Ingwallköket AB

Ingwallköket AB

ingwallkoket.se
  • BadgeSixYears
4.8

Vi har billiga måttanpassade kvalitetsluckor som passar till alla köksstommar och kan också hjälpa dig med lättöppnade rullådor (går även att montera i befintliga stommar). Självklart har vi också köksluckan Du vill ha om Du väljer att helt bygga och renovera om ditt kök. Köksluckor och kökslådor byts på en dag och du kan utnyttja...

314 omdömen om Ingwallköket AB

Sedan starten hos Reco 2013

Anna C
Skrev om Ingwallköket AB

Vänligt & proffsigt. Allt har fungerat enligt förväntningarna. Väldigt bra & proffsiga hantverkare.

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Anna! Trevlig helg i ditt nya kök!

Batuhan K
Skrev om Ingwallköket AB

Allt började med att jag såg en lapp i mitt trapphus om möjligheten för ett enkelt och flexibelt sätt att uppgradera köket. Jag ringde Johan som kom över och vi hade ett trevligt samtal där han gjorde en bra behovsanalys och kom med bra förslag. Efter några veckor kom allt och Mehmet gjorde ett fantastiskt jobb till punkt och pricka. Jag vill tacka för all professionalism och rekommenderar Ingwall till er alla!

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Batuhan! Det är så roligt att få så fina recensioner som din , det värmer så i höstrusket!

Tim H
Skrev om Ingwallköket AB

Proffsig montör som löser det mesta. Från första till sista kontakten en väldigt bra upplevelse.

Svar från Ingwallköket AB

Tack , vad trevligt att din upplevelse blev så bra och att du gillade vår supermontör!

Robin L
Skrev om Ingwallköket AB

Snabbt, smidigt och snyggt resultat. Mycket nöjda!

Svar från Ingwallköket AB

Tack Robin! Det är ju så vi vill att det ska fungera!

Åsa B
Skrev om Ingwallköket AB

Beställde nya köksluckor och fick mycket god rådgivning. Trevlig och skicklig snickare gjorde arbetet perfekt!

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Åsa! Vi blir ju så glada när vi får så fin respons på jobben!

Mia S
Skrev om Ingwallköket AB

Proffesionellt från början till slut. Kunnig personal som kom med bra tips både inför val av material och lösningar. Alla mått stämde. Montören bytte allt inom loppet av ett par timmar och det blev perfekt. Extra plus för att han lämnade allt rent och fint och sorterat. Rekommenderar verkligen det här företaget!

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Mia! Det är alltid lika kul att få veta att allt flyter på smidigt och bra och att vi håller rent efter oss!

Håkan K
Skrev om Ingwallköket AB

Bra service, bra produkter. Snickaren kom i tid och gjorde sitt jobb noggrant och snabbt. Tänkte på detaljer vi inte hade tänkt på. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Håkan! Ja det är bra med ett erfaret öga när man bygger om köket , jättekul att ni blev nöjda!

Marie G
Skrev om Ingwallköket AB

Hej! Jag köpte nya luckor till köket allt fungerade jättebra, och det vart väldigt fint.

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Marie! Vi hoppas du kommer trivas länge i ditt nya kök!

Erik S
Skrev om Ingwallköket AB

Vänligt bemötande, proffsigt utförande, snygga och prisvärda produkter. Vi är mycket nöjda med våra nya köksluckor. Rekommenderas varmt!

Svar från Ingwallköket AB

Tack för den varma rekommendationen och trevlig helg i ditt nya kök!

Gunnar D
Skrev om Ingwallköket AB

Ingwalls mötte mina behov och förväntningar utan att översälja, men hjälpte mig att förbättra resultatet genom smärre kompletteringar. Monteringen gjordes på utsatt tid och utan krångel.

Svar från Ingwallköket AB

Tack Gunnar! Det är ju alltid lika roligt att vi infriar kundernas förväntningar , det gör det ju mycket roligare att jobba då!

Monika R
Skrev om Ingwallköket AB

Vi köpte nya luckor till befintliga stommar. Pålitlig och bra firma, fint bemötande. Vi hade sett deras arbete tidigare och visste att vi skulle bli nöjda.

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Monika! Vad skönt att du blev lika nöjd som det jobbet vi gjort innan , det gläder oss mycket!

Aron A
Skrev om Ingwallköket AB

Upptäckte via affischering. Kontaktade via mail och bokade besök för kostnadsfri offert på nya luckor i existerande köksstomme. Mycket professionellt och trevligt besök där vi kom överens om design, material, färg osv. och fick prisförslag som jag gick med på. Några veckor senare kom en montör som också var mycket professionell och trevlig, och framförallt rutinerad och kompetent. Han smällde upp alla luckorna på ett par timmar, medan han ställde frågor för att säkerställa att han monterade enliigt önskemål, och resultatet...

Svar från Ingwallköket AB

Tack för dom fina orden Aron! De flesta människorna har ju inte så mycket erfarenhet av att byta köksluckor då man gör det ganska sällan men kul att du känner att du fått valuta för pengarna!

Sirkka V
Skrev om Ingwallköket AB

Vi är mycket nöjda på utförd arbete. Snickaren kom på avtalad tid och satte igång arbetet direkt. Han var trevlig och gjorde bra job. Som helhet allting funkade bra från beställning till montering av nya luckor. Bra gjort.

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Sirkka! Det är ju så vill vill att allt ska fungera och att du är nöjd med slutresultatet , trevlig sommar!

Elisabeth E
Skrev om Ingwallköket AB

Vi vill tacka för smidig hantering, fint bemötande och ett helt otroligt resultat! Vi är så nöjda med vårt nya kök, det är till och med finare än vi kunde föreställa oss. Vi rekommenderar Ingwallköket starkt till alla som vill förbättra sitt kök till ett bra pris med grymt resultat!

Svar från Ingwallköket AB

Vilket härligt omdöme Elisabeth! Vi blir så glada när vi gör kunderna glada!

Henrik A
Skrev om Ingwallköket AB

Vi förnyade vårt kök genom nya köksluckor. Det blev en toppleverans allt ifrån hembesök till installation. Trevligt och proffsigt. Kan rekommendera.

Svar från Ingwallköket AB

Jätteroligt Henrik , och tack för ett trevligt samtal!

Ingrid B
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket bra arbete utfört. Fantastiskt resultat. En jättebra totalentreprenad med föregående kvalitetsstark idé hjälp avseende design och planering av köket. . Iögonfallande duktiga och snabba hantverkare.. Tack till er alla 🌺🌸🌹

Svar från Ingwallköket AB

Och ett stort tack till dig Ingrid! Våra hantverkare och vi tillönskar dig en härlig sommar i ditt nya kök!

Robin E
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket nöjd med hela processen. Proffsigt och transparent bemötande med klarspråk. Perfekt uppmätt, inga krångel, allt inom överenskomna tidsramar. Extra stort plus till mycket erfaren och proffsig montör/snickare!

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Robin! Både vi och montören blev glada över dina fina ord!

Bengt S
Skrev om Ingwallköket AB

Toppklass genomgående. Proffs med vänligt bemötande.

Svar från Ingwallköket AB

Vad trevligt Bengt! Det var trevligt att vi fick chansen att renovera ditt kök , trevlig sommar!

R-o W
Skrev om Ingwallköket AB

Proffesionella, lyhörda och flexibla det är vad man får när man använder Ingvallsköket. Från första kontakten till fakturan. Tjänster som nyttjades byte av bänkskiva, nytt stänkskydd, inbyggnad runt kyl och frys, byte av lådfronter och en ny kryddhylla.

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Per-Olof! Vi hoppas ni kommer trivas länge i ert nya kök!

Eva F
Skrev om Ingwallköket AB

Blev bemöt med intresse och lyhördhet för det jag beskrev att jag ville utföra. Jag blev nöjd med resultatet som var bättre än det jag förväntade mig. Jag bytte köksluckor och passade på att byta ut nästan alla underskåp till djupa lådor. Fick mycket mer plats för kastruller och stekpannor! Duktig snickare som jobbade noggrant och snabbt. Bytte kakel på stänkväggen som verkligen lyfte de nya luckorna. Snabb och duktig kakelsättare, blev bra bemött hela vägen. Kan rekommendera Ingwallköket!

Svar från Ingwallköket AB

Vad kul Eva att vi lyckades överträffa dina förväntningar! Hoppas du får en fin sommar i ditt nya kök!

Tiina H
Skrev om Ingwallköket AB

Vi är mycket nöjda både på försäljningen och det utförda arbetet. Försäljaren Johan och snickaren Memet får toppen betyg av oss. Arbetet utfördes snabbt, effektivt och proffsigt.. Köksluckorna som vi köpte är av mycket god kvalité och uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi rekommenderar varmt Inwallskök AB.

Svar från Ingwallköket AB

Tusen tack Tiina! Alltid kul med glada kunder!

Eva K
Skrev om Ingwallköket AB

Snabbt och professionellt arbete och trevlig snickare. Mycket nöjda

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack till dig och Anders , så kul att ni blev nöjda med köket!

Kjell K
Skrev om Ingwallköket AB

Bemötandet va över min förväntan , så nöjd. Hade inga förväntningar, men jätte nöjd och glad. Köpte nya köksluckor, allt har gått så smidigt och montering är jag så nöjd med, ger er största rekommendation 😀

Svar från Ingwallköket AB

Tusen tack Kjell! Det är alltid lika kul att överträffa förväntningarna!

Malak H
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket nöjd, uppskattat deras jobb, priset är värd, väldigt trevligt och allt som vi har beställt vi har fått.Dessutom de är så professionell med allt (material, montering) Tack John

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Malak! Det var väldigt snälla ord , trevlig Valborg!

Johan L
Skrev om Ingwallköket AB

Memet va snabb och effektiv! Mycket trevlig. Köket blev över förväntan!

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Johan , vi hälsar Mehmet så gott och hoppas du kommer trivas länge i ditt nya kök!

Aniela K
Skrev om Ingwallköket AB

Snabbt och professionellt utfört arbete. Trevligt bemötande

Svar från Ingwallköket AB

Tack för dom fina orden Aniela! Hoppas du får en fin påsk i ditt nya kök!

Sten erik S
Skrev om Ingwallköket AB

Det tog längre tid att få luckorna än dom sa att det skulle ta men arbetet att installera dom var riktigt bra. Snabbt och snyggt.

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Sten , vi ber om ursäkt för att köket blev försenat 1 vecka.

Evalena L
Skrev om Ingwallköket AB

Professionella, tillmötesgående med dagar och tider, alla inblandade i processen var på högsta nivå. Tipset att anlita just Ingwalls kom från en familjemedlem, vilket inte alltid är det bästa, men i det här fallet var det det.

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Evalena! Hoppas vi får äran att göra ännu fler i släkten glada :-)

Thomas M
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket bra, ordning och reda och noggranna.

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Thomas och kul att få träffa dig i butiken!

Tomas B
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket professionella, tillgängliga på telefon och sms, snabba och skickliga hantverkare och fantastiskt resultat!

Svar från Ingwallköket AB

Tack Tomas! Gott nytt år i ditt nya kök!

Anna Emma Kristina M
Skrev om Ingwallköket AB

Vi är mycket nöjda med Ingwallköket och speciellt vår kontakt Johan Gärdlund som utfört er utmärkt arbete. Ingwalllköket transformerade hela vårt kök inkl byte av fronter, lådor, bänkskiva, diskho, blandare, kakling, målning, tak, golvslipning och waxning, Material med toppkvalitet. Allt utfördes på en vecka! Vi är superglada och nöjda över vårt nya fina kök!

Svar från Ingwallköket AB

Tack Emma! Vad roligt att ni blev så nöjda med alla våra arbeten hos er och att ni gillar kvaliteten på våra varor!

Anna J
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket trevligt bemötande, från första början till slutet .förståendeingivande och trevligt både försäljaren och Mehmet som senare monterade luckorna. Rekommenderar Inwallköket AB!!

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det fina omdömet , hoppas ni får en fin jul i nya köket!

Annika Ä
Skrev om Ingwallköket AB

Är jättenöjd, superfina luckor och jättebra bemötande, gör det lite lilla extra utan att man ber om det. Mån om att kunden ska bli nöjd och mycket lätta att få kontakt med vid frågor. Det lilla som blev fel rättade de till direkt. Kan varmt rekommendera.

Svar från Ingwallköket AB

Tack Annika! Ja fel blir det ju ibland men som du skrev så vill vi ju rätta till dom så fort det är möjligt , tack för ett fint omdöme!

Max Gustaf B
Skrev om Ingwallköket AB

Rekommenderar varmt Ingwallköket, speciellt Johan Gärdlund. Det var en härlig upplevelse för oss att designa vårt nya kök tillsammans med Johan. Från första kontakten med honom, första hembesöket, designråd, mätning, beställning, leverans, köksmontering och uppföljning, så var hela processen hur smidig som helst. Vi upplever att han är mycket professionell, snäll, hjälpsam och har mycket tålamod med alla våra frågor. Han är också mycket lätt att få tag om vi undrar någonting under processens gång. Hantverkarna var mycket...

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Max! Wow vilken underbar rekommendation och så roligt att ni blev så glada över vår renovering!

Katrina R
Skrev om Ingwallköket AB

Utmärkt bemötande av säljaren och utomordentlig service av montörerna. Prisvärt!

Svar från Ingwallköket AB

Tack Katrina! Sådana ord blir vi lyckliga av!

Anders S
Skrev om Ingwallköket AB

Vi fick kontakt med Ingwallköket AB genom deras representant Johan Gärdvall. Han var mycket trevlig, tillmötesgående och professionell. Vi beställde skåpluckor och låd- fronter till vårt kök. Hantverkarna som gjorde arbetet var mycket skickliga och effektiva. Johan följde upp och stämde av att vi var nöjda. Vi kan varmt rekommendera Ingwallköket AB. Inga-Lill och Roine Swensson

Svar från Ingwallköket AB

Tack så mycket Lill och Roine , vi älskar nöjda kunder!

Nina D
Skrev om Ingwallköket AB

Byter köksluckor snabbt och fint. Vi är mycket nöjda.

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt att ni blev så nöjda med vårt arbete!

Astrid M
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket nöjd Snabbt nya köksskåp på utsatt tid

Svar från Ingwallköket AB

Tack Astrid! Kul att vi även har nöjda kunder i Uppsala!

Britt-Marie M
Skrev om Ingwallköket AB

Köket blev jätte bra precis i min smak. Som sagt var helt nöjd. Killarna som var här och satte upp allt var trevliga och kanon duktiga. Har inget att klaga på. Tack förslöt. En nöjd kund🙂

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Britt-Marie! Sånt här gör oss så glada att få höra!

Nicolaos S
Skrev om Ingwallköket AB

Tagit kontakt med flertal företag men landade tillslut hos Ingwallköket. Mycket bra bemötande och noggrannhet både från sälj och från snickare. Det känns att de båda gör det där lilla extra för att göra det så bra som möjligt vilket visar sig i slutprodukten och vi är mer än nöjda! Kan inte annat än att rekommendera.

Svar från Ingwallköket AB

Stort och varmt tack för dom orden Nicolaos!

Sören L
Skrev om Ingwallköket AB

Vi är mycket nöjda med Uppsättning av köksluckorna Mycket proffsigt. Hög Service nivå .Det färdiga Resultatet överträffade Våra förväntningar mvh Sören och Lotta

Svar från Ingwallköket AB

Tack Sören och Lotta! Så kul när resultatet blir över kundens förväntningar!

Christer M
Skrev om Ingwallköket AB

Mycket bra arbete. Proffsigt gjort. Och det gick fort.

Svar från Ingwallköket AB

Tack Christer! Så vill vi att det ska gå , snabbt med kvalitet.

Linnea A
Skrev om Ingwallköket AB

Snabbt, trevliga, håller rent efter sig

Svar från Ingwallköket AB

Tack Linnea! Snabbt trevligt och renligt är ju bra! Vi tror dock att du glömde sätta betyg:)

Cecilia F

Serviceminded och proffsigt arbete

Svar från Ingwallköket AB

Tack för det Cecilia , kul att du gillar ditt nya kök!

Elinor H

Mycket smidigt och bra. Jag är supernöjd med köket. 👍

Svar från Ingwallköket AB

Vad roligt Elenor , då är allt som det ska vara!

Lennart S
Skrev om Ingwallköket AB

Vi är mycket nöjda med byte av våra köksluckor. Allt proffsigt utfört!

Svar från Ingwallköket AB

Det var roligt att höra Lennart , tack för fint omdöme!

Sonja S
Skrev om Ingwallköket AB

Helt fantastiskt jobb!! Vänligt och proffsigt bemötande! Snabbt arbete och kunnigt på alla sätt! Kan varmt rekommenderas!! Även förarbete av Johan var proffsigt och kunnigt! Vänligt och trevligt mottagande!! Helt otroligt,helt enkelt!! Ni är bäst!! Hälsningar Sonja

Svar från Ingwallköket AB

Vilken härlig recension Sonja! Underbart att du blev så glad och nöjd med oss!

Erika V
Skrev om Ingwallköket AB

Jag köpte nya luckor, kakla hela köket. Det var en professionell jobb. 2 hantverkare som var hos oss jag ger dem en 10. Hela processen en 10. Vi är mycket nöjda. Vi har redan rekommenderar till 2 personer. Erika

Svar från Ingwallköket AB

Stort tack Erika! Rekommendationer från nöjda kunder är ju bästa reklamen! Trevlig sommar!

Jens E
Skrev om Ingwallköket AB

Snabbt, smidigt, trevligt, proffsigt och framför allt supersnyggt. Blev precis det lyft för köket jag hoppades på.

Svar från Ingwallköket AB

Tack Jens för dom fina orden , dom värmer som sommarsolen som kommit nu!

Lena L
Skrev om Ingwallköket AB

Köpte nya köksluckor Allt gick mycket snabbt och smidigt. Trevlig personal som också städade efter sig. Är Väldigt nöjd och snyggt blev det.

Svar från Ingwallköket AB

Hej Lena! Vad kul att du blev så nöjd med oss och vår personal då blir det som det ska vara!