Human, varm och trevlig, vilket ingav ett stort förtroende inför vår försäljning. Alltid tillgänglig, såg/förstod vår situation.
Joakim Israelsson
Joakim Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.Joakim Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-02. Joakim Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Israelsson har haft 62 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
113 omdömen om Joakim Israelsson
Mycket kompetent mäklare med sina kunder i fokus.
Bra upplevelse från första möte till genomförd försäljning.
Gott bemötande och smidig affär! Rekommenderar Joakim som mäklare
Joakim är professionell och har alltid kunden i fokus. Tydlig med planering och genomförande av projekten. Är sympatisk, trevlig, och bygger en förtroendegivande relation. Möter sina kunder på ett ödmjukt sätt, märks att han har ett genuint intresse för sitt arbete. Kommer absolut ta hjälp av honom i framtiden. Rekommenderas varmt!
Joakim was good agent, professional and helpful.
Vänligt och proffsigt bemötande.
Joakim fick vårt förtroende ett år innan vi valde att sälja lägenheten vid ett fantastiskt möte där även mäklarassistenten Elin deltog. En tid efter mötet valde vi att avvakta med försäljning av olika anledningar och där har både Joakim och Elin varit helt otroliga med deras bemötande. De har varit förstående och avvaktande men under ett års tid har de ändå hört av sig och kollat läget hur vi känner och även hur vi mår. När vi väl bestämde oss för att sätta igång med försäljningen var de snabba på bollen och sålde vår lägenhet...
Joakim har bemött oss med otrolig kunskap samtidigt som vi känner att han varit väldigt personlig, otroligt professionell! Vi har även haft kontakt med Elin på HusmanHagberg som varit otroligt värnande om våra känslor kring det nervösa köpet och med en lugnande hand fått det hela att bli en trygg upplevelse.
Joakim var en trygg och tillgänglig hjälp genom hela processen. Han var lyhörd för mina tankar och funderingar. Joakim tog hand om min försäljning på bästa sätt. Jag skulle absolut anlita honom igen.