Human, varm och trevlig, vilket ingav ett stort förtroende inför vår försäljning. Alltid tillgänglig, såg/förstod vår situation.
HusmanHagberg Västerås
Här hos oss på HusmanHagbergs kontor i vackra Västerås hittar du kompetenta mäklare med det lilla extra engagemanget. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig genom bostadsaffären - och gör det med passion! Självklart är vi fria från banker och försäkringsbolag för att affären ska kunna anpassas efter...
528 omdömen om HusmanHagberg Västerås
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket kompetent mäklare med sina kunder i fokus.
Bra upplevelse från första möte till genomförd försäljning.
Gott bemötande och smidig affär! Rekommenderar Joakim som mäklare
Trevlig pålitlig service och god kunskap.
Jag är mycket nöjd med hur Lena Steding-Lundberg skötte försäljningen av min bostad! Marknadsföringen var professionell och lockade många spekulanter. Jag vill lyfta fram hennes fantastiska kommunikation och enganemang under hela försäljningsprocessen, hon gav mig värdefulla tips om hur jag skulle förbereda huset inför försäljningen.
Trevlig ,tydlig och lite tjatig och det är precis det jag behövde
August överträffade alla förväntningar och gjorde så att mitt första bostadsköp kändes väldigt tryggt och säkert. Lättillgänglig och tog sig tiden att visa oss att svara på frågor och funderingar.
Joakim är professionell och har alltid kunden i fokus. Tydlig med planering och genomförande av projekten. Är sympatisk, trevlig, och bygger en förtroendegivande relation. Möter sina kunder på ett ödmjukt sätt, märks att han har ett genuint intresse för sitt arbete. Kommer absolut ta hjälp av honom i framtiden. Rekommenderas varmt!
Vänlig själ som verkligen månar om att allt skall gå snabbt och smidigt för en som säljare! Håller koll på allt, oerhört lyhörd & noga. Alltid anträffbar, återkopplar hela tiden, påminner & hjälper till ut över det vanliga. Super kompetent & vi är jätte tacksam att vi har haft honom som mäklare! Rekomenderar starkt.
Vi valde August som mäklare för att han hade sålt flest lägenheter i det aktuella området. Han var påläst och insatt i prisbilden på övriga objekt som hade sålts. Vi hade 1 st visning och han hittade en köpare direkt. Otroligt proffsig i sin yrkesroll. Kan verkligen rekommendera!
Duktig och ambitiös mäklare. Tillmötesgående och trevlig.
Timely and good communication and explained things actively and clearly.
Mycket underbar mäklare! Hjälpte oss utöver vad man kan räkna med.
Joakim och Kati, tack snälla! Vilken fin resa vi gjort tillsammans. Ser fram emot en kaffe på altanen till våren! Stora kram till er båda!
Bara positiva erfarenheter, bra bemötande och tillmötesgående
Joakim was good agent, professional and helpful.
Tycker att vi fick ett bra bemötande. Det var lätt att få tag på honom. Lätt att ha att göra med. Vi fick till en sann och bra affär. Bra flexibilitet när vi ville se objektet utanför ordinarie isning.
August är en trevlig, duktig och hungrig mäklare! Han sålde vår lägenhet innan visning och såg till att processen vart så snabb och smidig som möjligt för oss. Rekommenderas starkt!!
Vad var bra? Han är positiv och tillgänglig. Är han bra? Nja. Otydlig i vissa frågor. Svarar inte till oss som köpare iaf efter att köpet genomförts.
Professionell, välmöttande, se till kundens önskemål.
Han är en mycket respektabel personlighet, intelligent och ett utmärkt sätt att vinna kundernas förtroende. Hans arbete präglas av organisation och känsla för detaljer. Vi önskar honom en framtid full av framgång..
August jobbar på ett väldigt behagligt sätt. Man kände sig aldrig överväldigad med frågor och han fanns alltid tillgänglig. Mycket bra bemötande och arbetar snabbt och med ett proffesionellt stöd. Mycket bra !
Jätteduktig, trevlig och proffesionell. Väldigt lyhörd om våra önskemål
En mäklare som hjälpt hela vägen genom försäljningen före, under och efter för att det ska gå så smidigt som möjligt för kunden. Tydlig kommunikation kring erbjudande från mäklaren och förväntningar på kunden.
It was really good and has explained about the facts in a language we can understand I really appreciate his patience and his honesty which has made us to take a decision to buy this Villa
Han är bekväm med att hantera honom, du kan lita på honom och han är snabb att svara.
Professionellt, seriöst och lyssnande
Vänligt och proffsigt bemötande.
Joakim fick vårt förtroende ett år innan vi valde att sälja lägenheten vid ett fantastiskt möte där även mäklarassistenten Elin deltog. En tid efter mötet valde vi att avvakta med försäljning av olika anledningar och där har både Joakim och Elin varit helt otroliga med deras bemötande. De har varit förstående och avvaktande men under ett års tid har de ändå hört av sig och kollat läget hur vi känner och även hur vi mår. När vi väl bestämde oss för att sätta igång med försäljningen var de snabba på bollen och sålde vår lägenhet...
Joakim har bemött oss med otrolig kunskap samtidigt som vi känner att han varit väldigt personlig, otroligt professionell! Vi har även haft kontakt med Elin på HusmanHagberg som varit otroligt värnande om våra känslor kring det nervösa köpet och med en lugnande hand fått det hela att bli en trygg upplevelse.
Joakim var en trygg och tillgänglig hjälp genom hela processen. Han var lyhörd för mina tankar och funderingar. Joakim tog hand om min försäljning på bästa sätt. Jag skulle absolut anlita honom igen.
August ger ett ett förtroendeingivande intryck och är en duktig mäklare. Trevlig, lyhörd och lyssnar in. Vi kan varmt rekommendera August Stendahl som mäklare.
Min erfarenhet med Joakim är bara positiv. Vi har bara haft några samtal och träffats en gång, och dessa gånger har fått mig att känna en viss trygghet. Joakim har varit lätt att prata med och varit väldigt bra på att förklara hur saker och ting fungerar, speciellt då vi gick igenom överlåtelseavtalet. Detta uppskattade jag extra mycket då jag tycker språket i dessa avtal är svårtolkade. Även om processen gick väldigt snabbt så har den bra kommunikationen med Joakim gjort att det har känts som en bra och smidig affär.
Joakiim är en toppen mäklare,som kan sitt jobb
Förtroendeingivande och trevligt bemötande. Joakim har tidigare sålt lägenheter i fastigheten och har bra insikt i föreningen vilket underlätta försäljningen. Snabb, enkel och smidig försäljning. Vi är jättenöjda med all hjälp.
Mycket professionellt bemötande, hon påtvingar oss inte sin åsikt, hon lyssnar bara och föreslår lösningar. Svarade på alla frågor och tvivel.
Hej Magdalena, tack snälla för den fina bedömningen. Er bostad är så fantastisk och var ett sant nöje att presentera för marknaden. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla den vidare till de nya köparna. Och lycka till med er nya bostad! <3
August har hållit fokus på rätt saker under all uppföljning med oss som köpare. Han ser till att hålla sig själv och oss uppdaterade och slarvar inte med uppföljningen för att se till att vi har den info vi behöver. Bara gott att säga!
Otroligt bra bemötande! August är alltid trevlig, informativ, tydlig, driven och positiv - precis det man önskar i en mäklare. Jätte bra återkoppling, kände mig trygg med August genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderar varmt!!
Han är mycket trevlig, tillmötesgående och tydlig! Jag hade stora förväntningar och med hans hjälp lyckades jag göra snabba affärer!
Lena är trevlig, saklig, hjälpsam hon har koll på läget. Är väldigt nöjd med henne. Man blev väl bemött utav henne.
Väldigt trevlig! Hjälpsam! Vet vad hon pratar om! Man får förtroendet för henne!
Trevligt bemötande, snabb visning, tätt kontakt, tydlig och bra återkoppling i hela processen.
En personlig och proffsig mäklare som hanterar sina uppdrag på ett exemplariskt sätt.
Min erfarenhet av August Stendahl är allt igenom positiv från det första mötet till försäljning.
Lena kom mycket väl förberedd till vårt första möte. Därför valde jag henne istället för en mäklare från en annan firma, som jag talat med innan. Lena lotsade mig, med van hand, genom denna nya, och lite skrämmande process. Jag har känt mig trygg med henne.
Kära Lotta, Tack snälla för att du tog dig tid och gav mig ett omdöme. Vet att du har, och har haft mycket omkring dig. Och tack för de fina orden! Trygghet är viktigt och jag kände detsamma med dig. Tillsammans tog vi stegen! Stor kram till dig Lotta! 🌸
Lugn, trevlig och påläst! Vi är jättenöjda, tack för allt Joakim!
Vi bjöd på ett hus vi tyckte om men vann inte. Två veckor senare blir vi kontaktade av mäklaren som hittat ett likvärdigt hus på samma gata som hjälper oss att köpa ut det direkt, innan publicering. Snabbt och enkelt.
Kanon duktig mäklare, sakkunnig och professionell. Husmanhagberg och Joakim som mäklare var ett självklart val vid försäljning av huset.
Bra och proffsig. Nätverk av kunder som möjliggör en snabb och smidig affär
Bästa Lena!!! Ett sånt bra bemötande från början till slut, Så engagerad och proffsig återkopplar snabbt. Rekommenderar verkligen. Vänligen Sirkka
Tack Sirkka! Det har varit både en rolig och spännande tid tillsammans med dig. Och så glad att du också fann ditt nya hem så snabbt. Nu startar ett nytt kapitel i ditt liv. ♥️♥️♥️ Tack fina.