Nilsson
Josefin bemötte mig vänligt, engagerat, förtroendeingivande och med mycket kompetens. Hon delgav information och möjligheter utifrån mina önskemål samt hade hon snabba svar på frågor. Just Josefins bemötande var en av mina starkaste anledningar att välja henne som mäklare, både utifrån hennes sätt att bemöta mig men också mitt intryck att hon har en förmåga att bemöta olika personligheter hos ev. köpare.. Jag förväntade mig tydlighet, lyhördhet och professionalitet och hade höga förväntningar på mäklaren, och Josefin...
Hon är vänlig och bemötande om sina kunder. Hjälper kunden om oklara frågor. Jag är mycket nöjd med Josefin.
I särklass Ängelholms bästa mäklare! Oerhört professionell, med enorm kunskap och ett ännu större engagemang. Kan verkligen rekommendera Josefin till så väl köpare som säljare!
Kompetent och trevlig mäklare.!
Mycket professionell och lätt att ha att göra med, förstående och trevlig.
Professionell, seriös, tillmötesgående.. Allt har flutit på snabbt.
Det är lite problem eftersom Josefin var på semester men hon fixa så att någon annan på kontoret tog hand om allt. Så både jag och min fru är väldigt nöjda
Hej! Hittills i affären, den är ju inte helt signed sealed delivered ännu då förbehåll råder, så har jag bara en god erfarenhet av Josefin. Framförallt tacksam att hon har kunnat hålla en bra balans mellan oss som säljare, som dessutom ligger i skilsmässa, vilket har hjälpt våra processer framåt. Mvh/ Maria
Mycket vänligt och professionellt bemötande !