Mycket proffsigt bemötande,arbete och städning. De tog precis den tid dom hade sagt och resultatet blev kanonbra. Jag rekommenderar starkt Kraft måleri till andra som vill ha ett super bra jobb utfört. Mvh Joakim Salen
James Lindberg Kraftmåleri
Ett rum som känns mörkt och trist kan få nytt liv genom nya tapeter. Eller varför inte måla om rummet i en vacker kulör? Kraftmåleri i Södertälje hjälper dig att göra ditt hem mer hemtrevligt och ombonat. Jag utfår allt inom måleri efter dina önskemål, exempelvis tapetsering och fönstermålning. Jag som driver företaget...
8 omdömen om James Lindberg Kraftmåleri
Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att v
Bra service. Snabba och bra grundarbete. Inget strul.
Bra pris,mycket bra utfört arbete, håller tidsram , bra grabbar.kan verkligen rekommendera Kraftmåleri. Ulf Jakosson
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
Mycket nöjd med arbetet utfört , bra bemötande och pris.
Kraft måleri är noggranna, prisvärda och håller vad se lovar. Vi som brukar måla när vi är bortresta är mycket nöjda med den service och flexibilitet som Kraft måleri erbjuder när man t.ex. måste flytta möbler mellan rum och själv inte kan vara på plats samt nyckehantering.
Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
Kraftmåleri är den bästa målerifirman vi har anlitat någonsin. De arbetar med toppkvalitet, proffsigt kundbemötande och kommer alltid i tid! Att dom alltid är positiva är en bonus!
Underbara killar som kom och utförde ett grymt jobb hemma hos oss! Dotterns rum kommer att vara finast i huset! Rekommenderar Kraftmåleri till 100%!
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Helt otroligt bra service och utfört arbete