HusmanHagberg Umeå

• BadgeNineYears
2 274
4.8
Ring 0904-70 00 Dela

Sedan starten 2008 har vi varit marknadsledande i sex år och i juli 2017 bytte vi mäklarkedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Vi är samma team som innan och du får som alltid bred kunskap, stort engagemang och passion från oss i din fastighetsaffär. HusmanHagberg är helt oberoende...

2274 omdömen om HusmanHagberg Umeå

Sedan starten hos Reco 2017

Lars C
Öst På Stan

Snabb återkoppling i ärendet och stort engagemang med försäljningen trots sval marknad.

Sandra E
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Stöcksjö

Patrik var under hela processen lyhörd och engagerad. Patrik kunde svara på många av våra frågor och funderingar kring att köpa och sälja bostad.

Erik Gustav W

Effektiv, professionell och tydlig

Sebastian L
Gimonäs

Detta är tredje bostadsaffären som Lova har mäklat åt mig och hon ger alltid samma trygga intryck. Smidigt, enkelt och proffsigt!

Mikael B
Mariehem

Hungrig, pålitlig och lyhörd. HusmanHagberg i Umeå ska vara tacksamma över att ha en sådan mäklare.

Anna B
Mariehem

Enligt min man har hon gjort ett mycket bra jobb. Han har haft kontakten med Maria.

Birgitta S
Mariehem

Jag är så tacksam över att Maria varit min mäklare. Hon är proffsig och har stor kunskap, jag har blivit mycket väl bemött. Alltid vänlig och tålmodig i kontakten mellan mig och köparen. Jag kan varmt rekommendera Maria som mäklare. / Birgitta

Martina M

Trevlig, hjälpsam och förtroendeingivande

Linda E
Grubbe

Fin i bemötande. Förtroendeingivande.

Elias P
Teg

Har bara bra saker att säga om Lova. Tillmötesgående, håller en uppdaterad, snabb med återkoppling, är realistisk med vad man kan förvänta sig och levererar därefter.

Linnea A
Böleäng

Väldigt trevligt och genuint bemötande.

Amanda L
Mariehem

Väldigt proffsig och vänlig mäklare! Gav bra information och höll oss uppdaterade under processen.

Gunnar J
Gimonäs

Tydlig, trevlig, påläst, empatisk.

Ida J
Grubbe

Maria var väldigt trevlig och jag blev väldigt bra bemött, efter visningen var hon väldigt snabb på att återkoppla och ge information.

Carl-Johan M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Lundström en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Proffsig och lyhörd, alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Lyssnade på våra önskemål men kom också med kloka rekommendationer som hjälpte oss i processen. Ett tryggt och smidigt samarbete.

Ulrica N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Lundström en del av HusmanHagberg Umeå
Tomtebo

Vi har blivit bemötta på ett mycket professionellt sätt av Nina. Hon har visat på ett gott förtroende, bra bemötande och snabb återkoppling. En trygg och bra försäljning som varit med i alla steg och visat stort engagemang. Jag skulle varmt rekommendera henne vidare!

Lars H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Västra Ersboda

Mycket seriös och duktig mäklare

Mattias O
Haga

Mycket professionell och väldigt kunnig mäklare som jag rekommenderar starkt.

Peter C
Sålde sitt hus med hjälp av Lova Georgsson en del av HusmanHagberg Umeå
Degernäs

Lova är en mäklare i toppklass! Hon är tydlig, engagerad och sätter realistiska förväntningar, vilket skapar en trygg och smidig försäljningsprocess. Jag uppskattade hennes kontinuerliga uppdateringar och professionella bemötande. Om jag säljer igen är hon mitt självklara val!

Maja-Lena S
Vännäsby

Mkt bra. Lätt att få kontakt med. Återkopplar ofta. Supertrevlig.

Angelina I
Mariehem

Trevlig, kunnig och mån om både säljare och köpare. Processen bra snabb, smidig och enkelt få kontakt med mäklaren.

Hanna Erika E
Väst På Stan

Sebastian är kompetent, trygg och mån om både mig som säljare men även köparen på ett sätt som ger bästa förutsättningarna för ett gott samarbetsklimat.

Ronja B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Haga

Det var en väldigt smidig affär och jag fick ett jättebra bemötande med snabba svar av Sebastian. Han var väldigt hjälpsam och det märks att han gör det där lilla extra för sina kunder. Lättsam och på hugget, rekommenderar honom starkt.

Alexander O
Tomtebo

Lätt att kommunicera med vilket gjorde försäljningen jätte smidig!

Sophia Å
Ålidhem

Även om det är en stressad process för säljaren behöll han lugnet och peppade, gav oss råd och tips genom hela försäljning. Professionell minst sagt, men också öppen och lätt att prata med om eventuell oro och mötte oss fint i processen.

Christina G
Västra Ersboda

Patrik ger en trygg och noggrann information. De förväntningar vi hade uppfylldes med råge. Jag tyckte det var bra att försäljningen gick snabbt och enkelt. Patrik har gjort ett mycket bra jobb som jag kan väl rekommendera till andra. Tack!

Mimi Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Nyberg en del av HusmanHagberg Umeå
Obbola

Blev alltid bra bemött av Patrik och han var positiv till en lösning under hela perioden och tillgänglig för samtal och sms i upp och nedgångar. Han inger trygghet och förtroende och gjorde köpet till den affären vi drömt om! Tack 🙏

Nicolas L
Tomtebo

Supernöjd med Patrik helt enkelt!

Josefine V
Mariehem

Patrik Nyberg har visat stort engagemang vid försäljningen av vår lägenhet. Han har varit trevlig, lättillgänglig och hållit oss informerade under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Patrik som mäklare.

Ann-Chatrine Z
Skrev om HusmanHagberg Umeå

Patrik på Husman och Hagberg är verkligen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5:5) Superbra service, seriös, positiv, mkt kunnig och ett gott stöd genom hela processen 🌹 Har bra mycket gott att säga!

Linus M
Dragonfältet

Trevlig och kompetent. Har stundtals gånger saknat en kontinuerlig kommunikation och insikt i försäljnings status.

Pär A
Sandåkern

Trevlig kunnig och tillmötesgående med snabba svar på frågor.

Johanna E
Mariedal

Vi är väldigt nöjda med Lova. Hon var mäklare när vi köpte lägenheten och gav redan då ett gott intryck. Blev ett självklart val när vi skulle sälja. Professionell och kompetent, vi känner oss trygga i vårt val av mäklare.

Germund S
Väst På Stan

Lova är kommunikativ och engagerad. Hon ser till att ta reda på information som eventuellt saknas. Har ställt upp med en extra visning vilket uppskattas.

Katarina S
Väst På Stan

Bra bemötande, hjälpsam vid frågor och funderingar

Db Efter Kerstin T
Tomtebo

Mycket engagerad, aktiv och snabb på att hitta lösningar för att underlätta för både säljare och köpare.

Joachim L
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Andersson en del av HusmanHagberg Umeå
Grubbe

Proffsigt, okomplicerat och jordnära.

Villiam R
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Umeå
Tavleliden

Ilona är kunnig och engagerad vilket gjorde hela husköpet tryggt och smidigt. Proffsig, lyhörd och trevligt bemötande! :)

Bim Anna Agneta E
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Umeå
Tavleliden

Iliona är fantastiskt proffsig! Trevlig, glad och rak! Inga konstigheter och tydlig i genom hela processen! En riktig stjärna!

Tobias K
Tomtebo

Lova var trevligt och mycket förtroendeingivande. Lägenheten blev såld snabbt.

Karin M
Tomtebo

Engagerad, snabb på att höra av sig

Oscar S
Väst På Stan

Maria Hansson på Husman Hagberg Umeå gav ett fantastiskt bemötande från start till mål. Hon var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och vägledning. Hennes lyhördhet och genuina engagemang gjorde hela försäljningsprocessen smidig och trygg. Jag hade höga förväntningar på en mäklare som kunde hantera försäljningen av min bostad på Kvarnvägen 3A med stor kompetens, tydlig kommunikation och ett starkt driv – och Maria överträffade dem alla. Hon skötte allt med precision och fick till en framgångsrik...

Helena N
Mariehem

Angagerad, positiv, lätt att nå, flexibel, känns tryggt med Sebastian.

Camilla B
Tomtebo

Är tredje gången vi använder oss av Husman Hagberg och andra gången vi väljer att ta hjälp av Ilona. Bra råd under en svår period marknadsmässigt. God kommunikation under hela försäljningsprocessen och genomförande av snabba beslut. Vi kan varmt rekommendera Iilona.

Richard L
Tomtebo

Ilona har under rådande marknadsläge gett bra och tydliga råd, som gjort att vi kunnat ta dom beslut som krävdes för att utfallet skulle bli så bra som möjligt. Så Ilona har som vid tidigare tillfällen levt upp till våra högt ställda förväntningar. //Richard Lundgren

William N
Västra Ersboda

Vi var på flera visningar med Patrik innan vi hittade rätt objekt. Han har vid samtliga tillfällen varit rak, mycket trevlig och snabb på att ge återkoppling. För oss som förstagångsköpare har han varit lyhörd och förmedlat en trygghet genom samtliga delar av processen.

Leopold H
Haga

Väldigt bra! Maria har varit väldigt trevlig och duktig. Hon svarar alltid snabbt och ger ett tryggt intryck!

Carl Josef Mikael C
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Umeå
Västerslätt

Vi är väldigt nöjda med Ilona, hon är lätt att prata med och kunnig. Det har varit över vår förväntan hela vägen från start till mål.

Kristofer Ö
Berghem

Maria hjälpte oss tålmodigt genom en utdragen och komplicerad försäljning av vår lägenhet i Umeå. Maria hade hela tiden en glad och positiv ton genom hela proceduren där hon fick dra ett tungt lass då vi inte själva hade möjlighet att vara på plats.

Christer A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Richard Öhman en del av HusmanHagberg Umeå
Vännäsby

Mycket professionell i sin uppträdande. Gav kontinuerligt och tydlig information. Mycket nöjd.