Snickeri i Stockholm

71 rekommenderade snickerier i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickerier nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • K3 Gruppen AB

673 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• MaxFix

325 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • Välkommen till Liljeholmens Måleri AB - Låt inte namnet lura dig. Vi åtar oss snickeri, El/vvs och badrumsrenoveringar. Hög standard är det enda vi kan!
    Anna Kristina A
    Anna Kristina A: Liljeholmens måleri har hjälpt oss med en komplett badrumsrenovering inkl. flytt av stor varmvattenberedare och uppbyggnad av platsbyggda, belysta nischer. Vi är mycket nöjda med resultatet och med hantverkarnas yrkesskicklighet.
  • Yueshi W
    Yueshi W: We bought mystery white and are very happy with the results. We appreciate the great service that Dimitrios provided, especially his responsible attitude when unexpected issue popped up. Highly recommended!!
  • Alltreko Bygg AB

155 omdömen
    På Alltreko Bygg är vår främsta prioritet att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete. Därför lägger vi stor vikt på att bygga starka och förtroendefulla kundrelationer.
    Josefin P
    Josefin P: Alltreko har både bytt vårt tak och byggt en kupa, en ny entré och en altan åt oss. Vi är mycket nöjda med hela processen, från offert till färdigställd byggnation. Otroligt noggrant och snyggt genomfört. Dessutom ett trevligt och proffsigt bemötande av vår säljkontakt Andrej.
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Besök oss gärna i vår köksbutik i Abrahamsberg (Bromma) för inspiration, vår adress är Bävervägen 53-55, 168 30 Bromma.
    Eva L
    Eva L: Byte av samtliga köksluckor. Mycket professionella hantverkare både i planeringsstadiet och vid utförandet. Bra bemötande. Vi är mer än nöjda, det blev t.o.m. bättre än vad vi förväntade oss.
  • Turan Bygg & Måleri AB

57 omdömen
    Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB!
    Helena L
    Helena L: Tack för all hjälp. Kan varmt rekommendera företaget. Blev supernöjd med både målningen och slipning av golv.
  • Damian Bygg i Stockholm AB

128 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

79 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Välkommen till oss på Trappfix - Vi hjälper dig att renovera, måla eller rusta upp din gamla trappa. Låt din gamla trappa bli din nya fräscha trappa.
    Inger S
    Inger S: Hatem är en mycket noggrann och trevlig person. Håller vad som är lovat, resultatet är mycket snyggt- både ektrappa och ommålning av rum och trapphus. Höll tider och är pålitlig. Tack Harem- vi är mycket nöjda./ Inger
  • Vi har rollen som totalentreprenör och har en lång historia med många lyckade projekt hos både privat- och företagskunder. Vi utför badrumsombyggnader med helhetslösning som affärsidé.
    Anna Karin Ulrica A
    Anna Karin Ulrica A: Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
  • Välkommen till Lokatten Bygg & Entreprenad AB - Med kvalitet i fokus hjälper våra professionella byggare dig!
    Tony H
    Tony H: Proffsiga, trevliga och jag rekommenderar dem gärna!
  • Vi lägger, slipar och lagar parkettgolv i Stockholm och hela Sverige. Även renovering, målning, snickeri och mer. Kontakta oss för offert och fast slutpris på ditt projekt!
    Carl Johan S
    Carl Johan S: Vi fick våra nya golv i fiskbensparkett lagda av Parkettspecialisten, otroligt fint och professionellt utfört. Måleri samt golvslipning av dom gamla golven vart även dom utmärkta. Kommer anlitas igen vid renovering av sommarstugan. 5* på bemötande 5* på utförande 5* på tydlighet och kommunikation /Calle
  • Christos C
    Christos C: Jag skulle vilja tacka Drömbalkong AB för deras fantastiska arbete med att bygga kattnätet i min balkong. Resultatet är helt perfekt och jag känner mig nu trygg med att min katt kan njuta av frisk luft utan att riskera att falla ner. Kundservicen var också enastående, och jag uppskattar verkligen det engagemang och den professionalism som företaget visade under hela processen. Jag rekommenderar varmt Drömbalkong AB till alla som letar efter pålitliga experter inom balkongskydd. Tack igen för att ni har förvandlat min balkong till en säker och lycklig plats för både mig och min katt!
  • Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Jonas Thür Specialsnickerier är det lilla snickeriet med storslagna lösningar. Välkommen!
    Ida M
    Ida M: Oerhört noggrann och duktig på att tillsammans med kunden komma fram till lösningar. Rekommenderas varmt!
  • Vi på M5 Bygg har väldigt nöjda kunder när det kommer till att renovera badrum!
    Björn K
    Björn K: Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
  • Fanta T
    Fanta T: Snabb och professionell service! Amadou var punktlig, kunnig och löste problemet snabbt i vårt badrum. Amadou, stort tack för att du bytte toaletten! Det blev verkligen en stor förbättring, och vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!
  • Fixkalle AB

38 omdömen
    ALBERT S
    ALBERT S: De var snabba med återkopplingen, bra service. Varmt rekommenderas.
  • Isabell J
    Isabell J: Jättetrevliga, snabba och väldigt snyggt arbete! Alla intyg i sin ordning. Väldigt nöjd! Om man ska säga något var de väl inte direkt billiga men betalar hellre för ett toppen arbete än billigt å sämre.
  • Niklas G
    Niklas G: Mycket bra jobb i form av att kakla in stor vägg i kök samt en del mindre småarbeten!
  • Bo Tomas S
    Bo Tomas S: Stockholm ROT byggde om vår gamla toalett utan fönster till ett jättefint badrum med takfönster. Efter avslutat arbete fick vi certifikat på att arbetet är utfört enligt branschreglerna. Vi tackar Johannes och hans killar för ett väl utfört projekt och kommer säkerligen anlita dem igen framöver. Rekommenderas!
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
Områden i Stockholm
Kungsholmen  (4 st)