Trevlig pålitlig service och god kunskap.
Lena Steding-Lundberg
Lena Steding-Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Västerås
.Lena Steding-Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Lena Steding-Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 5.0. Lena Steding-Lundberg har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
42 omdömen om Lena Steding-Lundberg
Jag är mycket nöjd med hur Lena Steding-Lundberg skötte försäljningen av min bostad! Marknadsföringen var professionell och lockade många spekulanter. Jag vill lyfta fram hennes fantastiska kommunikation och enganemang under hela försäljningsprocessen, hon gav mig värdefulla tips om hur jag skulle förbereda huset inför försäljningen.
Trevlig ,tydlig och lite tjatig och det är precis det jag behövde
Mycket underbar mäklare! Hjälpte oss utöver vad man kan räkna med.
Joakim och Kati, tack snälla! Vilken fin resa vi gjort tillsammans. Ser fram emot en kaffe på altanen till våren! Stora kram till er båda!
Mycket professionellt bemötande, hon påtvingar oss inte sin åsikt, hon lyssnar bara och föreslår lösningar. Svarade på alla frågor och tvivel.
Hej Magdalena, tack snälla för den fina bedömningen. Er bostad är så fantastisk och var ett sant nöje att presentera för marknaden. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla den vidare till de nya köparna. Och lycka till med er nya bostad! <3
Lena är trevlig, saklig, hjälpsam hon har koll på läget. Är väldigt nöjd med henne. Man blev väl bemött utav henne.
Väldigt trevlig! Hjälpsam! Vet vad hon pratar om! Man får förtroendet för henne!
En personlig och proffsig mäklare som hanterar sina uppdrag på ett exemplariskt sätt.
Lena kom mycket väl förberedd till vårt första möte. Därför valde jag henne istället för en mäklare från en annan firma, som jag talat med innan. Lena lotsade mig, med van hand, genom denna nya, och lite skrämmande process. Jag har känt mig trygg med henne.
Kära Lotta, Tack snälla för att du tog dig tid och gav mig ett omdöme. Vet att du har, och har haft mycket omkring dig. Och tack för de fina orden! Trygghet är viktigt och jag kände detsamma med dig. Tillsammans tog vi stegen! Stor kram till dig Lotta! 🌸
Bästa Lena!!! Ett sånt bra bemötande från början till slut, Så engagerad och proffsig återkopplar snabbt. Rekommenderar verkligen. Vänligen Sirkka
Tack Sirkka! Det har varit både en rolig och spännande tid tillsammans med dig. Och så glad att du också fann ditt nya hem så snabbt. Nu startar ett nytt kapitel i ditt liv. ♥️♥️♥️ Tack fina.