Peter M:
Fick vårt badrum renoverat av E-H Home. Resultatet blev fantastiskt bra. Killarna som var här får toppbetyg av oss. Dom var superskickliga och noggranna samt mycket måna om att allt skulle bli bra. 2 killar var här hela tiddn och sprang inte iväg hela tiden som andra hantverkare brukar göra. Bahman som är chefen var alltid tillgänglig och servicemindefd. Slutbetyget blir lätt 5 stjärnor.
Peter Marschall
Malmö
Robin P:
Mario och Farbkoncept som företag lämnar alltid välutförda arbeten efter sig.
Och på avtalad tid.
Bra samarbetspartner i alla byggprojekt.
Rekommenderar dem starkt.
//Robin , Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB
Lars P:
Vi anlitade Mats till att renovera våningsplanet och trappor i huset.
Då han har gjort ett utmärkt arbete innan till oss, så var inte valet svårt.
Fick hjälp av Mats att välja färger mm då vi kört lite fast.
Mats slipade golvet och lackade det. Satte microlit och målade väggar och tak.
Med ett utmärkt resultat som vanligt.
Kan rekommendera Mats med hela vårt hjärta, då han är mycket trevlig och kunnig.
Vi kommer att anlita honom framöver.
Jenny S:
Jag fick ett mycket proffsigt och fint bemötande av Jürgen på Hantverkarservice i Skåne med en service och ett utfört arbete som vida översteg mina förväntningar. Är så nöjd med resultatet! Jürgen får mina varmaste rekommendationer.
Välkommen till Fasad & Interiör! Vi är byggföretaget som sätter kvalitet före kvantitet. Här får du hjälp med allt från snickerier och målning till totalentreprenader.
Anna N:
Anlitade Fasad & Interiör för renovering av badrum, väldigt glada över det beslutet! Enkel kommunikation och snabb återkoppling vid funderingar. Vi var hemma under hela projektet (ca 2 veckor - då var badrummet utrivet innan de startade) så träffade samtliga hantverkare som alla var trevliga och tillmötesgående. Särskilt tacksamma över proffsig kakelsättare som var noggrann och tänkte på detaljer.
Deras samarbete med Lunds Kakelvaruhus även det klockrent!
Välkommen till Swiss Metod Målare i Malmö! Vår vision är att bli ledande ambassadörer för måleri i hela Skåne. Kontakta oss så hjälper vi till med ditt projekt.
Mikael S:
Extremt duktiga målare med hög yrkesstolthet, vilket tyvärr är svårt att hitta bland hantverkare idag.
Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
Ted O:
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Maryam N:
Genom sina professionella hantverkare och känsla för detaljer förverkligades min vision för ombyggnation av vårt badrum via Dufab hus. Planeringen gicks igenom steg för steg. Tidsplan hålls och arbetet utfördes med kvalitet och yrkesstolthet. De var ytterst proffsiga i sitt bemötande och hänsynstagande då vi var hemma under hela renoveringen med 2 barn under sommar lovet.
Pernilla S:
Trevligt och professionellt bemötande från första kontakt till avslutat arbete. Håller vad som sagts angående tid för start/slutförande. Bra utfört arbete med fint resultat.
Jesper K:
Svehn/Contractor har hjälpt oss renovera delar av vår villa, inomhus såväl som utomhus. Resultatet är bästa tänkbara.
Senaste projektet var att bygga en entrétrappa (utomhus).
Även detta samarbete har resulterat i något som vi är väldigt glada och stolta över – en väldigt vacker och perfekt konstruerad trappa.
Svehn är otroligt smidig, lyhörd och professionell att jobba med.
Ingenting är omöjligt och allting blir utfört med bästa finish och enligt överenskommen tidsplan.
Vi kan verkligen ge Svehn och Contractor våra bästa rekommendationer.
Vänligen
/Jesper och Lena
Anders A:
Renoverade vårt badrum. Verkligen proffsigt utfört. Trevliga hantverkare. Bra att alla hantverkare tas genom företaget (snickare, kakelsättare, rörmokare, elektriker) så att man som kund har bara en kontaktpunkt. Rekommenderas!
Fadi D:
Under årens lopp har jag haft många hantverkare i mitt hus och tyvärr många dåliga erfarenheter. Det brukar vara många löften, men det brukar sluta med ett halvdant och stressigt genomfört arbete. När jag gjorde en utvärdering av potentiella företag denna gång så kontaktade jag fyra olika företag varav. Måleritjänst i Syd var ett av dessa företag och både jag och min fru kände att vi kunde lita på företaget, och på deras representant. Det kändes som att han verkligen ville att det skulle bli bra och han lovade oss 100% nöjdhet. Vi har en gammal Patrice-villa med historia och därför var det viktigt att allt blev bra gjort. Vi har aldrig tidigare haft någon hantverkare hos oss som har gjort ett perfekt jobb eller inte slarvat. Med Dennis var det första gången någonsin som vi var supernöjda. Han gjorde ett fantastiskt jobb och var noga med alla detaljer. Jobbet skulle bli bra och huset skulle behålla sin charm. Det var hans utgångspunkt.Enligt min mening är Dennis förmodligen en av Sveriges bästa målare. Jag hade ett frågetecken angående fakturan som de löste galant genom att skicka en representant som snabbt och smidigt löste allt till min belåtenhet. Företaget är kundvänligt och förstår värdet av att ha en nöjd kund. Därför ger jag dem mina starkaste rekommendationer. Du kommer garanterat att bli nöjd med jobbet.
Per Inge Verner H:
Snabb respons på min förfrågan och offert kom relativt snabbt efter platsbesöket. Mitt hus blev målat inom önskad tidsram och jag har fått många positiva kommentarer till resultatet. Proffsigt gjort och jag är jättenöjd. Jag har fler projekt framåt och vet nu var jag ska vända mig.
Karin F:
Vi har anlitat Stefan för två olika uppdrag i vår villa. Förutom att han är en duktig målare är han väldigt serviceinriktad och kom med många bra förslag på lösningar under arbetets gång. Han är punktlig, lätt att ha att göra med och har rimliga priser. Vi kommer definitivt att anlita honom igen!
Lennart A:
Jag anlitade Albo måleri och Olof Stålhammar för en totalrenovering í mitt sommarhus och det var den bästa investering jag någonsin gjort.Dom höll utlovade tider, bra priser och ett utmärkt arbete. Tack för alla förslag vi fick om kulörer och färgsättning
mvh
Lennart Askersand