She is a good broker, and supported us to go through the whole process.
Linda Tingvall
Linda Tingvall är mäklare på HusmanHagberg Täby
.Linda Tingvall har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Linda Tingvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Tingvall har haft 20 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
36 omdömen om Linda Tingvall
Trevligt korrekt och bra bemötande.
Vi köpte ett hus som hon förmedlade i april iår. Om man tittar på hela köpupplevelsen så var vi nöjda, dock tyckte vi det fanns rum för förbättringar i dessa aspekter: - Det var svårt att få svar på frågor före visningen - Det kändes tydligt när vi gav offerten (vi var de enda i processen) att det enda målet var att få så högt pris som möjligt. Det är så det oftast blir förstås men vi hade tidigare också varit med i vissa budgivningar där andra mäklare fokuserade på att slutpriset skulle kännas lagomt för både säljare...
Blev bemött på ett trevligt och alert. Alla förväntningar blev bara bättre än förväntat 👍🏻 Försäljningen gick fort och smidigt. Allt gick mycket bra.
På en svag marknad, där andra misslyckats, har Linda med energi och driv lyckats föra affären i mål. Det har känts tryggt att få raka besked och känna att mäklaren har en plan och vet vad hon sysslar med. Jag rekommenderar varmt att kontakt Linda när ni ska sälja er fastighet.
Proffsigt och trevligt och ärligt. Kunnig vad kunde bedöma
Vilken vecka! Förra lördagen kom annonsen ut som ”på gång”. På söndagen bokade Linda en visning till på måndag. Vi gick ut och åt middag under tiden. På tisdag förmiddag kom ett sms med det första budet. Linda föreslog att vi skulle gå halva vägen var och bad om en liten justering. Förslaget accepterades av köparna. På tisdagskvällen skrev vi överlåtelseavtal och på fredagen var handpenningen på mäklarkontot. Som sagt - vilken vecka!! Vi är väldigt nöjda med den insats som Linda har gjort för oss. Sanna och Björn
Bra och korrekt vägledning under en svår marknad, en befintlig spekulantlista och rätt åtgärder för att få kontakt med fler köpare resulterade i en lyckad försäljning av mitt hus.
Linda har skött sitt uppdrag förträffligt. Hon är kunnig och mycket tillmötesgående. Har bra kontakt med kunder. Anpassningsbar vad gäller tider för visning etc.. Rekommenderar henne på det varmaste. Med vänlig hälsning Ulla-Britta Sjöström
Kundfokuserad, vänlig och ger ett kompetent intryck av mäklarjobbet. Det är bara att ge ett bra bra omdöme.