Varmt rekommendera! Väldigt ärlig och noggrannhet Prisvärt!!!
Almessons bilverkstad & lackering AB
Välkommen till KA Bilverkstad AB. Vi är en märkes oberoende bilverkstad som ligger i Surte. Vi arbetar med alla typer av bilar från äldre till nyare. Vi sitter i helt nybyggda lokaler ute i Surte med nya fräscha verktyg. Hos oss får ni alltid stämpel i serviceboken. Vi strävar efter att hålla alla våra kunder nöjda. Vi erbjuder...
7 omdömen om Almessons bilverkstad & lackering AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Ratchanida. Vi tackar enormt för ditt omdöme och hoppas du är nöjd med reparationen. Du är alltid välkommen åter :)
Bästa Bilverkstad i Göteborg 💕 Grymma personal, väldigt trevliga, väldigt bra på att fixa bilarna snabbt och effektivt. Väldigt trevligt bemötande av personalen där speciellt Ronja
Hej Adelina. Vi tackar enormt för ditt omdöme och hoppas du är nöjd med reparationen. Du är alltid välkommen åter :)
Bra service och de är snälla och vill hjälpa dig. De fixade mitt problem med en varningslampa riktigt snabbt och bra.
Tack för ditt fina omdöme, du är alltid välkommen åter!
Topp NOTCH service 10/10 stjärnor! Behövde hjälp med batteri byte och han va hos mig inom 30 min! Tack igen! Rekommenderar till alla
Hej Matilda, vad roligt att du är nöjd! Tack för ditt omdöme och du är alltid välkommen tillbaka.
Köpte min första bil här. Smidig affär, utmärkt service.
Trvligt och bra service! Återkommer säkert
Hej Juha! Tack för ditt fina omdöme, välkommen åter😁
Jätte fint bemötande! Bra och snabbt arbete Trevlig och kunnig personal, väldigt nöjd!
Hej Sadaf. Vi tackar för ditt fina omdöme. Du är alltid välkommen åter 👍