Noggrann. Bra information under resan.
HusmanHagberg Tyresö Älta
Vi mäklare på HusmanHagbergs kontor i Tyresö har bred kompetens och stor koll på området här och i Älta. Är det hit du vill flytta ska du ta kontakt med oss. Bostäder är vår största passion och vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt i ditt letande. Vi sköter gärna hela affären vare sig du vill köpa, sälja eller både och. ...
638 omdömen om HusmanHagberg Tyresö Älta
Sedan starten hos Reco 2017
Debbie är väldigt kompetent, lyhörd, positiv. Lätt att få tag på och återkopplar väldigt snabbt. En riktig klippa 🌸
Trevlig och inkännande bemötande. Altid Kunnig och snabb återkoppling, lättillgänglig. Trygg upplevelse att köpa bostad. Tack
Debbie är en jordnära, varm och trygg person. Lika duktig som hon är på att lyssna in, är hon på att ge information och besvara alla ens frågor med tydliga, raka och bra svar. Hon har varit ett tryggt stöd för oss i hela processen. Till skillnad från andra mäklare som ville ändra vår bostad inför försäljning såg Debbie alla fördelarna med den och framhävde de i både bilderna som texten. Hon är påläst, kunnig och kan göra en bra värdering av bostaden och sen sälja den enligt plan. Vi har varit väldigt nöjda med att ha Debbie som vår mäklare och rekommenderar henne varmt!
Jag tyckte att hon kunde sitt jobb väldigt bra.
Jag kan varmt rekommendera Debbie som mäklare. Från första mötet till avslutad affär har hon varit professionell, kunnig och engagerad. Det märks att Debbie gillar vad hon gör och hon har verkligen tagit sig tid att förstå våra behov och önskemål. Det har gjort hela processen mycket smidigare och mindre stressig. Hon har haft en tydlig kommunikation, hållit oss uppdaterade och varit snabb på att svara på alla frågor vi haft. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och Debbie har verkligen levererat på alla fronter....
Tomas är en bra mäklare. Han förstår utgångsläget på bostadsmarknaden och vi har diskuterat tillsammans hur vi skulle planera visningar och annat på bästa sätt. Jag vill vara delaktig i processen, samtidigt som jag litar på hans kunskap och erfarenhet. Han har hjälpt mig med tidigare försäljningar också. Mycket bra och tryggt samarbete. Jag rekommenderar honom till andra.
vi behövde en snabb försäljning och det kändes som att Debbie hade förstått vårat behov. Det blev lite mindre än utgångspris men det är nog svårt med renoveringsobjekt.
Hej Meiri, Tack så mycket för ert omdöme! 🌸 Ert förtroende betyder mycket för mig, och jag hoppas att ni är nöjda med resultatet. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Trevligt och proffsigt bemötande. Debbie är mycket lätt att få kontakt med, verkar kunnig och är någon man litar på.
Hej Marie, Tack så mycket för dina fina ord! 🌸 Jag är glad att höra att du har haft en bra upplevelse med mig. Om ni har fler frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig. Ser fram emot att höras vidare i processen! Allt gott, Debbie
Bra bemötande, tydlig plan och rak kommunikation samt rekommendation!
Hej Albert, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! 🌸 Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar, det betyder mycket för mig. Ser framåt emot att höras vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie har varit mycket engagerad, ihärdig och har kämpat på trots trög marknad. Jag är mycket nöjd med henne och kan varmt rekommendera henne vidare.
Hej Monica, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Jag uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela dina tankar. Din rekommendation betyder mycket för mig, och jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tack igen! Allt gott, Debbie
Kunnig och professionell med bra fingertoppskänsla.
Hej Kristina, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det värmer verkligen. Ser fram emot att fortsätta ge er den bästa servicen framåt! Allt gott, Debbie
Svarar snabbt och rakt. Enkel kommunikation och ger tid att tänka om det behövs.
Hej Joel, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Det glädjer mig att ni uppskattat/r den snabba och tydliga kommunikationen från min sida. Ser fram emot att fortsätta stödja er och finnas här under hela processen! Allt gott, Debbie
Debbie är personlig, proffsig, positiv, tuff, kunnig och vänlig. Vi är mycket nöjda, Debbie kom med bra förslag, hon ledde oss genom försäljningen. Vi kände oss trygga och väl förberedda. Jag kan varmt rekommendera Debbie!
Hej Lena, Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 🌸 Det är härligt för mig att veta att ni kände er trygga och väl förberedda. Jag uppskattar din rekommendation. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
God kunskap allt enkelt o bra. Kunde inte blivit bättre
Hej Kjelle, Tack så mycket för ditt positiva omdöme! 🌸 Jag är glad att höra att du uppskattat mitt arbete! Vi hörs vidare i processen och har du några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig! Tack igen! Allt gott, Debbie
Snabba svar på alla våra frågor, bra visning och proffsigt avslut. Nu hoppas vi bara på att inflyttningen går lika lättvändigt.
Hej Annikki, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌸 Nu håller vi tummarna för att er process kommer framåt också. Ser fram emot att hjälpa er vidare och tveka inte på att höra av er om ni har fler frågor eller behöver hjälp! Allt gott, Debbie
Debbie gjorde mer än vad man kan förvänta sig av en mäklare och var snabb och effektiv i att ge svar och återkoppling. När andra mäklare som vi var i kontakt med föreslog ett lågt utgångsbud så föreslog Debbie ett ambitiöst pris som säkert innebar mer jobb men också ett högre slutpris - givet att man inte jobbar med lockpriser. Vi kan rekommendera Debbie alla dagar i veckan.
Hej Martin, Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! 🌸 Jag är glad att höra att ni är nöjda med min insats. Din rekommendation betyder mycket, och jag ser fram emot att fortsatt hjälpa er i processen. Tack igen för ert förtroende! Allt gott, Debbie
Tomas har upplevts som en lugn och trevlig person och även om försäljningen tog tid så gav han inte upp.
Han är kunnig, hjälpsam och tydlig. Fick bra hjälp genom hela försäljnings proceduren. Jag kan varmt rekommendera honom Niclas Edman
Tomas levde upp till mina förväntningar. Han är professionell och noggrann. Jag blev alltid bra bemött av honom. Även om han jobbar med dessa försäljningar dagligen har han förståelse för att det är den största affären många gör i sitt liv. Han är mån om att man ska känn dig trygg i affären, vilket är viktigt för mig. Han hade bra kontakter, tex fotograf och besiktningsperson. Bra prospekt. Rimlig värdering av vår bostad. Kontaktnät med köpare som letade hus i vårt område.
Vi köpte ett hus av Tomas. Han känns proffsig och kunnig. Får allt med husköpet att kännas tryggt pga att han känns noggrann och schysst. Kan verkligen rekommendera att köpa och sälja med Tomas. Christine
Debbie har varit mycket hjälpsam vid köpet av bostaden , då hon har beskrivit de olika delarna väl.
Hej Aimé, Tack så mycket för ditt fina omdöme 🙏🏽 Det glädjer mig att läsa. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Hon gör ingenting Sålde mitt hus i början av oktober och köparna ville flytta in i slutet av december men i värsta fall februari mars då de själva behövde sälja sitt hus När de var sålt skulle de gärna vilja flytta in i december då deras barn ska börja skola i mitt område vår termin 2025 - i värsta fall blir det februari mars Jag köpte då en lägenhet men säljare vill helst flytta ut i slutet av sex så även jag Nu såldes bostaden av mina köpare 23/10 men inget får vi veta av debbie Hansson Nu så ska det helt...
Hej Michaela, Tack för att du delar med dig av dina tankar och erfarenheter. Jag förstår att situationen är frustrerande och att det uppstår osäkerhet kring flyttdatumet. Fortsatt får vi hoppas på att dina köpare återkommer med att man önskar tidigarelägga tillträdet till ditt hus från nuvarande satta och överenskomna datum enligt köpekontraktet. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Alltid tillgänglig, och svarar på alla tankar, funderingar och funderingar. Debbie har kompetens och är ärlig.
Hej Alexandra, Tack snälla för ditt fina omdöme 🌸 Jag uppskattar det verkligen. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
David är korrekt, tydlig och pålitlig och var effektiv i hanteringen av vårt köp i de olika situationer och utmaningar vi mötte på vägen.
Hej Jag tycker han är väldigt bra och duktig.
Debbie gjorde ett mycket bra jobb vid vår försäljning och agerade lugnt, sakligt och kompetent med stort tålamod för vår situation.
Hej Richard, Tackar så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att läsa 🌼 Ser fram emot att höras vidare i er process och resa till ny bostad. Allt gott, Debbie
Tomas har under hela under hela perioden för köpet varit mycket tillmötesgående och ställt upp för visning och information på ett utomordentligt sätt. Trots att det varit fler parter inblandande på säljsidan har vi inte märkt av detta utan Tomas har skött det på ett smidigt sätt. Vi kan bara säga ett stort tack till Tomas och hoppas att vi kommer att trivas i vår nya lägenhet. Lars H
Hon var trevlig och professionell
Hej, Tack så mycket för omdömet! Det gläder mig att läsa. Allt gott! /Debbie
Toppenmäklare, lätt att kommunicera med.
Hej Anna, Tack för ditt fina omdöme! 🌸 Det glädjer mig. Ser fram emot att höras fortsatt i processen. Allt gott, Debbie
David var tydlig i all kommunikation och återkopplade snabbt. Han var lyhörd och kunnig, hade ett professionellt bemötande och ett tryggt förhållningssätt.
Professional, efficient and satisfactory service. I would choose again if I have the chance!
Jag har känt stort förtroende för Debbie under hela processen att sälja min bostad. Hon har svarat snabbt på alla mina frågor/funderingar och hon har stöttat på ett relevant, vägledande och professionellt sätt hela resan från första kontakt till signerande av kontrakt med köpare. Jag kan varmt rekommendera Debbie som mäklare!
Hej Anna, Tack så mycket för ditt jättefina omdöme 🌸 Mycket fin läsning. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie lotsade mig igenom försäljningen på ett enkelt och okomplicerat sätt. Det gjorde det inte sämre att lägenheten såldes på noll tid och att både jag och köparen är nöjda. Jag uppskattade att Debbie är rak och tydlig i kommunikationen och fanns tillgänglig för alla små frågor/problem som dyker upp.
Tack tack för det fina omdömet 🙏🏽🙏🏽🌸
Debbie var professionell med rak och tydlig kommunikation. Hennes flexibilitet, kunskap som mäklare, att hon var så tillmötesgående och vänlig gav lugn och ett förtroende, ingen fråga var för obekväm eller dum. Det positiva bemötandet och erfarenheten gjorde att vi även valde Debbie till vår försäljning. Betyget är fem utav fem, utan tvekan.
Tack så mycket för det fina omdömet Lina, både som säljare och köpare 🙏🏽🌸 Det är verkligen glädjande att läsa båda omdömena. Vi hörs vidare i processen 🤗
Debbie är väldigt kunnig, kompetent, snabb och engagerad. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Hej Annica, Tack så mycket för ditt fina omdöme 🌸 Verkligen fint att läsa. Vi hörs vidare i denna, men även processen för radhuset. Allt gott, Debbie
Trovärdig, kunnig och trivsam.
Tyvärr träffades vi bara en gång på första visningen men verkade kompetent och väldigt trevlig.
Hej Annica, Tack för lämnat omdöme 🌸 Vi hörs framåt i processen. Allt gott, Debbie
Så dedikerad genom hela processen. Superfint!
Hej Mia, Tack så mycket för omdömet 🌸 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
David har hjälpt mig och (min svärmor) i 3 olika affärer över 10 år. Hans lugna stil och korrekta uppträdande har givit mig och familjen ett gott intryck därför valde jag honom igen efter 10 år och jag är lika nöjd nu.
Debbie har genom hela processen varit tillgänglig och engagerad.
Hej Jan, Tack för ditt omdöme! 🙏🏽🌸 Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
proffsig, trevlig, svara på alla våra frågor.
Mycket kunnig och trevlig mäklare
Hej Helen, Tack så mycket för fint omdöme 🌸 Det gläder mig att läsa. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie
Debbie har varit tydlig, kunnig och väldigt trevlig. Jag uppskattar mycket att hon inte varit ”påträngande” och snackig under visningarna. Jag uppskattar att hon var närvarande, lätt att få svar av och lät oss titta i lugn och ro. Vid avtalskrivandet var hon också väldigt tydlig, kunnig och det var väldigt enkelt. Hon har under hela resans gång varit lätt att kommunicera med.
Hej Sari, Tack för det mycket fina omdömet 🌸 Det gläder mig verkligen att läsa. Ser fram emot att höras vidare i processen. Allt gott, Debbie
Mäklaren bemötte oss med ett lyhört, inkännande, trevligt och professionellt sätt. Att få vårt hus/tomt värderat och sålt av en mäklare med god lokal kännedom. David Hedenström motsvarade alla våra förväntningar och rekommenderas därför varmt. Vi är mycket nöjda.
Väldigt bra hantering av processen av honom som mäklare, proffs.
Snabb återkoppling på förfrågan om ev uppdrag och därefter möte. David är Inlyssnande, kunnig om Tyresö, en plan finns som förmedlas utan att påtvingas. Lovar inget som inte kan levereras.
Trygg och proffsigt i sitt bemötande. Kände mig mig nöjd med valet av mäklare direkt efter första mötet med Patric
Vid köp av bostad är kommunikation otroligt viktigt. Debbie har både varit snabb med svar och flexibel i sitt sätt att kommunicera med oss köpare. Dessutom har hon varit mycket tillmötesgående kring våra önskemål under hela processen.
Hej Frida, Tack så mycket för det fina omdömet 🌸 Det glädjer mig att höra. Ser fram emot att höras vidare i processen. Allt gott, Debbie
Mycket duktig och inlyssnande. Rekommenderas som mäklare
Hej Stig, Tack för att du även lämnade omdöme på mig som säljare 🙏🏽😊 Det uppskattar jag innerligt. Ha en fin dag så hörs vi framåt i processen. /Debbie