Joakim Israelsson

Joakim Israelsson

Joakim Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Västerås

Joakim Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Joakim Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Israelsson har haft 55 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

117 omdömen om Joakim Israelsson

Sedan starten hos Reco 2023
Anna S
Lybeck/Frösåker

Joakim har bemött oss på ett mycket trevlig och personligt och enkelt sätt vilket vi har uppskattat mycket. Det har varit enkelt att få svar på frågor och Joakim har varit tydlig i alla steg av affären. Jag förväntar mig ett enkelt tydligt bemötande vilket Joakim kände av och har levt upp till mycket väl! Vi är mycket nöjd med affären och processen fram till köpet! Stort tack!

Mats S
Lybeck/Frösåker

Trevlig. Ger god service. Kunnig.

Eva B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Öster Mälarstrand

Trevligt bemötande, allt flöt på lätt och bra.

Jennie M
Öster Mälarstrand

Trevlig mäklare med ett gott bemötande.

Eva Hellen Margareta A
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Norra Gryta

Human, varm och trevlig, vilket ingav ett stort förtroende inför vår försäljning. Alltid tillgänglig, såg/förstod vår situation.

Anders Håkon A
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Norra Gryta

Mycket kompetent mäklare med sina kunder i fokus.

Marcus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Israelsson en del av HusmanHagberg Västerås
Västermalm

Bra upplevelse från första möte till genomförd försäljning.

Kimberly C

Gott bemötande och smidig affär! Rekommenderar Joakim som mäklare

Liana W
Öster Mälarstrand

Joakim är professionell och har alltid kunden i fokus. Tydlig med planering och genomförande av projekten. Är sympatisk, trevlig, och bygger en förtroendegivande relation. Möter sina kunder på ett ödmjukt sätt, märks att han har ett genuint intresse för sitt arbete. Kommer absolut ta hjälp av honom i framtiden. Rekommenderas varmt!

Ramsey J
Hälleborg

Joakim was good agent, professional and helpful.