Beställt snus de 2 sista gångerna har paketet försvunnit, felsorterat mm sista gången de leverar till mig
Instabox Sweden AB
103 omdömen om Instabox Sweden AB
3 dagar efter utlovad leverans
Beställde hem snus och väntade på mitt paket, sen fick jag sms att paketet har felsorterats, fick vänta i nästan en vecka innan den hade status borttappat, då fick jag beställa allt på nytt, fick vänta flera dagar innan den skickades igen, gissa vad, halv timme innan jag ska iväg och hämta paketet får jag ett sms där det står att paketet är felsorterat, IGEN! ringde deras kundservice och då säger de att jag ska vänta för att de ska leta efter paketet, fick vänta i en vecka igen för att de ska ta kontakt med nätbutiken så...
Det blir alltid fel. Förseningar eller boxar som inte går att öppna.
Fel på skåpet så det går inte att hämta ut grejer. Ringer support och felanmäler. Skickar sms och frågar om status dagen efter. Får svar på sms efter ytterligare en dag och då står det att skåpet funkar. Går dit efter jobbet och det är samma fel igen. Vet inte när jag ska kunna få ut mina saker
Jävla sopföretag. Alltid uppskjuten leverans. 1. Vi har felsorterat ditt paket +1 dag 2. Tiden för leverans passeras, uppdaterad till nästa dag (utan meddelande). Detta har aldrig hänt med t.ex Budbee.
Mitt paket blev uppskjutet varje dag i fyra dagar och sedan får jag ett sms att paketet är borttappat 🤦🏻♀️ aldrig mer Instabox
Har beställt grejer för en resa, valde Instabox för de påstod att de var snabbare än PostNord. Nu har det gått nästan 1 och en halv vecka, och jag har fortfarande inte mitt paket. Det säger att paketet är i kö, och det kommer levereras ”idag”. Det har dom sagt nu i snart 4 dagar… vad händer egentligen?
Har avänt Instabox emellanåt i 2 år men varje gång jag beställer saker som levereras med Instabox så skjuts alltid leveranstiden fram. Tror jag beställt kanske 50 ggr med Instabox & tiden skjuts fram varje hela tiden. Jag kan förstå att trafik, olyckor, vägarbeten m.m. kan orsaka förseningar, men detta borde inte ske vid varenda leverans. Så om du skall beställa med Instabox tänk om.
Instabox är värdelöst kommer aldrig använda dom igen, ändrar tid och dag varje gång jag använt mig av dom fruktansvärt opålitligt. 😠
Verkar som Instabox är det absolut sämsta alternativet när man väljer leverantör av varor. Hur många gånger kan en firma ändra leverans datum? 😠
Beställde vara som levererades snabbt till InstaBox:en. Fick SMS och skulle hämta ut varan men skärmen reagerade inte när man tryckte på den. Nu har det gått 7 dagar, 5 samtal med deras support och varje gång får man olika besked att de är så ledsna och att den skulle vara "fixad" men måste ha gått sönder igen. Försökt då få dem att plocka ut mitt paket när chauffören kommer och leverera till min dörr men det gick inte. Då måste paket först ha kommit tillbaka till deras distributionscentral för att sedan skickas ut. Extremt...
Ändrade upphämtningsplats till längre från mig för att få varan snabbare levererad. Samma dag som utlovad leverans ändrades tiden till nästa dag.
Skit rent ut sagt, man planerar sin dag efter denna leveransen som skulle kommit 11 fram skjutet hela tiden, nu ska det komma 17 , sista gången jag väljer er.
Riktigt dåligt - utlovar snabba leveranser, mer framskjuten leverans. Undvik..
Beställde en vara den 7/7 som skulle levereras den 9/7. Hade inte aktivt valt instabox och blev förfärad när jag insåg att min vara skulle levereras med dem. Mycket riktigt gick allt åt skogen. Först kom ett sms att mitt paket hade sorterats fel och skulle levereras den 10/7. Leveransstatus sköts sedan upp dag för dag. Kontakten med kundservice kunde endast konstatera "avvikelser" och att det inte var möjligt att se var paketet har tagit vägen. Efter mer än två veckor så är status för paketet "borttappat". Trots att jag...
Chauffören kom inte in i boxen tog med sig paketet tillbaka till lagret
Leveranstid flyttas fram hela tiden. Först onsdag 14:00, sedan torsdag 15:00, sedan fredag 13:40. Nu måndag 13:00. Ibstabox va riktigt bra tidigare och det snabbaste alternativet. Men senaste månaderna så är det det längsta alternativet. Postnord, Bring, Dhl och Schenker är bra mycket snabbare.
Först så sorterades mina varor fel, varpå jag får ett sms om detta och en ny leveranstid. 2 dagar efteråt så får jag ett nytt sms, denna gång har de förstört min försändelse så pass mycket att de inte ens kan leverera paketet. Klåpare som verkligen inte rekommenderas!
Sätta företaget skjuter hela tiden fram leveranstiden detta har skett fyra gånger. Tröttnade och begärde retur och valde en annan leverans möjlighet. Aldrig mer Instabox.
Valde instabox för de lovade kortast leveranstid, samt så var det den närmaste upphämtningen. Detta var ett misstag, på bara en dag så har de ändrat leveranstiden minst 30 gånger. Kommer aldrig mer beställa från dem
Sämsta leverans någonsin. Leveranstid skjuts upp hela tiden, personal är svår att nå och dessutom inte speciellt trevliga.
Först blev leveransen uppskjuten x antal dagar (med avisering varje dag som sedan ändrades) sedan öppnades inte luckan viket tog x antal dagar för dem att åtgärda, sen när det äntligen var dags att hämta ut paketet var det tomt bakom luckan. X antal dagar med fler aviseringar om att det var på väg senare kom de fram till att de slarvat bort paketet. Kan inte bli annat än lägsta betyg. Bedrövligt helt enkelt!
Förseningar varje gång man inte har möjlighet att välja ett annat fraktalternativ än Instabox. Tiden skjuts upp hela tiden under dagen. Sen till nästa dag och sen nästa. Händer nästan varje gång. Idag skulle paketet komma 13:00 sen 14:00. Kl 14:00 får jag meddelande om att de felsorterat mitt paket och att det blir försenat...
Mitt paket från Apotea skulle levererats den 21/6. Instabox har sedan dess flyttat fram leveransdatumet flera gånger med kort varsel. Idag är det den 25/6 och jag har precis blivit informerad om en ny planerad leverans imorgon. Jag kommer fortsättningsvis att alltid välja andra leveransalternativ. Anledningen till att jag valde Instabox var för att de (felaktigt) utlovade kortast leveranstid.
Kommer aldrig använda instabox Tjänster någon mer! Två veckor har mitt paket varit hos dem o de skickade ut varje dag nytt datorn om när jag kan hämta paketet . Till slut efter två v har de beslutat om att skicka tillbaka mitt paket utan dela ut den till mig. Jag måste nu göra om beställningen o kina skickar den igen så klimatsmart de tänker verkligen på klimatet instabox … jag har suttit i två veckor i telefon och mejlat ingen kunnat ge mig ett svar på varför allt detta inte funkat . Ingen vet något alla jag pratat...
Anlänt paket i tid men de har gett ut fel kod för att hämta ut det. Nu riskerar paketet returneras pga deras egna inkompetens. Dessutom går det inte att installera deras app för man behöver 2 olika verifieringskoder som inte godkänns. Sjukt amatöriskt första intryck.
Fick tid för leverans fredag, men får strax innan sms "Tyvärr har ditt paket blivit felsorterat och kommer därmed att levereras senare än planerat". Leveranstiden flyttades fram varje dag fram till tisdag när det plötsligt inte längre fanns ngn tid. Jag började då försöka få tag på Instabox (via tel, sms och mail) men får inget svar. På onsdag svarar kundtjänsten i telefon. Då får jag besked om att dom ska leta efter leveransen. Efter ett tag får jag mail om att "paket saknar avläsning på vårt lager, vilket har gjort att...
De skjuter upp leveransen hela tiden. Varenda paket jag beställer ska levereras "imorgon" flera dagar i rad. Vanligtvis dyker det upp 3-4 dagar efter ordinarie leveranstid. Opålitligt.
Dom har blivit helt värdelösa. Femte dagen i rad dom ändrar leverans dag. Inte första gången heller. Kommer aldrig använda dom igen!
Jag fick fel grej och insåg detta när jag kom hem. Beställde från Apoteket, inte från SHEIN. Vilket skämt.
Skjuter upp leveransdatum hela tiden, 3ggr nu på denna leverans. Sist jag valde instabox (5månader sedan) var facket tomt när jag öppnade. Ringde kundtjänst och fick en ny kod, i det facket låg en annans persons paket, väldigt seriöst. Valt PostNord annars hela mitt liv som aldrig krånglat, instabox har så gott som aldrig hållt utlovat datum. Välj nåt annat om ni vill känna er säker på leverans.
Levererar på riktigt aldrig i tid. Dem skjuter fram leveranstiden hela tiden också, oftast med ca 10min i taget så man tror verkligen att paketet ska hinna komma. Men sen vips har det gått 4h och man får en uppdatering om att "leverans sker imorgon". Kassa på att hålla tider helt enkelt, jag väljer en annan firma nästa gång.
De senaste gångerna vi beställt med instabox som leveransalternativ så har det blivit felsorteringar och minst en dag försenat. Så upplevde vi det inte tidigare utan det har blivit en markant försämring. Så är det viktiga leveranser ni väntar på så ta ett annat alternativ, vet att många är nöjda med Budbee.
Instabox har blivit sämst nu på sistone. Blir uppskjutet i dagar. Imorgon, står det sen blir det framflyttat flera gånger. En av dom sämsta just nu
Ett stort skämt !!!!! Håller inte vad det lovat De har ingen koll alls😆😆
Instabox är det absolut bästa valet. Aldrig haft något problem. Väljer att insta eller budbee när jag beställer. Inga köer bara slå in koden så är det klart.
Hemsk leverantör! Skickade mit palet till Sundsvall. Väntar mer än 5 dagar, snabbtleverans en dag! IDIOTER!
De tappade bort mitt paket. Ringde kundtjänst och de som svarade verkade inte ens kunniga inom sitt område. Kunde inte svara på en enda fråga utan sa bara att jag måste vänta då de ska lokalisera paketet. Personen mutade även och sa vänta. Sedan svarade kundtjänsten på frågor som jag redan fått i autosvaret. Hade fått mer info av Google än av kundtjänst. Var ren tur att jag inte beställt något viktigt som tex medicin som jag gjort förut via onlinehandel. När de sedan skickar ut ett autosvar att återförsäljaren där jag beställde...
Extremt dålig upplevelse med kraftiga förseningar och flera planerade leveranser sent på kvällen som avbokats i sista minut, med eller utan att informera om att att leveransen har blivit avbokad. Väldigt märkliga tider att välja mellan för hemleveransen, endast nattetid och man utpressas även att betala extra för att få sin vara levererad trots att leveransen redan är betald och över en vecka försenad. För att inte nämna att kundtjänst"chatten" tar över 30 timmar på sig att svara och lyckas trots det vara helt ohjälpsamma....
För erat eget bästa välj något annat
Välj vilket annat företag som helst! Postnord, schenker, dhl, och earlybird krånglar typ aldrig. Instabox? Har väntat på paket som skulle komma i måndags. Varje dag har det skjutits det framåt, precis som det gjorde idag (från onsdag eftermiddag till torsdag eftermiddag), och det verkar som att man kan förvänta sig att leveransen antingen blir framskjuten 1 - 4 gånger till, eller blir rapporterad som borttappad? Läser man andra recensioner blir förhoppningarna mycket låga. Tur att jag inte köpt viktig medicin eller nått...
Först går skåpet sönder och mitt paket är fast i skåpet i en vecka. När dem en vecka senare får ut paketet ur skåpet så försöker dem leverera till samma skåp igen som inte finns där, eftersom det är borttaget då det var trasigt, så paketet fastnar i limbo ett par dagar. Då kontaktar jag dem och då byter dem till hemleverans och lovar utkörning dagen efter. Inget sker igen på ett par dagar för då har dom tappat bort paketet så man får till slut försöka få butiken att skicka om beställningen :) Det var ett av två paket som...
Beställde leverans via Instabox då de kunde leverera en specifik dag. Samma dag som leverans blev den uppskjuten. Kommer inte använda Instabox igen då det finns så många andra alternativ som inte sviker.
En leverans blev uppskjuten från Instabox två ggr pga felsortering nästa försök gick inte heller då jag försökte få leveransen direkt hem i brevlådan istället Fick inte min leverans hem till brevlådan på tredje försöket! Ringde till Instabox kundtjanst som säger att leveransen av paketet är borttappat. Behövde inte betala för paketet. Instabox kundtjanst kontaktade leverantören av paketet vilket resulterade i att jag inte behövde betala.
Uppskjutna leveranser har tydligen blivit Instabox kännetecken. Skulle fått ett paket idag klockan 1030. Men som vanligt någon timma innan så skjuts leveransen till imorgon lördag. Riktigt svagt. Kommer förlita mig på Postnord/DHL/Schenker i fortsättningen. Det vill inte säga lite! Instabox ni har tappat det totalt. Haveri!!
Fyra uppskjutna leveranstillfällen på 8 dagar, har tagit > 8 dagar att få ett paket från Växjö till Uppsala. Supporten lovar leverans nästkommande dag. Någon timme innan det skall levereras skjuts det upp. Inget svar på vart paketet befinner sig. Jag kommer välja annan speditör i fortsättningen.
De ljuger om leveranstider. Först skriver de att paketet anländer en viss tid. Sedan en annan, när paketet ej leverereats skriver de att det ankommer nästa dag. När det inte ankommit skriver de ett annat datum. Riktigt dåligt företag, använd INTE instabox.
Helt otroligt dåligt företag. Precis som alla andra som gett omdöme så levereras inte det man beställt i tid. Nya leveranstider och datum meddelas med kort varsel innan utsatt tid. Nu har mitt paket varit på villovägar i sex dagar. Ringer man kundservice så får man prata med oengagerade personer som ger samma svar och i princip säger att; ja förhoppningsvis får du ditt paket snart. Det är det mest oseriösa företaget som finns. ANVÄND INTE Instabox!!!! I alla fall inte om du vill ha dina paket inom lovad tid.
Jag fått inte mitt packet allts nu. Dem har mina packet i samma stan som jag bor från en vecka. När ringer och frågar säger varje dag att kommer imårgon. Jag ville gärna hämta själv, men absolut nej. Idag kvinna som jag pratat med skrek på mig och kastat samtalet. Riktigt illa. Kommer aldrig mer välja Instabox, det är ett som är säkert. Rekommenderar aldrig !!!!!