Noggrann. Bra information under resan.
Debbie Hansson
Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta
.Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 47 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
152 omdömen om Debbie Hansson
Debbie är väldigt kompetent, lyhörd, positiv. Lätt att få tag på och återkopplar väldigt snabbt. En riktig klippa 🌸
Trevlig och inkännande bemötande. Altid Kunnig och snabb återkoppling, lättillgänglig. Trygg upplevelse att köpa bostad. Tack
Debbie är en jordnära, varm och trygg person. Lika duktig som hon är på att lyssna in, är hon på att ge information och besvara alla ens frågor med tydliga, raka och bra svar. Hon har varit ett tryggt stöd för oss i hela processen. Till skillnad från andra mäklare som ville ändra vår bostad inför försäljning såg Debbie alla fördelarna med den och framhävde de i både bilderna som texten. Hon är påläst, kunnig och kan göra en bra värdering av bostaden och sen sälja den enligt plan. Vi har varit väldigt nöjda med att ha Debbie som vår mäklare och rekommenderar henne varmt!
Jag tyckte att hon kunde sitt jobb väldigt bra.
Jag kan varmt rekommendera Debbie som mäklare. Från första mötet till avslutad affär har hon varit professionell, kunnig och engagerad. Det märks att Debbie gillar vad hon gör och hon har verkligen tagit sig tid att förstå våra behov och önskemål. Det har gjort hela processen mycket smidigare och mindre stressig. Hon har haft en tydlig kommunikation, hållit oss uppdaterade och varit snabb på att svara på alla frågor vi haft. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och Debbie har verkligen levererat på alla fronter....
vi behövde en snabb försäljning och det kändes som att Debbie hade förstått vårat behov. Det blev lite mindre än utgångspris men det är nog svårt med renoveringsobjekt.
Hej Meiri, Tack så mycket för ert omdöme! 🌸 Ert förtroende betyder mycket för mig, och jag hoppas att ni är nöjda med resultatet. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Trevligt och proffsigt bemötande. Debbie är mycket lätt att få kontakt med, verkar kunnig och är någon man litar på.
Hej Marie, Tack så mycket för dina fina ord! 🌸 Jag är glad att höra att du har haft en bra upplevelse med mig. Om ni har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Ser fram emot att höras vidare i processen! Allt gott, Debbie
Bra bemötande, tydlig plan och rak kommunikation samt rekommendation!
Hej Albert, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! 🌸 Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar, det betyder mycket för mig. Ser framåt emot att höras vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie har varit mycket engagerad, ihärdig och har kämpat på trots trög marknad. Jag är mycket nöjd med henne och kan varmt rekommendera henne vidare.
Hej Monica, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Jag uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela dina tankar. Din rekommendation betyder mycket för mig, och jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tack igen! Allt gott, Debbie