Lova Georgsson

Lova Georgsson

Lova Georgsson är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Lova Georgsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Lova Georgsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 365 omdömen med ett betyg på 4.9. Lova Georgsson har haft 78 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

365 omdömen om Lova Georgsson

Sedan starten hos Reco 2020
Hannes F
Haga

Lova gav ett utmärkt intryck redan vid första mötet och överträffade våra förväntningar genom hela processen. Hon var alltid tillgänglig, kunnig och mycket trevlig att ha att göra med. Vi rekommenderar varmt att anlita henne!

Camilla S
Mariehem

Alltid snabb på att svara när man smsade eller ringde. Alltid trevlig och personlig och lagom "säljande".

Sanna K
Umedalen

Trevlig, engagerad och tillgänglig. Allt fungerade smidigt. Rekommenderas!

Johan R
Umedalen

Lova har inte bara infriat de förväntningar vi haft på vår försäljning, hon har överträffat dessa. Hjälpsam, tillgänglig, informerat oss i tid och otid :) Dock är detta det som varit viktigt för oss och vad vi uppskattar med Lova. Super nöjda och kan verkligen rekommendera Lova till våra bekanta.

Aapo I
Berghem

Kunnig och skarp mäklare som ger bra råd avseende försäljningen. Bra helhetsservice från mäklarfirman.

Ulla K
Sålde sitt hus med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Söderslätt

Tålmodig, vänlig, lyhörd, bra på checka av med oss vad vi tycker om olika val situationer under försäljningen..

Robert G
Sålde sitt hus med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Holmsund

Jag blev väl bemött av mäklaren som var noga med att ta reda på mina förväntningar. Jag har ett behov av att få personlig återkoppling kring hur det går med försäljningsprocessen, hur många som kontaktat mäklaren och märklarens uppfattning om hur seriösa köparna verkar osv. Jag önskade också en snabb försäljning, dvs att från Hemnetannonsen publicerades ville jag ha visning inom två veckor. Alla mina förväntningar uppfylldes och mäklaren verkar jobba dyngnets alla timmar veckans alla dagar. Jag kunde inte vara mer nöjd med mäklarens insats.

Anna Ä
Sandåkern

Trevligt bemötande, alltid väldigt snabb återkoppling! Lättsam att ha att göra med! Rekommenderas!

Sabina L
Sandåkern

Lova var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Jag rekommenderar Lova varmt.

Alva J
Tomtebo

Vi har en väldigt positiv erfarenhet av Lova. Hon är väldigt trevlig och kunnig. Hon hörde även av sig till oss när hon skulle ha visning av en lägenhet som liknade en som vi tidigare varit på visning på. Detta uppskattade vi väldigt mycket. Vi har ingen tidigare erfarenhet av att köpa lägenhet och Lova har hjälpt oss och förklarat hur allting fungerar. Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! Vi har fått den hjälp vi förväntade oss och ett väldigt trevligt bemötande.