Jag köpte ett hus via August och sedan anlitade jag honom för att sälja mitt hus. Jag är överlag väldigt nöjd med hans hjälp. Han är professionell, kunnig och lyhörd, vilket gjorde hela processen mycket enklare. Han har varit tillgänglig och höll mig uppdaterad vilket kändes tryggt. Tack August!
August Stendahl
August Stendahl är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.August Stendahl har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. August Stendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. August Stendahl har haft 71 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
118 omdömen om August Stendahl
Det var en jättebra mäklar som var trevlig och väldigt aktiv och gav mycket information som vi kunde använda för att kunna sälja snabbare.
Bra bemötande, aktiv och professional
Väldigt bra bemötande. Hade höga förväntningar och det levde dem upp till. Ett allmänt bra och proffsigt bemötande.
Duktig mäklare inget att klaga på professionellt
Trevlig, serviceminded, lättillgänglig och korrekt.
Bra bemötande, snabba svar, tillgänglighet
Väldigt professionell, trevlig och pålitlig mäklare som kan sitt arbete. Jag är jättenöjd med hur allt gick till och kan starkt rekommendera August.
Fantastisk bemötande, återkopplande, informerande och inspirerande. Framförallt kunnig person!
August är trevlig person och hjälpsam och kunde svara på alla frågor jag hade