Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg Vallentuna

Jesper Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Jesper Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Lindqvist har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att arbeta som mäklare är att få det genuina "Tacket" när du hjälpt människor genom viktiga skeden i livet. Att i sådana situationer dessutom lyckas överträffa någons förväntningar är en kick som är få förunnat.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min starka sida är att jag snabbt kan bygga ett förtroende. Jag har alltid varit övertygad om att bra affärer byggs på stor tillit. Att besitta just dom verktygen är enligt mig den viktigaste egenskapen hos en fastighetsmäklare. Om du vill se fler anledningar till varför du ska välja just mig kan du läsa mina omdömen här på Reco.

Vad vet vi inte om dig?
Jag är fortfarande aktiv inom ishockeyn och spelar idag efter uppehåll på 6 år i Ormsta HC.

2023-11 - 2024-10

250 omdömen om Jesper Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2018
Annika G
Lindholmen

Vi tog kontakt då vi var intresserade av ett hus som han var mäklare för. Jesper har varit superproffsig och trevlig från start till slut. Vi kommer även anlita honom vid försäljningen av vårt hus. Han är toppen!

Anette E
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Lindholmen

Vi är oerhört nöjda med Jesper som mäklare vid vår husförsäljning. Jesper är alltid tillgänglig, engagerad och ger ett seriöst intryck från start till mål. Hans professionalism och noggrannhet gjorde hela processen smidig och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Vi kan varmt rekommendera Jesper till alla som letar efter en pålitlig och skicklig mäklare!

Cathrine W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Södra Haga

Jesper har varit en trygghet och stöd genom hela processen för mig som säljare. Han är kunnig och ar sig tid för både säljare och köpare och är mån om att det blir bra för båda parter. Jag kan varmt rekommendera Jesper!

Kimberley Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Toppen! Lätt att ha att göra med, trevlig och kunnig.

Linn E
Täby Centrum

Vi har blivit bemötta väldigt väl av Jesper. Han är proffsig och uppdaterar oss om allt som händer i processen. Vi har känt oss trygga med honom från start till mål. Kan verkligen rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad.

Carol R
Västra Bällsta

Det är 3:e gången jag anlitar Jesper som mäklare, så det talar för sig själv. Helt fantastisk, jobbar hårt för att affären ska bli så bra och smidig som möjligt både för säljare och köpare. Väldigt noggrann och informativ, otroligt kunnig och återkopplar snabbt vid frågor och funderingar.

Patrik O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Västra Bällsta

Ett väl och korrekt bemötande, tog behandling av personuppgifter på ett seriöst sätt.

Maja S
Kragstalund

Jag har både köpt (två gånger) och sålt (en gång) via Jesper. Han är en väldigt duktig mäklare med god lokalkännedom. Kunnig, serviceinriktad, noggrann, hjälpsam och trevlig. Jag rekommenderar honom verkligen till alla som ska sälja och köpa!

Andreas J
Uthamra

Jesper Lindqvist har varit toppen som säljande mäklare, och varit snabb och kommunikativ mellan oss och säljaren av huset!

Eva H
Vallentuna Bällsta

Jag har stort förtroende och upplever att Jesper skapat rimliga förväntningar inför försäljningen. Jag har alltid blivit trevligt bemött . Jesper känns väldigt professionell och jag kommer definitivt rekommendera honom i framtiden.