HusmanHagberg Umeå

HusmanHagberg Umeå

• BadgeEightYears
2 209
Ring 0904-70 00 Dela

Sedan starten 2008 har vi varit marknadsledande i sex år och i juli 2017 bytte vi mäklarkedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Vi är samma team som innan och du får som alltid bred kunskap, stort engagemang och passion från oss i din fastighetsaffär. HusmanHagberg är helt oberoende...

2209 omdömen om HusmanHagberg Umeå

Sedan starten hos Reco 2017

Robert G
Sålde sitt hus med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Holmsund

Jag blev väl bemött av mäklaren som var noga med att ta reda på mina förväntningar. Jag har ett behov av att få personlig återkoppling kring hur det går med försäljningsprocessen, hur många som kontaktat mäklaren och märklarens uppfattning om hur seriösa köparna verkar osv. Jag önskade också en snabb försäljning, dvs att från Hemnetannonsen publicerades ville jag ha visning inom två veckor. Alla mina förväntningar uppfylldes och mäklaren verkar jobba dyngnets alla timmar veckans alla dagar. Jag kunde inte vara mer nöjd med mäklarens insats.

Ekaterina Z
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Tomtebo

Vi upplevde vissa problem med misskommunikation. Fastigheten blev dock såld väldigt snabbt, vilket vi är nöjda med.

Ludvig H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Hansson en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Hängiven och mycket trevlig! Jobbade hårt för vad som blev en bra försäljning.

Anna Ä
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Sandåkern

Trevligt bemötande, alltid väldigt snabb återkoppling! Lättsam att ha att göra med! Rekommenderas!

Madeleine H
Haga

Han är proffsig och väl informerade oss om lägenheten. Men viktigaste han var en ärlig mäklare!

Ingeborg N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Proffsig och effektiv. Raka besked och tydlighet rakt igenom hela processen.

German D
Öbacka strand

Patrik bemötte oss på ett mycket trevligt sätt. Han svarade utförligt på alla våra frågor och gav oss de svar vi önskade. Han visade oss runt i alla utrymmen i lägenheten. På kontoret fick vi en tydlig genomgång av alla köpdokument som vi skulle signera.

Pia D
Öbacka strand

Fint bemötande av kunnig och proffsig mäklare Patrik. Enkelt och smidigt fast det är en så stor sak att köpa en lägenhet.

Pedro Christoffer L
Ersmark

Sebastian levde upp till alla förväntningar och mycket mer där till. Alltid tillgänglig, bra återkoppling och fantastiskt engagemang i hela försäljningsprocessen. Svårt att se att någon slår denna kille på fingrarna i service , positivitet och sitt proffsiga sätt att hantera en bostadsförsäljning. Det finns mäklare och elitmäklare. Sebastian är givet det sistnämnda.

Mattias C
Köpte sitt hus med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Vännäsby

Duktig, kunnig mäklare med svar på alla frågor man ställer. Man känner sig trygg med honom som mäklare.

Lovisa P
Köpte sitt hus med hjälp av Ilona Bergqvist en del av HusmanHagberg Umeå
Grisbacka

Ilona hade ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Fanns nära till hands vid frågor som kunde uppstå vilket uppskattades väldigt mycket. En snabb medlare mellan båda parter. Uppskattar även tiden/fokuset Ilona la på oss som köpare, då man många gånger på visningar/budgivningar känt att mäklaren enbart är där för säljarens skull. Så kändes det inte i det här fallet!

Sivbritt L
Vännäsby

Vi är mycket nöjda med kontakten med Richard Öhman på H&H. Han har alltid varit tillgänglig, svarat på alla våra frågor, och i god tid informerat oss inför varje moment i husförsäljningen. Han har bidragit till att vår spännande "resa" till ett nytt boende blivit en enbart positiv upplevelse. SivBritt & Roland

Oscar F
Grubbe

Rakt igenom exceptionell! Från bemötande, till hjälp under vägen i processen att hitta objekt och buda, till försäljningen. Lyhörd och pragmatisk. Allt överträffade våra förväntningar och var ett fantastiskt stöd i djungeln av bostadsköp. Dödade alla förutfattade meningar om mäklarskrået. Försäljningen genomfördes till perfektion. Kommer aldrig vilja anlita en annan mäklare, kort sagt.

Emma G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Andersson en del av HusmanHagberg Umeå
Grubbe

Trevligt och professionellt bemötande. Har goda kunskaper och det har känts smidigt och bra genom hela processen. Vi är supernöjda för all hjälp!

Sara M
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Holmsund

Patrik är pålitlig och har god kunskap om marknaden och bostadsprocessen. Han har hållit en öppen och tydlig kommunikation genom hela processen. Vi är super nöjda!

Isak S
Haga

Patrik var utmärkt, 10/10. Kunde inte ha blivit bättre. Bra jobbat!

Sabina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Sandåkern

Lova var professionell, kunnig och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Jag rekommenderar Lova varmt.

Maria B
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Norra Norrfjärden

Bara bra! Har varit trevlig och tillmötesgående.

Ivan F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Västra Ersboda

Vi har blivit väldigt bra bemötta, han har alltid varit möjlig att nå för funderingar och allt har gått supersmidigt.

Alva J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Tomtebo

Vi har en väldigt positiv erfarenhet av Lova. Hon är väldigt trevlig och kunnig. Hon hörde även av sig till oss när hon skulle ha visning av en lägenhet som liknade en som vi tidigare varit på visning på. Detta uppskattade vi väldigt mycket. Vi har ingen tidigare erfarenhet av att köpa lägenhet och Lova har hjälpt oss och förklarat hur allting fungerar. Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! Vi har fått den hjälp vi förväntade oss och ett väldigt trevligt bemötande.

Isabelle B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Ålidhem

Både köpte och sålde min lägenhet med Lova. Varit lika nöjd varje gång! Hon är så lätt att ha att göra med och förstod mig under både köp och säljprocessen

Marcus N
Mariehem

Jag blev bemött på ett trevligt och välkomnande sätt av Patrik. Mina förväntningar inför var att få mina frågor besvarade om bostaden och det tycker jag Patrik skötte utmärkt! Sammanfattningsvis så tycker jag Patrik gjorde ett bra jobb och hela köpet gick väldigt smidigt.

John I
Mariedal

Patrik var både proffsig och trevlig. Har bara bra saker att säga om honom

Moa M
Tavelsjö

Vi har varit trygga med Richard från dag ett, vi har både sålt och köpt via Richard. Duktig på att återkoppla och föra en tydlig kommunikation . Otroligt engagemang!

Gunilla N
Sålde sin bostad med hjälp av Jonas Andersson en del av HusmanHagberg Umeå

Jag tycker att Jonas är en mycket trevlig mäklare väldigt bra på att förklara allt som händer och kommer att hända väldigt sakligt

Egon T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ilona Bergqvist en del av HusmanHagberg Umeå
Västerslätt

Vi har tittat på flera lägenheter och träffat olika mäklare, men kände ganska direkt att Ilona var mer engagerad än de flesta vi mött innan. Bra driv och positiv energi. Eftersom vi aldrig har köpt bostad förut har det dykt upp många frågor längs vägen. Ilona har alltid svarat snabbt, oavsett vilken tid på dygnet vi har hört av oss. Vi har känt oss nöjda och trygga med henne genom hela resan!

Nina K
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Tomtebo

Vi är tacksamma för att ha Patrik som mäklare vid köpet av bostad och har bara positivt att säga. En engagerad, tydlig och väldigt trevlig mäklare 👍

Luong Thoai N
Böleäng

Sebastian is best! He has good knowledge of what he’s doing, good sense of markets and gave us good advices, very hard working and flexible with clients’s situations. Strongly recommend him👍👍

Hanna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Mariehöjd

Extremt trevlig och lätt att få tag på när man behöver honom! Väldigt behjälplig med allt under hela processen.

Malin H
Väst På Stan

Kunnig, lösningsfokuserad, trevlig och hjälpsam! Supernöjd med alla kontakt i samband med köp av ny bostad och försäljning av lägenhet.

Henning J
Västra Ersboda

Mycket trevlig hjälpsam med allt och verkar vara väldigt kunnig

Lukas N
Mariehöjd

Sebastian var oerhört behjälplig i samband med vårt första köp av lägenheten. Kunnig, närvarande och kompetent. Rekommenderas varmt.

Emma J
Mariehöjd

En mäklare som jobbar snabbt, är engagerad, professionell och trevlig! Vi är väldigt nöjd med hela processen som en försäljning av lägenhet innebär och kan varmt rekommendera Sebastian!

Arvid S
Sandåkern

Sebastian har varit fantastisk genom hela vår säljprocess och vi har fått precis det vi önskat av en mäklare. Han är professionell, trevlig, tillgänglig och ärlig. Vi kan varmt rekommendera Sebastian.

Linnéa H
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Djäkneböle

Öppen för alla mer och mindre dumma frågor en förstagångsköpare kan ha.

Moa Hulda Kristina F
Djäkneböle

Sebastian var noga, detaljerad och lugn när han gick igenom säljprocessen med oss. Han har hela tiden varit lyhörd lyssnat in våra åsikter, känslor och tankar när de kommer till husförsäljningen. Han är också påläst och uppdaterad om marknaden. Utifrån detta gör Sebastian relevanta och kloka förslag på hur huset bäst marknadsförs. Att dessutom först sätta vårt hus på "kommande" var klokt eftersom vi även där fick bekräftat den prissättning som Sebastian föreslagit. Sebastian har alltid varit noga med återkoppling...

Anton B
Umedalen

Sjukt bra bemötande. Mycket bra mäklare, koll på allt som är viktigt att veta. Lättsam. Man har höga förväntningar och det levde han upp till exemplariskt. Lätt att få tag på om man hade några funderingar, mycket hjälpsam. Syns att han gillar sitt jobb. Mycket proffsigt hela vägen

Lars Jimmy Andreas A
Söderslätt

Toppenbemötande, proffsig och alltid snabb återkoppling. Vi är mer än nöjda!

Kim A
Umedalen

Engagerad, professionell och hjälpsam.

Karl Einar N
Böleäng

Sebastian tog snabbt kontakt efter ifylld intresseanmälan att sälja vårt hus. Ett mycket professionellt bemötande, vid första värdering av hemmet och därefter genom hela processen, från start till klart. Sebastian har positiv energi och är tydlig i sin kommunikation. En uppskattad mäklare som jag varmt kan rekommendera!

Max L
Berghem

Väldigt positiv med ett bra bemötande. Sebastian var väldigt rak och ärlig samt proaktiv

Erika B
Öbacka strand

Sebastian var lättillgänglig, förtroendeingivande och ett gott bollplank vid mitt lägenhetsköp.

Jonas E
Mariehöjd

Bra och tydlig i sin kommunikation. Jobbar både för köpare och säljare och förmedlar en trygghet i försäljningen. Jag som köpare kan varmt rekommendera Sebastian i kommande affärer.

Emelie V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ilona Bergqvist en del av HusmanHagberg Umeå
Vännäsby

Ilona har varit otrolig på alla sätt och vis. Hon är kompetent, trevlig och väldigt engagerad, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Ilona!

Lars M
Tomtebo

Han gav ett proffsigt intryck. Snabba korrekta svar när vi undrade över något. Rekommenderar honom gärna.

Nina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ilona Bergqvist en del av HusmanHagberg Umeå
Vännäsby

En fantastiskt trevlig och mjuk mäklare som är som klippt och skuren till detta yrke! Supertrevlig, och kunde inte fått bättre bemötande!

Mathias H
Öbacka strand

Sebastian var väldigt trevlig och gav ett professionellt intryck. Han var duktig på att förklara varje steg i processen på ett tydligt sätt. Vi är väldigt nöjda med hur Sebastian och HusmanHagberg skötte hela försäljningen.

Anette Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Jag blev alltid bra bemött av Rickard. Han levde upp till de förväntningar jag hade. Mina förväntningar av en mäklare är - bra bemötande, lätt att få tag på vid funderingar

Ulf Åke R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Kunnig och uppdaterad på marknaden.

Christer Alfons S
Backen

Upplever kunnighet, omtänksam som gett oss ett stort förtroende av Rickard Vi kommer att rekommendera honom