Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt

Sebastian Nordtvedt är mäklare på HusmanHagberg Umeå

Sebastian Nordtvedt har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Sebastian Nordtvedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Nordtvedt har haft 71 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

255 omdömen om Sebastian Nordtvedt

Sedan starten hos Reco 2022
Ingeborg N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Väst På Stan

Proffsig och effektiv. Raka besked och tydlighet rakt igenom hela processen.

Pedro Christoffer L
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Ersmark

Sebastian levde upp till alla förväntningar och mycket mer där till. Alltid tillgänglig, bra återkoppling och fantastiskt engagemang i hela försäljningsprocessen. Svårt att se att någon slår denna kille på fingrarna i service , positivitet och sitt proffsiga sätt att hantera en bostadsförsäljning. Det finns mäklare och elitmäklare. Sebastian är givet det sistnämnda.

Oscar F
Grubbe

Rakt igenom exceptionell! Från bemötande, till hjälp under vägen i processen att hitta objekt och buda, till försäljningen. Lyhörd och pragmatisk. Allt överträffade våra förväntningar och var ett fantastiskt stöd i djungeln av bostadsköp. Dödade alla förutfattade meningar om mäklarskrået. Försäljningen genomfördes till perfektion. Kommer aldrig vilja anlita en annan mäklare, kort sagt.

Maria B
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Norra Norrfjärden

Bara bra! Har varit trevlig och tillmötesgående.

Luong Thoai N
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Böleäng

Sebastian is best! He has good knowledge of what he’s doing, good sense of markets and gave us good advices, very hard working and flexible with clients’s situations. Strongly recommend him👍👍

Hanna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Nordtvedt en del av HusmanHagberg Umeå
Mariehöjd

Extremt trevlig och lätt att få tag på när man behöver honom! Väldigt behjälplig med allt under hela processen.

Malin H
Väst På Stan

Kunnig, lösningsfokuserad, trevlig och hjälpsam! Supernöjd med alla kontakt i samband med köp av ny bostad och försäljning av lägenhet.

Lukas N
Mariehöjd

Sebastian var oerhört behjälplig i samband med vårt första köp av lägenheten. Kunnig, närvarande och kompetent. Rekommenderas varmt.

Emma J
Mariehöjd

En mäklare som jobbar snabbt, är engagerad, professionell och trevlig! Vi är väldigt nöjd med hela processen som en försäljning av lägenhet innebär och kan varmt rekommendera Sebastian!

Arvid S
Sandåkern

Sebastian har varit fantastisk genom hela vår säljprocess och vi har fått precis det vi önskat av en mäklare. Han är professionell, trevlig, tillgänglig och ärlig. Vi kan varmt rekommendera Sebastian.