Debbie Hansson

Debbie Hansson

Debbie Hansson är mäklare på HusmanHagberg Tyresö Älta

Debbie Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Debbie Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.8. Debbie Hansson har haft 57 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

161 omdömen om Debbie Hansson

Sedan starten hos Reco 2020
Katja B
Gimmersta

Kan varmt rekommendera Debbie, hon är kompetent, professionell och inte minst väldigt trevlig och hjälpsam på alla sätt!

Marika F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Professionell och saklig. Alltid tillgänglig och gav löpande statusuppdateringar. Överträffade min förväntningar initial. Fick bra instruktioner på plats av vad som behövde fixas i just mitt hem innan fotograferingen och sedan kunde fotograferingen ske ganska omgående efter. Mindre nöjd med slutpriset mot vad som initialt pratats om och förväntats, men marknad var trög under hösten-vintern.

Svar från Debbie Hansson

Hej Marika, Tack så mycket för ditt genuina och konkreta omdöme! ⭐ Det gläder mig att läsa och jag hade såklart önskat att vi kunnat nå högre i slutpris. Vi hörs vidare i processen. Önskar dig en God jul 🎅🏽🎄 /Debbie

Mathias J
Gimmersta

Debbie är mycket kunnig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Hon är dessutom mycket trevlig.

Svar från Debbie Hansson

Hej Mathias, Tack så mycket för ett fint omdöme! ⭐ Det gläder mig att läsa att du haft en positiv upplevelse av mig. Vi hörs vidare i processen framåt. Önskar en God Jul 🎅🏽

Lars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö Centrum

Debbie Hansson var proffesionell och jobbade hårt för sin klient. - rekommenderas

Hej Lars, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Allt gott, Debbie

Nils Joakim B
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Gimmersta

Proffsig snabb, rak, effektiv och trevlig.

Svar från Debbie Hansson

Hej Joakim, Tack för ditt omdöme 🌸 Jag jobbar för att upprätthålla det nu när vi fortsätter processen ⭐ Allt gott, Debbie

Sarah D
Tyresö Centrum

Bra! Fick min lägenhet såld under tidspress. Allt gick bra. Hon är envis och trevlig!

Svar från Debbie Hansson

Hej Sarah, Tack för ditt omdöme 🌸 Ser fram emot att höras framåt. Allt gott, Debbie

Dzenad B
Tyresö Centrum

Debbie är första klass i sin roll. Hon ser säljarens och köparens bästa och lyckas hitta en lösning för alla. Trovärdig kompetent och lyhörd

Svar från Debbie Hansson

Hej Dzenad, Tack så mycket för ditt fina omdöme!! ⭐ Det har hela tiden varit mitt nöje att hjälpa er. VI hörs framåt. Allt gott, Debbie

Sabine A
Tyresö Centrum

Fantastisk bra hjälp, tydlig kommunikation och en toppen service!

Svar från Debbie Hansson

Hej Sabine, Tack så mycket för ditt fina omdöme 🌸 Det gläder mig att höra att din upplevelse av mig varit positiv. Vi hörs framåt! Allt gott, Debbie

Dennis W
Brevik

Rak ärlig och svarar alltid på alla frågor. Känns inte som att hon blir trött på ens frågor

Svar från Debbie Hansson

Hej Dennis, Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏🏽⭐ Skönt att du upplever mig och rak samt ärlig. Ser fram emot höras vidare i processen. Allt gott, Debbie

Kent Åke F
Sålde sitt hus med hjälp av Debbie Hansson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö strand

Noggrann. Bra information under resan.

Svar från Debbie Hansson

Hej Kent, Tack så mycket för ditt omdöme! 🌸 Det gläder mig att höra att du uppfattat mig som noggrann och att du fått bra information. Vi hörs vidare i processen. Allt gott, Debbie