Richard Öhman

Richard Öhman

Richard Öhman är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Richard Öhman har varit registrerad mäklare sedan 2008-05. Richard Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Öhman har haft 54 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Variationen, utmaningen och att vara den som knyter ihop affärer och drömmar och överträffar kundernas förväntningar.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har arbetat som mäklare i tio år och dessförinnan som säljare inom olika företag och inriktningar. Försäljning kommer naturligt för mig och jag är en person som aldrig ger upp! Tar jag på mig ett uppdrag brukar mina säljare känna sig trygga med att jag genomför uppdraget på bästa möjliga sätt.

Hur ser din drömbostad ut?
Här måste jag nog säga ett mindre och underhållsfritt hus där familjen mår bra.

2023-11 - 2024-10

316 omdömen om Richard Öhman

Sedan starten hos Reco 2017
Mattias C
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Vännäsby

Duktig, kunnig mäklare med svar på alla frågor man ställer. Man känner sig trygg med honom som mäklare.

Sivbritt L
Vännäsby

Vi är mycket nöjda med kontakten med Richard Öhman på H&H. Han har alltid varit tillgänglig, svarat på alla våra frågor, och i god tid informerat oss inför varje moment i husförsäljningen. Han har bidragit till att vår spännande "resa" till ett nytt boende blivit en enbart positiv upplevelse. SivBritt & Roland

Moa M
Tavelsjö

Vi har varit trygga med Richard från dag ett, vi har både sålt och köpt via Richard. Duktig på att återkoppla och föra en tydlig kommunikation . Otroligt engagemang!

Anette Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Jag blev alltid bra bemött av Rickard. Han levde upp till de förväntningar jag hade. Mina förväntningar av en mäklare är - bra bemötande, lätt att få tag på vid funderingar

Ulf Åke R
Väst På Stan

Kunnig och uppdaterad på marknaden.

Christer Alfons S
Backen

Upplever kunnighet, omtänksam som gett oss ett stort förtroende av Rickard Vi kommer att rekommendera honom

Rikard S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Exemplarisk och sympatisk mäklare. Har verkligen motsvarat mina förväntningar.

Kristian N
Haga

Ärlig, engagerad och går alltid att lita på.

Elisabet J
Umedalen

Engagerad och vänligt bemötande. Kunnig , ärlig och uppriktig.

Ludvig B
Berghem

Väldigt enkel att ha att göra med. Trevlig, bra kommunikation, och lätt att få tag på. Sammantaget mycket god service!