Åkeri i Stockholms län

Topp 25 åkerier i Stockholms län

• Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Verifierat företag
    364 omdömen
    Personlig flytt och service med lång branscherfarenhet!
    Ann-Britt C
    Ann-Britt C: Snabbt utfört, trevligt bemötande.och varsamma om mina möbler.
  • Preo Express

Verifierat företag
    87 omdömen
    Preo Express är flyttfirman i Stockholm som flyttar dina saker från punkt A till punkt B på ett tryggt och säkert sätt. Att flytta kan vara omständigt, vi gör det enkelt. Lita på oss!
    Alexia L
    Alexia L: Bra bemötande, trevlig personal och gick ganska smidigt till i o m vi var 3 part i lghbytetskedjan..
  • Vår affärside är enkel, det är att vara bäst på flytt & lagertjänster. Vi sysslar med kontorsflytt, bohagsflytt, möbelmontering och personaluthyrning inom lager, vaktmästeri, truckförare mm. i Stockho...
    Torborg Hanna Maria S
    Torborg Hanna Maria S: En toppen-flyttfirma! I mitt bohag ingår mycket gammalt porslin och mycket böcker. Bröderna från Riala är mycket skickliga att packa, inget går sönder. De jobbar effektivt och är dessutom glada och trevliga så att de båda dagarna blev en rolig upplevelse för mig! Tack för ett väl utfört arbete! Också beställnings- och betalningsfunktionen i firman har fungerat smidigt och säkert. Flytten gick från Uppsala till Enköping, jag har använt firman även vid en tidigare flytt inom Uppsala och rekommenderar den varmt.
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Bengt F
    Bengt F: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Vi på flyttfirman Stadsbudet Sverige gör vad ett stadsbud gör bäst. Vi transporterar och flytta det du vill ha flyttat på ett miljömedvetet vis via tekniska lösningar och utbildad personal. Med lång e...
    Carina E
    Carina E: Stadsbudet hjälpte mig med att dels flytta saker till ett förråd, dels att flytta ALLT från en lägenhet till en annan (inkl. skydd av möbler etc.). Trots en del strul av mig vid bokningen så genomfördes allt galant och smidigt! :-) Det var ett gäng positiva/glada/trevliga killar som kånkade och bar. Jag har anlitat Stadsbudet vid tidigare flyttar och jag har aldrig haft något att klaga på. Tvärtom! Rekommenderar verkligen de som ska flytta att anlita Stadsbudet. Stort TACK till alla som jag haft kontakt med! Ingen nämnd, ingen glömd. //Carina
  • Eric N
    Eric N: Snabb och bra leverans direkt till bryggan på Möja. Lika smidigt som att få hem sängen i stan.
  • Solveig Margareta E
    Solveig Margareta E: Kan varmt rekommendera Flyttspecialisten. Kunniga och trevliga glada killar. Kändes tryggt med Calle som planerade o var vår kontakt. Klarade både flytt packning o städning perfekt. Margareta
  • Alexander Tommy M
    Alexander Tommy M: Skulle aldrig som företag ens tänka mig att anlita Best Transport som leveranssätt, katastrofal service. Utebliven leverans varje gång. Denna gången slår alla rekord när chaffören ska leverera en fredag, är på plats och tar foto för att sedan vända och åka iväg. får sedan sms "vi kunde inte leverara", men dom har inte försökt ringa eller få tag på mig trots att dom har mitt telefonnummer och jag har fått bekräftat av kundtjänsten att det är korrekt telefonnummer. Jag får nytt datum idag 13/1, när jag har kontakt med kundtjänst ber dom om ursäkt för försening och nytt leveransdatum är 14/1, trots att i deras sms står det 13/1, dom hänvisar till att dom har mycket på terminalen. katastrof företag.
  • Ildiko S
    Ildiko S: Riktigt uselt !!! Under all kritik hur de hanterar vår post/paket. Jag beställer hemleverans som kommer aldrig hem ,för de skickar det till pstombud .Okej tänker jag jag går och hämtar ut.Men då får jag sms att det kan jag hämta från Hässelby fast jag bor i Rinkeby.Jag ringer Postnord då säger Nathalie på kundtjänst att hon fixar den och de skickar det till Rinkeby 14/4-2025 Men vad händer jag får den nya sms-et 18/4 att jag kan hämta ut det tom. 29/4 från Hässelby Speldosan Jaha, jag har inget annat val än att åka ditt för att hämta ut mitt paket .som jag behövde för helgen .Dåligt,dåligt ,dåligt eller ska jag vara glad att jag behövde inte åka till Luleå ? jag är verkligen fundersam hur kan ett så dåligt företag existera ??? Hur länge behöver vi kunder acceptera detta ???
  • Mats F
    Mats F: Gjorde en beställning hos Widfors den 4/1 skulle anlända den 7/1 blev 8/1. Leverans ändrades hela tiden den 10/1 ringer jag kundtjänst blir lovad hemkörni g senast lördagen den 11/1, tja du den 13/1 dök det upp i boxen. För kännedom Så ligger Widfors lager i Stockhom i Täby jag bor i Tumba.....mindre än fem mil....det lustiga är att dom alltid vill ha credit.....ja tjena att misslyckas med denna transsport och lovad service....
  • Ing-Marie P
    Ing-Marie P: Har anlitat Yengle's Service för fönsterputsning i många år
  • Mårten S
    Mårten S: I tid vid start. Uppskattad ungefärlig total arbetstid stämde. Möblemang, kartonger mm snabbt men varligt och väldigt proffsigt hanterat. Bra planering och samarbete vid inbärning. Trevliga. Vi är jättenöjda!
  • Nikola T
    Nikola T: Kan rekommendera ATM varmt när det gäller kontorsflytt. Säkerligen ett av dem bästa företagen i branschen. Lämnar inget åt slumpen!!
  • Martin A
    Martin A: Jag använde Fast Team för renovering av hela lägenheten förutom kök och badrum. Målning av väggar och tak, samt golvläggning av två sorters golv. De rev en gammal vägg och uppförde en ny för att skapa ytterligare ett sovrum. Jag är mycket nöjd överlag. Alerta och snabba grabbar. De höll alla löften och de deadlines vi satte upp. En bra kombination av att följa mina önskemål och att proaktivt föreslå andra lösningar som var bättre än det jag först hade tänkt mig. Några små missförstånd längs vägen - men ingenting vi inte löste. Ingenting som fick jobbet att dra ut på tiden eller fakturan att springa iväg. Ja, nästa gång jag ska göra ett jobb kommer jag att be Fast Team om en offert.
  • Claes U
    Claes U: Vi har anlitat Mike Design för totalrenovering av flertalet lägenheter. Resultatet har alltid varit nivå med vad vi förväntat oss. Noggrannhet i grunden och en fingertopps känsla för detaljer. Vi kan varmt rekommendera Mike Design.
  • Pia H
    Pia H: Det är andra gången på 3 år vi anlitar Nissis för flyttstädning. Såååå nöjda! Lägenheten blev skinande ren och snygg. Och otroligt trevliga, artiga och duktiga män som gjorde jobbet 🤩🤩
  • Olle H
    Olle H: Jag har däckhotell hos Smajl. Det funkar väldigt bra - man får alltid ett bra bemötande och bra service.
  • Glenn Mikael L
    Glenn Mikael L: Personen som levererade var riktigt otrevlig och gav ett hotfullt intryck när vi frågade efter en del i vår leverans som saknades men som stod med i leveransinformationen.
  • gio b
    gio b: Riktigt bra företag, bra service, snabba leveranser, punkliga samt bra priser
  • Linnéa K
    Linnéa K: Punktlighet och exceptionellt bemötande. Kan varmt rekommendera!
  • Thomas B
    Thomas B: Ställer alltid upp, oavsett tidpunkt! sköter alltid sina åtaganden. En mycket seriös företagare av den gamla skolan där yrkesheder slår högst.
  • Jenny L
    Jenny L: Jag har varit i kontakt med Stockholms Dataspecialist angående dataproblem, och inköp av ny dator. Jag är mycket nöjd och vill gärna rekomendera dom. Trevlig och kunnig personal, och snabb service.
  • Monica B
    Monica B: Härligt när det dyker upp så här otroligt proffessionella killar. Punktliga, starka, effektiva och noggranna! Att de dessutom var glada, trevliga och lyhörda för mina önskemål gjorde inte saken sämre. Väl på plats på nya stället fick jag till och med hjälp med att sätta upp tavlor och skruva upp hyllor. Inte en enda sak gick sönder under flytten och allt blev uppackat enligt mina önskemål. Har anlitat andra flyttfirmor tidigare men de går inte att jämföra när det gäller kvalitet! Tack för väl utfört arbete!
  • Kjerstin F
    Kjerstin F: Snabbt, punktligt och trevligt bemötande. Precis så som man önskar i den bästa av världar.
  • Jimmy M
    Jimmy M: Mycket snabba och mycket trevliga, aldrig några problem! Dom har tre olika bilar för olika typer av transporter vilket löser våra problem jätte bra!